סכמ"ש רגוע

veredmp

New member
../images/Emo265.gif סכמ"ש רגוע ../images/Emo265.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים?
ומקווה שלא פספסתי שום דבר.... ודרך אגב, רק לי
נראה כמו פיראט ולא כמו כבאי?

Music4Life

New member
זה באמת נראה כמו פיראט../images/Emo6.gif

זה לא מזכיר כבאי בכלל. איזה מצחיקים תפוזי

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הדיסק של שלומי שבת תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אפשר ספר??- מספר חסוי ציטוט/י השבוע:"מה יותר רומנטי מזה שגבר מפנה לך מגירה?" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שני שדודה שלי נפטרה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אין ציפיות סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אאה"ח ביקשת מילה אז השתמשתי בראשי תיבות שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים?
עד שלא אמרת שהוא כבאי חשבתי שהוא פירט שבוע מקסים- וורד נעלמת חכי איזה מכות תקבלי

איריס מ

New member
מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"מפלס המצב רוח", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "ככה זה", "שיר תקווה", "לשם", "שלום לאמונות".
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
הדיסקים של של קרן פלס.
תמונת/פליקס השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=ky4iCNdyUOw
גלגל"צ, "משמר המפרץ".
ציטוט/י השבוע:
יום רביעי.
אין תודה לאל.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אין משהו ספציפי.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
נחמד.
שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים? ומקווה שלא פספסתי שום דבר...
אי אפשר לומר שזה
האייקון האהוב עלי, אך נראה לי שמצאתי את הזוג השני בתמונה המצורפת
ודרך אגב, רק לי נראה כמו פיראט ולא כמו כבאי?
גם לי זה נראה כך.

veredmp

New member
אין קליפ מתאים יותר מזה היום../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo24.gif

וסחה על הנעל

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שמעתי היום את הדיסק השלישי, אז בואו נלך על "כל השירים משם"
תמונת/פליקס השבוע: הסרטון שאיריס העלתה, כמובן! ציטוט/י השבוע: He's not the smartest shed in the tool. מה שקורה כשמדברים מתוך כאב
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הצלחתי להיכוות בקמיצה אתמול. מאוד כאב! מזל שהיום כבר לא כואב, רק קצת מציק. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבה מהעבודה סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהמם שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים? את הכבאי הפיראט, כמובן! ואת
סופ"ש מעולה לכולם!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי: אתה אף פעם לא של מירי:הכינור הנאמן סרט לאכול להתפלל לאהוב, מישהו בבית עשה את השבוע שופינג ובילוי עם החברה והיום תל אביב עם החבר משהו שמחכה לו:סיור מהעבודה הששבוע במילה אחת:חביב הכי אהבתי את הרכבת לק והנרות שבת

Music4Life

New member
../images/Emo259.gif מסכמת (יא העוף הזה עושה לי חשק)

והנה הסיכום השבועי שלי שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"שתי גדות", ו"שיר לשירה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
ק. פלס - "אם" (מגיע לו להיות שיר השבוע שלי...חורשת!) תמונת/פליקס השבוע:
אין משהו מיוחד אז אגיד את הרגיל שלי "2 גברים וחצי" ציטוט/י השבוע:
אתמול חח...לא חשוב למה...אבל שאני אהיה בריאה..ודחוף!
כן, השבוע היה...נקלעתי לאיזה שהוא מצב אבל הכל יהיה בסדר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
מחכה לשיעור הבא במתמטיקה :) , מחכה להופעה בזאפה של מירי...(זה לא שבוע הבא אבל לא נורא) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא , מירי בחו"ל...רק שתחזור מהר מהר ובשלום. וגם ענבל כמובן!
קסום? שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים? אני חושבת שאני אוהבת את אלה :
(העוף הזה הוא הפייבוריטי שלי, וכל פעם שאני מביטה עליו יש לי טעם של עוף בפה ובא לי לאכול עוף! יופי באמת!)
שבת שלום חברס

ofree15

New member
סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הופעה מוקלטת של חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן וכאלה תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מועדון לילה ציטוט/י השבוע: "לכי לישון- אבל יש לי חיים!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ביום שלישי שחניכה ראשונה נרשמה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עבודה עבודה עבודה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול הכנה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים? אממ..
ומקווה שלא פספסתי שום דבר.... ודרך אגב, רק לי נראה כמו פיראט ולא כמו כבאי? עד שלא אמרת שהוא כאבי הייתי בטוחה שהוא פיראט!

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הרגילים שלי:) שירה,טיפה טיפה,אף אחת,חדשות טובות,באה אליכם. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):האמת-אביב גפן,שנינו שווים-אביב גפן,מבול-קרן פלס. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מונית הכסף. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אחרי תקופה לחוצה בגן עכשיו הרבה הרבה יותר טוב לי,שינויים חיוביים בגן, והכי חשוב, התחלתי לעבוד משמרות צהריים חוץ מיום אחד שאני עובדת יום מלא...ואתמול יום כיף עם הילדים וההורים במקום שנקרא "החווה" בגני יהושוע, זה חיות ותרנגולות והכנת ראש דשא (כן זה עדיין קיים מסתבר!)...הקיצר היה נחמד וגם הילדים נהנו....והכי הכי הכי כיף שיש לי שותפה לחיפוש דירה,כבר ראינו דירה ביחד שלא רלוונטית למה שאנחנו מחפשות..אבל זה רשמי,בקרוב אני פורשת כנפיים ועוזבת את אימא :p משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הפעם השבוע היה מושלם:) אין משהו שהוריד את המצב רוח... וטוב שכך!!! צריך גם שבועות כאלה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום חמישי הופעה של אביב גפן בהרצליה,בחינם!! בתקווה שזה לא יתבטל,כי אביב אוהב לבטל דברים שהם בחינם... :S התגעגעתי לאביב אחרי גמילה ארוכה מהופעות (ממש היתי צריכה את הגמילה הזאת). האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:כייפי! שאלת בונוס: אילו מבין האייקונים החדשים אתם הכי אוהבים?הצב הכי חמוד:) ודרך אגב, רק לי נראה כמו פיראט ולא כמו כבאי? גם אני היתי בטוחה שזה פיראט...

למעלה