איזה לק נלבש לשבת?

ליאני777

New member
אני עם אורלי everythings rosy

וורוד עתיק עדין התמונה מהאינטרנט שתהיה שבת מדהימה לכולן !

mayane21

New member
קודם כל נקיוות ../images/Emo8.gif

אחר"כ נתפנה לסדר את הציפורניים ואני חושבת שאבחר ב- IT'S NOT ME IT'S YOY של אורלי [איזה שם מדליק
]

iefrat

New member
יש לי הצעה, מה דעתכן:

בשרשור של לק לשבת: הבה נשתדל לצרף סווצ' להודעות בשרשור לק לשבת: קיבלתי הרבה רעיונות ללקים וחלקם מכאן כך שיכולתי ב"סיפוק מיידי: (ילדה קטנה מודה) ללכת ולקנות אותם. אכן גם אני לא תמיד מצרפת ורק בגלל שהמצלמה בנייד נתקלקלה (הזדמנות להחליף נייד?) ויש במצלמה המעולה שלי בעיה להוריד תמונות למחשב. (קניתי בארה"ב אז אין לי פה אחריות, ניסיתי דרך פורומים בגוגל לא הלך, אני אגש לחנות צילום!!) אז אם זו לא חוצפה מצידי להציע בכלל: אולי כדאי לנסות לצרף אפילו תמונה מהרשת - זה מכפיל את ההנאה מהקריאה של השרשור לשבת ומאפשר להגיב בלי לחפש קודם סווצים בגוגל (מה שעשיתי למשל על גברת רובינסון כי לא היה לי מושג מה הצבע למה הוא מסווג כקייצי) ואם אני בורה מידי בעניינים לקים וגוונים או הצעתי הצעה "חצופה" הכוונה טובה, בגלל הכיף וההנאה שבגלישה בפורום ככלל ובהודעות עם סווצים בפרט (שלא לדבר על שקשור מקוון שגרם לי לפתוח בלוג של כיף...) אז שבת שלום חמימה כי בחוץ מצפה חורף סוער

RUTHIE1

New member
עליי כרגע - ZOYA - KATY

מתכננת על WILD AT HEART של קולור קלאב או WAGON TRAIL של צ'יינה גלייז.

iefrat

New member
איזה הבדלים

חיפשתי ב GOOGLE האחד זוהר וקורן ומשמח את בלב. השני קודר וגותי משהו

RUTHIE1

New member
כן אבל שניהם חורפיים כאלה...

דווקא נראה לי שאלחך על WAGON TRAIL. נראה , אעשה זאת מחר בערב...

תולי01

New member
אני עם מיני קולורמה של מייבלין + ביקורת../images/Emo268.gif

מהבקבוקים הקטנים עם הפקק הארוך שהתחילו להיראות על המדפים - מס' 52 - Dark Plum - סגול חציל כהה מקסים מקסים
הצבע מקסים ולגמרי התאים לי לאווירה החורפית, אבל המחיר עצבן אותי - עלה לי 20 ש"ח בניו פארם וזה רק ל- 7.5 מ"ל, שזה אומר חצי כמות מלק רגיל ! למה החוצפה הזאת ? כאילו מה, אנחנו לא שמות לב שאתם מוכרים לנו חצי כמת באותו מחיר ? קניתי בשביל לנסות והוא באמת מקסים, צבע יפה, אטום והמריחה סבבה, למרות שהמברשת לא הכי מדוייקת לטעמי - אבל לא מצאתי שום דבר שמצדיק מחיר כפול

iefrat

New member
לדעתי בסופר פארם הם עולים 10 ש"ח

אני קניתי לבן טיפקס (אין לי מושג למה, טרם השתמשתי בו) אבל תמורת 10 ש"ח נראה לי לא נורא שהכבות קטנה...

תולי01

New member
בשביל 10 ש"ח זה משתלם

אני לא ראיתי אותם בסופר פארם או שהם לא היו במבצע שם (אבל לא בדקתי לעומק, מודה)... ודרך אגב, לבן טיפקס שימושי להרבה דברים - גם בפני עצמו, כמובן, אבל גם כלק לחותמות, לק בסיס לקראקל, לק לפרנץ' ועוד....

לימי43

New member
היה אותו לא מזמן בניו פארם בעשרה שקלים...

המחיר לא מוצדק בהחלט...

iefrat

New member
Dusky Sapphir 313 לה צ''אט מזכיר לכן משהו?

היה היה פרדוקסל שהלהיב פה את כולן ואז נתגלה הדיופ שלו מ BARRY M שנקרא בפי מה בבקבוק "תחנה מרכזית..." ובהשראת רותי נקנה הנדון של לה צ'ט. הוא יפה, מתאים לצבע העור אלגטי וחפור ואני לא עייפה מלהסתכל עליו. ואילו בבקבוק-לא עושה רושם מלהיב (לדעתי) וזה אומר שצריכה להשיג את ברי M (האמת: "לו היה לי הפרדוקסל") בקיצור : מהמם!!! התמונה לא משקפת במדויק את הצבע בעיקר...כי הנייד מצלם מטושטש האמת יצא פה מיני פוסט...

למעלה