יום שישי ה28.1

ferrytale

New member
../images/Emo221.gifמסחר על-פי צמדים:

חברים יקרים, למען הסדר הטוב יש לשרשר להודעה הנוכחית הודעות הקשורות למסחר בין צמדי המטבעות של היום הנוכחי. אנא רישמו בכותרת ההודעה את הצמד עליו אתם עתידים לכתוב בגוף ההודעה. כמו כן, ניתן לפתוח מספר הודעות על שם אותו הצמד אך יחד עם זה, במידה ויש קשר ישיר בין ההודעה שהינכם רוצים לכתוב לבין הודעה קודמת, אנא שרשרו את ההודעות. שבת שלום לכולם!

2pipsfx

New member
כמו שכתבתי, איזור של 50 פיפס ביורו דולר

כניסה בשורט בשער 1.37 עם סטופ של 75 פיפס. עבד מדהים, והכל בזכותו של טריידינג, אין הבן אדם סוחר מדהים ומנטור מעולה.

tyoker

New member
המלצת היום 28.01.11 - מדד ה- S&P500

שלום, המלצת היום - מדד ה- S&P500 מפי קרן פתרונות פיננסים צמד על הכוונת : מדד ה-s&p500 המדד הגיע לנקודה קריטית באזור 1300 נקודות . למרות הפריצה אמש הצמד לא הצליח לסחור מעל רמה זו ... יתכן כי נקבעה פסגה ? ובכן , מבחינה פונדמנטאלית אכזבה בנתון התמ"ג שאמור להתפרסם היום עשוי להוות טריגר לתחילתו של גל תיקון משמעותי . עונת הדוחות לקראת סיום לכן השווקים הפיננסים יחזרו לנורמה ויתחילו להגיב בהתאם להתפתחויות במישור המקרו להמשך קריאת הסקירה לחץ על הלינק : http://www.2all.co.il/Web/Sites/keren-financial/PAGE71.asp בהצלחה

איקו

New member
סחתיין אתמול על קומר 2 היה מעניין

למרות שאסטרטגיה נראית לי מסובכת מידיי ... אבל הרעיון מעניין .

amirvx

New member
יש כבר כמה פיפסים. מי שלחוץ שיפחית כמות

כל תצורה טכנית אפשרית כאן אבל הכיוון הוא למעלה. המטרה היא לא להכנס בנקודות הקיצון שב- 0.78 אלא לנצל את המומנטום שלפני וכשכל ההמון נכנס- זה יהיה הזמן לממש

ferrytale

New member
אני צופה בלימה ותיקון כלפי מטה

אני בפנים, כרגע הפסד של 3 פיפס.

למעלה