סיכום שבועי חברים

../images/Emo265.gifסיכום שבועי חברים../images/Emo265.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

shachar47

New member
:)

השבוע שהיה: מדהיםםם שיר השבוע של 30: אין ממש.. שיר השבוע: waithing for the end-linkin park להקת השבוע: linkin park אלבום השבוע: nightmare-avenged sevenfold מאכל השבוע: שניצל D: משהו טוב שקרה השבוע: טיולל שנתי מטורףף ברמת הגולן משהו רע שקרה השבוע: כמעט מתתי בטיול שנתי הזהה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: כוסאמא של.. אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: חצוצרה בואדי (אינעל הבגרות הזאת ) תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הופעהה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : בעזרת השם יהיה בסדר -555-

simsital12

New member
:]

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:Closer To The Edge שיר השבוע:WAKש WAKE של שאקירה XD להקת השבוע:pINK אלבום השבוע: מאכל השבוע:אורז משהו טוב שקרה השבוע:יצא טריילר של הוריקן!! שזהאומר שאנחנו מתקדמים לאנשו בקליפ משהו רע שקרה השבוע:הוא עבר מהררר ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"קבלת חיילים בתמורה לחטיפים" אתר השבוע:פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע:בטי פרק אחרון שהיה תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:טיול לירושלים! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שאני ישאר בתורנות מטבח ביום חמישי עד מאוחר!!

maya254

New member
סכמ"ש! ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: נחמד
שיר השבוע של 30: The fantasy! שיר השבוע: Na na na- MCR!
להקת השבוע: כרגיל 30! אבל יחד איתם גם MCR... אלבום השבוע: TIW! מאכל השבוע: אמממ מרק!
משהו טוב שקרה השבוע: הפתענו אני וחברה שלי שתי חברות טובות שלנו שמתגייסות השבוע ביום שני! לקחנו אותם לספא עם ארוחת בוקר, מסאז', סאונה, חדר כושר ועוד הרבה דברים טובים! משהו רע שקרה השבוע: הלכתיייייי בכל ת"א בשביל להביא את הכרטיסים ללינקין פארק!!! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אני אשן כשאני אמות" (ג'ארד ליטו המהמם!) אתר השבוע: Facebook, twitter והפורום! ספר/סרט/סדרת השבוע: הבורר.. למרות שאין לי הוט..
תמונת השבוע: חחחח זו תמונה אדירה! השבוע שיבוא: לינקין פארק+ גיוס של שתי חברות טובות שלי! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ההופעה של לינקין בארץ! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : להידרס ע"י שאר מעריצי לינקין!

just me48

New member
אני...

השבוע שהיה: רגיל, אין שום דבר מיוחד. שיר השבוע של 30: night of the hunter שיר השבוע: אין. להקת השבוע: גם אין. אלבום השבוע: ממש אין. מאכל השבוע: ברור שיש - עוף בטריאקי שאמא הכינה יאמי! משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף קניתי מצלמה ראויה לשמה, אחת כזאת שממש מצלמת
משהו רע שקרה השבוע: השבוע הכי משעמם שהיה לי אי פעם! זה מספיק רע לא? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: having a bad day? well, better you then me. אל תקחו את המשפט הזה באופן אישי, זה פשוט משפט שאני אוהבת מאוד כי הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש
אתר השבוע: כרגיל, פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר: אנשי הקש, סדרה: יש כ"כ הרבה... תמונת השבוע : אין... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מפגש הפסגה (המבין יבין). משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : צריך לחשוב חיובי!

