גאגא סטייל - מראה 1!

Nens333

New member
../images/Emo264.gif גאגא סטייל - מראה 1! ../images/Emo264.gif

הפינה נפתחה רישמית! כיוון שלא היו הצעות מצידכם לגבי המראה הראשון שאתם רוצים לראות, אני החלטתי איזה מראה יהיה הפעם. אז המראה הראשון שיצרתי הוא של גאגא בהופעה של השיר פפרצי בטקס הVMA בשנת 2009 (נראה לי זאת השנה). למקרה ששכחתם את המראה הוספתי תמונות מההופעה. ביקורות, העלבות, השפלות, הערות, מחמאות ודעות יתקבלו בברכה!

Nens333

New member
בסימס 3 אפשר לקבוע את הטקסטורה של הדברים...

אז בחרתי טקסטורה של משהו צבאי - מופשט כזה, כתמים מפוזרים כאלה. לחלק מהכתמים בחרתי צבע לבן ולחלק מהכתמים בחרתי צבע אדום, אז זה נראה כמו בד לבן שעליו נשפך דם אדום (או בד אדום שעליו נשפך טיפקס, תלוי איך מסתכלים על זה
). הצבעים והטקסטורות עוזרים לי מאוד ליצור את המראה, כי רוב הגדים לא נראים בכלל כמו מה שגאגא לובשת. אפילו הגרביונים הם בעצם לא גרביוני רשת, אבל בחרתי להם טקסטורה של פסים אלכסוניים ומעויינים, את המעויינים צבעתי בצבע גוף ואת הפסים האלכסוניים בצבע שחור, אז זה נראה כמו גרביוני רשת
הצבתי לעצמי חוקים- השימוש בהורדות אסור! למרות שגם ככה אני לא מוריד דברים לסימס מטראומת באגים. בכל מקרה, כל הבגדים, האיפור, הצבעים, הטקסטורות ושאר הדברים נמצאים במשחק סימס 3 הבסיס ובהרחבת האמבישיונס שלו

Nens333

New member
בלי זה לא הייתי חושב אפילו על הפינה! ../images/Emo6.gif

אם לא הייתי משנה צבעים וטקסטורות, זה היה יוצא ממש גרוע... אז זה חלק ממש גדול בעבודה. ושוב תודה רבה!

Nens333

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

את התמונה ספציפית או את כל המראה?

Nens333

New member
תודה רבה! ממש כיף לשמוע ביקורת טובה...!

ודרך אגב, לכולם- כמו שרשמתי בהודעה הראשית, אל תפחדו להגיד גם אם לא אהבתם, זה רק עוזר לי להבין ולעשות טוב יותר בהמשך! תודה מראש על הכנות!

למעלה