היום הופעה אקוסטית בברל'ה

veredmp

New member
../images/Emo264.gif היום הופעה אקוסטית בברל'ה ../images/Emo264.gif

מירי מופיעה היום בברל'ה בלהבות חביבה. מי מגיע? בואו, תהנו, ובסיום ההופעה כנסו לפורום וספרו לכל השאר מה הם הפסידו
נתראה

veredmp

New member
ממש נהניתי, כמה מפתיע ../images/Emo8.gif

היתה הופעה מעולה! בנצי גפני היה הבסיסט, הוא היה ממש מדהים. הלר הרס אותי ב"נובמבר" וב"ממי", מירי הרסה אותי ב"ברכת המלך" ו"אף אחת" ובעצם בכל שאר השירים. ולקטעי הקומדיה, כרגיל
לפני שירי הפסנתר ("cry me a river" ו"על הגשר הישן") מירי אמרה לנגנים שיירדו מהבמה וישאירו אותה ואת אורי לבד, וכתגובה אורי התחיל לנגן מוזיקת אימה. כשהם חזרו אחרי "cry me a river" היא אמרה להם "מה חזרתם? פראיירים! יכולתם להשאר, לעשן עוד סיגריה". כששאלו אותה אם לצאת חזרה החוצה, היא אמרה להם "כן, מחכים לכם סמים קלים ואלכוהול מאחורי הקלעים". דדון נשאר לשבת, אז היא אמרה לו "מה? אתה מפחד מהמשטרה?"
לפני הסיפור על פריז היא אמרה שאין לה כוח לספר את הסיפור, שהוא ארוך, אז מישהי בקהל צעקה לה "זה בסדר, אנחנו מכירים את הסיפור, את לא צריכה לספר לנו" אז היא אמרה לה "נו בטח, היית ב-17 הופעות, בטח שאת מכירה. חוצפנית! שלא תגידי שום מילה!" ואז אורי אמר לה שהוא והנגנים יכולים לספר במקומה אם היא רוצה, אז היא ענתה לו שאין להם אותו כשרון קומי
כשהיא ירדה מהבמה אחרי "לשם" היא אמרה לנו "אל תלכו, יש עוד הדרן". כנראה נשארה בטראומה מהזאפה שהדליקו לה את האורות פתאום
. ליתר בטחון, אורי לא ירד מהבמה אלא נשאר לשבת..... בסוף, לפני ששרה את "שיר תקווה" שאלה את הקהל אם הוא רוצה לשמוע משהו שלא היה, אז בין שאר השירים צעקו לה "כלוב של זהב". היא אמרה "כלוב של זהב? מאיפה הבאתם את זה עכשיו? אני צריכה לקרוא לקובי אוז בשביל זה" ואז אמרה שהסאונדמן אמר לה באוזניות משהו, אבל היא לא תהרוס לנו, ואורי אמר לה שאם הוא הרס להם אז שהיא תהרוס לכולם, אז היא סיפרה שהוא אמר לה "כולם עצובים, הדיחו את ליאם, תשירי את "שיר תקווה" ונגמור עם זה כבר". המצלמה שלי חדלה לעבוד משום מה. אני צריכה לשלוח אותה לתיקון, אז אין לי תמונות, אבל ירון צילם, הוא ישים בקרוב את שלו. לא מאמינה שעד סוף פברואר אני לא הולכת להופעה. כאבי גמילה קשים

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif

את מספרת את זה כאן בכתב ואני מריצה את התמונות בראשי כאילו הייתי שם
ושמחה שנהנת

וואו נשמע שהיה ממש מצחיק../images/Emo42.gif

לפי כל הסיכומים של ההופעות האחרונות נראה שההופעות הולכות ומשתבחות!! עשית לי חשק אדירר להופעההה!!!!