מסכמת ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: נחמד .. שיר השבוע של 30: BUDDHA FOR MARY שיר השבוע: MCFLY - SHINE A LIGHT להקת השבוע: 30 !! אלבום השבוע: אין.. מאכל השבוע: סלט :( משהו טוב שקרה השבוע: EMA :) משהו רע שקרה השבוע: מבחן ונכשל... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "It's amazing what a little bit of believe can do " - Jared אתר השבוע: tumblr ספר/סרט/סדרת השבוע: סקינס . תמונת השבוע : חחח שאנווון השבוע שיבוא: שיבוא.. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: טיול שנתי !!~@@ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : ---

Why So Serious

New member
../images/Emo1.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא שמעתי 30 השבוע
שיר השבוע: A Certain Romance של הקופים... להקת השבוע: Arctic Monkeys
אלבום השבוע: יש כול מיני את האמת. מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש הגיע
משהו רע שקרה השבוע: סופ"ש נעלם
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "לה.. לה לה לה לה.. לה לה לה לו" אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: Never mind the Buzzcockes תמונת השבוע : תפסתי דג! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ההופעה של לינקין פארק
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : לא משהו ספציפי!

אני ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: אני מניחה ש from yesterday שיר השבוע: judith - a parfect circle להקת השבוע: קינגס אוף ליאון, a pefrfect circle וכוורת חח.. אלבום השבוע: kings of leon - come around sun down מאכל השבוע: קפה. ברצינות, בכמויות שאני שתיתי זה כאילו אכלתי אותו משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לסבא, ביקרתי בטייסת וכל פעם שפתחתי אמ.טי.וי בשבוע האחרון נפלתי על שיר של 30 משהו רע שקרה השבוע: האמתי שלא קרה משהו מיוחד ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שירה, את יכולה לקרוא לזה חדות אבחנה או רכלנות" אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: נערה עם קעקוע דרקון של סטיג לרסון/ אין / דם אמיתי כרגיל תמונת השבוע : תומו... גם אני רוצה להיות רזה כמוהו השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הופעה של לינקין מחר, וסופ"ש בצפון משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : לא יודעת, כרגע יש לי ציפיות גבוהות

A Modern Myth

New member
ME

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא כל כך היה. אולי גרסת פסנתר מהממת של ABL שמצאתי ביוטוב שיר השבוע: Gwen Stefani - 4 in The Morning להקת השבוע: Keane אלבום השבוע: - מאכל השבוע: אורז עם ירקות. טעיםטעים משהו טוב שקרה השבוע: הרווחתי כסף משהו רע שקרה השבוע: יש אנשים ממש מגעילים בעולם הזה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Persistence is a key component to making dreams a reality. אתר השבוע: טוויטר ספר/סרט/סדרת השבוע: GG ויומני הערפד תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שינויים לטובה. ויומהולדת
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: קושי בהתמדה

DarkSecretLove

New member
Wishing only wounds the heart

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Hurricane שיר השבוע: Plan B- Sick 2 def להקת השבוע: Dommin אלבום השבוע: Avanged Sevenfold- Nightmare מאכל השבוע: סלט מדהים ביום הולדת. משהו טוב שקרה השבוע: הרבה דברים =] יום הולדת,ברכות מSDC שדיי עשו לי את היום,מסיבת הפתעה מהמשפחה מה לא.. משהו רע שקרה השבוע: סבתא של החברה הכי טובה שלי נפטרה ,אישה מדהימה
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: נושא ההודעה שלי. אתר השבוע: טוויטר בהחלט D= ספר/סרט/סדרת השבוע: ג'קאסס 3D הדבר הכי מצחיק שראיתי מזה שנים!! בהחלט שווה את ה45 שקלים! ומלא ספרי אומנות שקניתי =] תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: תל אביב!! סוף סוף משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : שהנסיעה תתבטל .

Pooola

New member
הסיכום שלי

השבוע שהיה: נחמד כזה! שיר השבוע של 30: sttack שיר השבוע: breaking news של מייקל D: להקת השבוע: בלו! כ"כ ישנים. איזה כיף זה. אלבום השבוע: .. מאכל השבוע: דוריטוס משהו טוב שקרה השבוע: הממ.. כלום. משהו רע שקרה השבוע: הכלב שלי ניפצע ועשה לי המון צרות ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "כלב נובח כן נושך" XD אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: האוס! תמונת השבוע : השבוע שיבוא: מלא בכלבים! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ביקור בצער בעלי חיים משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : למות ? D:

למעלה