שרשור לבוש - בחזרה ללימודים

../images/Emo264.gif שרשור לבוש - בחזרה ללימודים ../images/Emo264.gif

אז מה לבשתם ליום הראשון של הלימודים? ו/או ליום הראשון של העבודה? או... בכלל, מוזמנים להעלות תמונות לבוש של כל האאוטפיטים שלבשתם השבוע ולהשוויץ לעיני כולם

../images/Emo202.gif קולאז' מספר 1 ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

הבגדים שהכנתי לקראת הבוקר (הפעם לא התלבשתי כמו עיוורת ושלפתי מה שמצאתי בארון, לשם שינוי. זה בטח יבוא לקראת המשך השנה, כמו כל יום בערך
)

../images/Emo68.gif איפור ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני יודעת שזה יום ראשון ללימודים, אבל אני אוהבת להשקיע
(אבל לקום ב-6:30 בשביל זה אני לא אוהבת למען האמת
)

איכס, מי ביקש ממך עזרה בכלל ../images/Emo23.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אבל חצי מהעבודה עשיתי לגמרי בעצמי!

נזכרתי בציטוט שאיזו צוציקית אמרה לי! ../images/Emo6.gif

"אבל למה את מתלבשת צבעוני? מה את ערביה?"

אמא שלי גם אמרה את אותו דבר כשסיפרתי לה ../images/Emo6.gif

מתים על המערכון הזה. מצטטים אותו בעל פה בבית (+ אסי וגורי + משפחת בתחת + שלשיית פרוזק + צחי ומאיר כולל כל השירים וכו'... אנחנו משוגעים
) לא, הילדה הזאת. פרחה עם פרצוף של קוף שלא גדלו לה בכלל ציצים. בטח דוחפת לשם טישו
*הוצאת אגרסיות*

MeshiNS

New member
יום ראשון של י"ב+פסיכו ות"א :p

לא צילמתי את כל התלבושת שלי ביום הראשון של הלימודים אבל החולצה חמודית, השרשרת התהפכה בתמונה ואני חולה על הכתר שעשו לנו "ממלכת ט"ו" (המחזור שלנו)
אחרי הלימודים ישר הלכתי הביתה (הקורס פסיכו מתחיל לי ב4 בצהריים) כדי להחליף בגדים ולהתקלח כי ישר אחרי הקורס ישר נסעתי להופעה בת"א... (חזרתי רק היום ב10 בבוקר XD) התמונה הבאה תהיה מה שלבשתי בפסיכו ובת"א =]

MeshiNS

New member
תלבושת של פסיכו+ת"א... גבי לפה!!! ../images/Emo6.gif

החולצה והמגפיים שקניתי בנוקס והגרביון מברוריה:p אני זוכרת שרצית(גבי) שאני אצלם ת'האוטפיט הזה אז פשוט לבשתי אותו לערב
יצא לי פרצוף חרא S:

מצאו את ההבדלים: משי / ../images/Emo11.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יצאת מה זה קשוחה ואפלה
ומשי, השילוב כ"כ יפה!!!
קנייה מתוכננת מראש?
הגרביונים והחולצה ממש מתאימים, והמגפיים עושות לך רגל נורא יפה! אני אוהבת את האדום ששובר את כל האאוטפיט האפל

MeshiNS

New member
ממש לא מתוכנן ../images/Emo6.gif

כל הקנייה לא הייתה בתכנון XD יצא בפוקס שהכל התאים:p ואני גם ממש אהבתי את המגף על הרגל שלי!!! ותודה!!!

אהבתי!@

אהבתי נורא. חייבת להשיג מגפיים בסגנון. הייתה פה מישהי שמכרה... אבל היא לא החזירה לי הודעה.

אורי נה

New member
יא, מהממם!

בכללי, אני מתה על גרביונים ושורטס. יש לי בערך כל צבע גרביונים אפשרי^____^"

אורי נה

New member
חח כן

גם כחול כהה. (והיה עוד כחול כהה ממש איכותי שהתמלא ברכבות ונאלצתי לזרוק אותו) אבל הקטע המתסכל עם הכחול היה שאחרי חיפושים של שנים, והשמחה על זה שמצאתי אחד.. לבשתי אותו פעם אחת וגיליתי שיש בו חור): וזה היה בשוק הכרמל! אין לי מתי להגיע לשם!>: בשוק ראש העין יש טורקיז מהמם, אבל כ"כ אין לי עם מה ללכת איתו. אבל יום אחד אני אקנה אותו. הוא פשוט מושלם מדי^^" קיצר אני ואת עושות שופינג גרביונים מטורף.

למעלה