Crurifragium

New member
כולם נהנו, לא רק את ../images/Emo8.gif

ההופעה הייתה מצויינת, ממש ממש טובה.
אני מסכים לגמרי עם ורד לגבי בנצי גפני, הוא היה נהדר. מירי, תשמרי אותו! הלר גם כן ניגן מעולה כרגיל, וגם שיתף פעולה יפה בקטעי הקישור ("זוכר את נובמבר?" "לא", וכו' וכו') וסתם בלהראות בזמן ההופעה כאילו הוא ממש נהנה (להבדיל מדדון שבאמת טוב שהוא יודע לנגן, כי כל הזמן נראה כאילו הוא די משתעמם ורק מחכה שהעסק יגמר. לא נורא). אני חושב שחלק די גדול מהקהל היה חוזר, בקטעים של השתתפות מהקהל המון שרו, לא קורה הרבה שאפשר לשמוע את השירה של הקהל כל כך בקלות. ב"אף אחד" מירי נראתה קצת מופתעת, ושמחה, בהתחלה ממידת שיתוף הפעולה בקטע של "לא לקחה". מצד שני זה טיפה חסרון, כי כשכולם ניסו לשיר הרבה יותר מדי מוקדם בהפסקה לפני "לא תיקח" (כמה קשה להבין שאם לא מסמנים לכם ביד, ולא מטים לכם את המיקרופון, אז עוד לא מבקשים ממכם לשיר, חברה?
סבלנות...) זה גם כן היה הרבה יותר מדי ברור
. ב"לשם" התחושה הייתה כאילו ניסו לחטוף לה את השיר, על ההתחלה רוב הקהל התחיל לשיר מיד בקול רם, בזמן שמירי התחילה לשיר. הרושם שאני קיבלתי היה כאילו מירי ניסתה בכל זאת לשיר קצת, הבינה שאין עם מי לדבר, ונתנה לקהל להמשיך (אבל יתכן מאוד שאני טועה, ורד - שהייתה בהרבה יותר הופעות כאלו ממני, טוענת שהיא לאחרונה כן נותנת לשיר מיד בהתחלה במילא ב"לשם"). אני עדיין חושב ש"טיפה טיפה" המקורי יותר טוב מהגרסה החדשה, היה כיף לשמוע אותה מתחילה אותו, והצטערתי כשהיא החליפה אחרי בית. לא בדיוק טרגדיה כמובן, עדיין טוב
. בסיפור על פריז כשהיא סיפרה שלחלק מהנגנים, והיא לא תגיד למי, התחתון החלופי הספיק לשבועיים, הלר הצביע על פינטו, וגם היא טיפה אחרי דווקא כן הזכירה אותו בשם.
ואח"כ בקטע של החלוקה לחדרים בזוגות נפלט לה משהו כמו שכולם התחלקו לזוגות "עם הנגן האהוב עלי" במקום עליהם... אז המשיכה שדווקא היה יכול להיות מצויין להיות בחדר עם הלר, או אולי עם דדון, אבל לא עם פינטו כי הוא מפחיד. אז פינטו אמר שבצדק
. ואני לא לגמרי בטוח אם אין לה חוש הומור שחור מאוד מפותח מדי שהיא מנסה להסתיר איפשהו תחת החום והרגשנות השופעים. לפני שיר תקווה כשהיא דברה על המכתב של יואב, בנקודה שהיא אמרה שהוא רשם שהם הגיעו לכמה וכמה הופעות בנסיון לשמוע אותה אולי שרה אותו, היא הכניסה לגמרי deadpan, בטון רציני, בלי הפסקה אח"כ לפאנצ', בלי איזה באדה-בינג מפינטו, כאילו ברצינות גמורה וחלק מהסיפור, בצורה שהייתה לגמרי משכנעת אותי אם לא הייתי יודע שזה לחלוטין לא נכון, שזה כי לפעמים היא לא שרה אותו בהופעות... זהו, שלל תמונות באיכות בינונית (המצלמה שלי לא ממש אוהבת חושך) בקרוב באלבום.

למעלה