סקר הבגדים והאפנה הגדול - חלק ראשון

ניריתי 1

New member
../images/Emo264.gif סקר הבגדים והאפנה הגדול - חלק ראשון

סקר הבגדים והאפנה הגדול - חלק ראשון
סקר / דיון זה הינו סקר בן 5 חלקים. סקר בהמשכים ! החלק הראשון יעלה כעת, השני יעלה ביום ג, החלק השלישי ביום ה׳. החלק הרביעי והחמישי יעלו שבוע הבא ! כך נמצה את הנושא !! ביסודיות !! כמו שאני אוהבת !!
שנתחיל ? מה סגנון הלבוש המועדף עליכם/ן ? ספורטיבי ? אלגנטי ? ספורט-אלגנט ? זרוק שרוואלים וכד׳ ? רק ג׳ינס ? שמלות ומלמלות ? מחוייט ? אחר ?

שאני אסרב לענות לך?

אישית אוהבת לבוש ספורט אלגנט. לאחרונה אני מתחברת יותר לטייצים, למרות שארון הבגדים מלא במכנסיים מחוייטים, מה לעשות נוח יותר. לובשת את המכנס ומתאימה חולצה אלגנטית. נעל / מגף קצר אלגנט עם עקב קטן שישלימו את המראה הספורטיבי אלגנט שלי. לרוב הולכת עם שיער אסוף, איפור קליל ומרגישה.... מיליון דולר. שרוואלים, גינסים שמלות ומלמלות סורי לא אני.

אוף....

משהוא בורח לי פה, טוב ,,,מיכנסיים מכורה לאופנת דיסקרט,,,,,, גיזרה ,לא יודעת איזו,,,, אבל ליפני שנה גיליתי את וומן, חולצות של מוטי וענת, גיזרת מעטפה, מתאים ומחטב מסתיר מה שצריך\ נעליים לצערי ביגלל הגב, רוקפוקט,לבן,והשנה הבאתי מבוסטון נעל חדשה שלהם,גם ספורט אבל יפה, כן יש לי מגף או חצי מגף של פלייפוט, נהדר.. חוץ מיזה מתה על בוטיק שוקי, או שוק....

א ל ק י ס

New member
../images/Emo9.gifאיזה כייף

ספורט אלגנט, ג'ינסים עם חולצה מחויטת או ז'קט. אני לא לובשת שמלות וחצאיות. אני אוהבת אקססוריז אחד בכל פעם וזה יכול להיות:שרשרת, צמיד,סיכה על הבגד או טבעת בולטת על היד.

אני

עד לפני שנתיים רק ג'ינס וגופיות, היום כמעט רק שמלות חלקן יותר אתניות וחלקן יותר "מכובדות". עוד לא נסגרתי אבל בעיקר נוטה לסגנון האתני-שנטי.

ady18

Well-known member
עונה

ג'ינסים דגמחים נוחים משהו בסגנון לא מתחברת לחליפות מדי ולא זרוק מדי ולא שמלות ובחולצות מאוד מתחברת לסריגים בחורף בקיץ מעדיפה חצי שרוול גופיות לא מהחשופות מדי ומכנסי 7 שמניות כמעט כול הקיץ כי חם...

liza26

New member
סגנון "מה שיש" ../images/Emo250.gif

אף פעם לא הגדרתי לעצמי סגנון לבוש לובשת בעיקר ג'ינסים או מכנסיים מחוייטות חולצות רגילות, חלקות ונעליים נוחות

פרומית1

New member
אני תמיד לבושה יפה

משהו כמו ספורט אלגנט,יש לי סריגים יפים,ארוכים או בסגנון מעטפת,בקיץ אוהבת חולצות מכופתרות ויש מלא של תכשיטים מלאכותיים לקשט את עצמי

לגבי בגדים הם כסות ולא יותר

מינמום השקעה , ולובשת רק מה שנח לי ונעים לי בו ...

אני מאוד אוהבת את הסגנון המחוייט../images/Emo9.gif

בפועל,הולכת איתו רק לאסיפות הורים ואירועים למיניהם. בד"כ הולכת עם ספורט-אלגנט,קז'ואל כזה לעבודה-בעיקר היינס
גם כי זה יפה ונוח וגם כי קל לנקות וכמעט תמיד יש מה לנקות אחרי העבודה
.

אושי231

New member
סגנון מחוייט כשאני בחוץ../images/Emo68.gif

אני גם דתיה לייט אז שמה תמיד כיסוי ראש בהתאם ללבוש בתוך הבית - טרנינגגגגגגגג

recordion

New member
סגנון

בתור עתירת מימדים בעבר לבשתי מה שיכולתי להשיג.. פעם זה היה קשה יותר. מכנסיים תמיד. לא נוח לי בחצאיות או שמלות. החידוש בשנתיים האחרונות הם מכנסי שלושת רבעי בקיץ, ומכנסי סטרטץ' צמודים כשלא קר. לחורף זה מכנסי בד או פוטר, כשאני בבית. חולצות וסוודרים אני קונה בעיקר את אופנת שוק ראש העין.

bali

New member
מנהל
עונה על 1 לפני שאענה על 2 חחח

סגנון הלבוש שלי הוא ספורט-אלגנט הייתי אומרת. מעדיפה מכנסיים על פני חצאיות או שמלות, אבל מכנסי בד חצי מחוייטות או ממש מחוייטות, יותר מג'ינס. וחולצות - מחפשת משהו יותר מסתם טריקו או טי-שירט. לרוב אלבש מכנסי בד וחולצה כלשהי, לפעמים ג'ינס וטריקו, תלוי באירוע/מטרה/מקום/חברה... בבית מייד עוברת לטרנינג כי הכי נוח לי ככה.

bali

New member
מנהל
../images/Emo8.gif אני שומרת חוק וסדר אני ../images/Emo3.gif

ובהחלט אין כמו טרנינג בבית. מגיעה הביתה וישר מחליפה לטרנינג ומשתחררת מהשעון והטבעות והחזייה.

ayeletba

New member
הסגנון שלי

אני אוהבת ג'ינס וגופיה/ חולצה פשוטה. לעבודה - אלגנט ואז דופקת הופעה - מכנס מחוייט וחולצת כפתורים או אלגנטית. מאופרת טיפ טופ. וכשבאה הביתה - הופ! מחליפה בגדים. לדעתי בגלל המצורך להתלבש ביטב לעבודה הסגנון שלי ביומיום זרוק יותר. לא תראו אותי לא בשמלות ולא במלמלות. פריקית של מגפיים אבל גם של קרוקס.

למעלה