המלצת מסעדות ובתי קפה

../images/Emo263.gifהמלצת מסעדות ובתי קפה../images/Emo263.gif

יום חמישי סופ"ש בפתח וזה אומר מצד אחד הרבה אוכל , מצד שני עוד יותר אוכל. יש אוכל של הבית ויש אוכל של 'בחוץ'. עכשיו נדבר על אוכל של 'בחוץ'. אכלתם במסעדה טובה, או לחילופין 'אכלתם אותה 'תרתי משמע ואתם עדיין מבכים על הכסף ששילמתם? נהניתם ממנה מיוחדת? שמעתם על מקום חדש שעומד להיפתח ? קיבלתם שירות מעולה? אתם רוצים להזהיר מבית קפה עם איכסה קפה? ספרו ושתפו- זה המקום לדבר על מסעדות ובתי קפה.

maybesure

New member
../images/Emo82.gifבית חנקין

הבית המיוחד שבנה יהושוע חנקין לאשתו אולגה, עקב מחלתה לא הספיקו לגור בו. שנים היה בית מוזנח ונטוש על צלע הצוק. לפני מספר שנים הוחלט על שימורו והפיכתו לבית קפה - מוזיאון. אני סעדתי שם ארוחות בוקר, רגילות טעימות אבל יש משהו מיוחד באוירת המקום. הכלים בסגנון אירופאי לא בסטים אלא כאלו שנאספו משוקי פשפשים, המכתבים והתמונות המוצגים מתחת לזכוכיות המכסות את השולחנות ובעיקר הנוף המשקיף מלמעלה אל הים. בית חנקין

ybo4

New member
מקום בלב

כמה נחמד לי שגם אני יכולה לתרום לפורום המדהים הזה... מקום בלב - מסעדה/בית קפה ברעננה, רחוב פרדס משותף. חמד של מקום. הכי כיף לשבת לאכול באחת הפינות הנעימות בגינה, לקחת את הזמן (לוקח להם זמן בהגשה, אבל השירות איכפתי ונעים). אכלתי שם כבר ארוחת בוקר, ארוחת צהרים קלה ואף ארוחת ערב מכובדת בליל שבת. אוכל טעים, טרי ומוגש יפה. האוירה נהדרת, מרגיעה ולא מעיקה. אף אחד לא יעמוד לכם על הראש לסיים. הארוחה יכולה להמשך הרבה זמן ותצאו רגועים ומחייכים, וכמובן שבעים.

נשמונת2

New member
רעיון למתנה

אכן, מקום בלב ברעננה, חמד של מקום! פעם רכשתי אצלם שובר לארוחת בוקר זוגית כמתנה ליום הולדת לחברים. אני חושבת שזו אחלה מתנה!

kdr

New member
"גולדה" אח"י אילת קרית חיים

לא להתקרב בימי חמישי ! בכללי מוזיקה רועשת, אי אפשר לנהל שיחה. אוכל מעולה, מחירים סבירים, חניה קצת בעייתית אבל האוכל והשרות חשובים יותר. כיסאות נוחים, לא צפוף מידי, רטבים מעולים ובשפע.

kdr

New member
ולאיכסה - ספגטים חוצות המפרץ

הצטרפנו לחברים אחרי ארוחת ערב (שלנו). בקפה גרג גירשו אותנו (שעה מאוחרת 22:30 יום חמישי). עברנו את המדרכה ונכנסנו לספגטים. התאורה העמומה הקשתה על קריאת האותיות בתפריט. הסתפקנו בסלט הבית, מגיע רק סלט המכיל חסה, 2 רצועות פלפל אדום, חסה, 4 קוביות פטה, חסה - הבנתם ? מנה קטנה יחסית למקומות שאנחנו רגילים, מגיע - כן, ללא לחמניה או רוטב כל שהוא. רוצים פוקצ'ה ? 17 ש"ח, הזמנו, הגיעה (ישר מהפריזר לתנור עם טעם של פריזר) לחמניה פחוסה עם צלוחית של עגבניות מרוסקות וצלוחית של שמן מתובל בבלסמי. שאלנו על רטבים לסלט - "הרוטב לסלט כבר בתוכו !" ציינה המלצרית. נכון, חניה יש שם בשפע, המכונית שלנו לא תחנה בה יותר !.

אסתי102

New member
השבוע אכלתי ב-2 מקומות

תרזה, מסעדה איטלקית בסינימה סיטי,יש גם סניף בפארק המדע ברחובות.נהניתי מכל המנות, זו היתה לי פעם ראשונה ואחזור שוב. מסעדת פרסקו ברחובות, יש גם באשקלון. מסעדה רומנית איכותית. זו הפעם השנייה שלי שם ונהניתי שוב.

Falcor

New member
הסניף של תרזה ברחובות מוצלח

אם כי יש להם נפילות רציניות מידי פעם. ומשום מה.. במשלוחים הם מפקששים לגמרי. נחמד לאכול שם , אסור להזמין משם !

קפה גרג../images/Emo45.gif אורנה ואלה../images/Emo45.gif לחם ארז../images/Emo31.gif

בקפה גרג בנמל ובתחנה אכלנו כמה פעמים. הכל היה מעולה - ארוחות הבוקר, כריכים, סלטים, מנות ילדים. פשוט מוצלח! בנמל השרות קצת איטי.... בלחם ארז בהרצליה אכלנו ארוחת בוקר. החביתה היתה קצת יבשה (אולי בגלל שמוגשת על לחם?) הסלט לא מעניין והמטבלים מאכזבים. גם השרות היה קצת מבלבל. הילדים לא היו מרוצים מהמנה שלהם (השניצל שלהם לא הרגיש טרי למרות שהובהר לפני כן שלא מדובר ב"שניצל מעובד" הוא הרגיש כזה). אורנה ואלה בהרצליה, ארוחת בוקר - מ-ע-ו-ל-ה. את הבייקון קצת טגנו יותר מדי והתייבש אז החליפו בשמחה. מדובר בארוחה יקרה יחסית אך מיוחדת במינה. הסלט "הכל" מטריף, לביבות הבטטה סוף הדרך (הכנתי אחר כך גם בבית). מצרפת תמונה של חלק מהארוחה.

אני הבנתי שברשתות מאוד תלוי הסניף

שאין אחידות ויש סניפים טובים וסניפים גרועים ולכן ציינתי את הסניפים.

קפה אוונגארד../images/Emo45.gif

בקפה אוונגארד אכלנו כריך, המבורגר, מנות ילדים. הכל היה מעולה. הקינוח לא כל כך מוצלח (במקום בראוני קיבלנו עוגת שוקולד חמה ואז כשהגיע הקינוח הנכון לבראוני היה טעם של עוגת שוקולד קרה...). היו עוד כמה....בהמשך

ג'ויה רמת החיל רח' הברזל 4

תפריט חדש שף חדש (חתיך) אוירה נעימה ארוחת בקר עשירה •'אראביאטה די ג'יורנו'- ביצים מבושלות ברוטב עגבניות נפוליטני חריף עטופות בבצק פוקצ'ה פריך •'בוקר ברומא' פיצה של בוקר עם רוטב עגבניות, ביצת עין, עגבניות צלויות, רוקט ופרמז'ן. •'בוקר מילאנו' – פרוסות אנטריקוט צרובות על עלי רוקט ,ביצת עין וצ'יפס פולנטה. הייתי אתמול נהנתי מאוד. ניתן לרכוש בצקים ומאפים במקום שרותים נקיים. המלצריות קצת איטיות...

למעלה