שרשור לבוש

../images/Emo264.gif שרשור לבוש ../images/Emo264.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בניסיון לאהוב את השמלת קטיפה השחורה שמצאתי, נסיתי לשחק בה ולקצר אותה, כי האורך שלה הוא באורך הגלות והיא ארוכה יותר מהגוף שלי, ואני אצטרך עקבים של 5 מטר בשביל ללכת ושהיא לא תהיה סמרטוט. עוד לא תפרתי אותה, אלא סתם תקעתי סיכות סבתא בכל מיני מקומות וניסיתי לחשוב איך זה ייראה. אני חושבת שאקח לתופרת בקרוב שתסדר לי אותה. (כמובן, בגלל שהיא קצרה לי קצת יותר מידי ויראו לי את התחתון בכל שניה שאלך, אני אצטרך ללבוש גם גרביונים מתחת. גרביונים שחורים יהפכו אותי לאישה שהולכת להלוויה, או יהפכו את זה לאלגנטי? אולי אני אוסיף שרשרת פנינים, אני חושבת שזה יכול להוסיף). זה לא עושה לי דמוי-תחת-ענק או גוף של שעות חול רק עם תחת ממש ענק?

נסי

תנסי גרביון סגול\אדום... שלא יהיה יותר מדי שחור. אם את נועזת, אפשר גם צהוב, ירוק, ורוד. אלגנטי עולה לי רק בורדו או צבעים דהויים כאלו.

קינג ג'ורג'

הלכתי בכל הרחוב לחפש חותלות. בדרך מצאתי חנות עם מלא גרביונים. חפשי שם או בכל חנות אחרת, גרביונים זה לא בעיה למצוא.

Blue Emptiness

New member
לדעתי זה נורא מגניב, אני אוהבת את הצורה

שמאחרוה זה אורך ומקדימה מתקצר, זה נורא מתאים לקטיפה לדעתי. אפשר באתמ לנסות לשחק אם זה עוד קצת, ואויל דווקא גרביון בצבע חזק יוצא מזה תא הלוויתיות שלה, עגילים ושרשרת בהחלט יוסיפו גם~

ובפוזה של אישה שבאמת הולכת להלוויה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

*פאוזה דרמטית
* ניסיון אחר. תחי הסיכות סבתא.
אבל יצא קצת מוזר למטה.

וואי סוף!

ממש חמודה לדעתי את גם יכולה להוסיף לה חצאית טול/ רשת מתחת לקבלת לוק גותי ואם נשאר לך בד מהאורך של החצאית את יכולה גם לשנו את השרוולים למשהו יותר מעניין
אם אני הייתי לובשת כזה הייתי משלבת גרביונים פסים שחור לבן, נעלי בובה עם עקב נמוך..
בכלאופן תתחדשי ^ ^

innocence

New member
../images/Emo45.gif

אם כי הייתי משאירה קצת יותר ארוך מקדימה, כדי שאני אוכללשבת ועניינים P:

בדיוק ../images/Emo45.gif

זה יפה הקצר מקדימה, אבל זה קצת קצר מידי. גרביונים צבעוניים ראיתי בTNT

Francine1

New member
הכי לוקבוק! ממש יפה :)

גם אני רוצה גרביונים חורף, וגרביונים, ומעילים.. 3>

Slow Loris