שבת שלום לכולם !

פרויז1

New member
../images/Emo265.gifשבת שלום לכולם !../images/Emo79.gif../images/Emo104.gif

שבת שלום לכל החברות/ים הפעילים בפורום, וגם לצופים הסמויים הרבים. בשבוע הבא, נארח בפורום תרבות פרס את הסופרת הפרסיה פַּרי סאני שספרה - מועמד לפרס ספיר ולפרס ספרות יפה. כבוד לכולנו ! לכשאפתח אשכול ונודיע במערכת הקהילות של תפוז, תוכלו להציג שאלות לסופרת שהיא כבר חברה שלנו בפורום תרבות פרס. הכבוד כולו שלנו! זה המקום והזמן לקליפ חדיש שמבוסס על שיר ישן מאוד ונוגע לכל נימי הנפש :
http://www.youtube.com/watch?v=KU0YtrZBN5w&feature=related

פרויז1

New member
../images/Emo8.gifשאלה לאלוקים :

ای خدا تو که نمیخواستی آدم سیب بخورد، درختاش را چرا کاشته بودی؟ תרגום: אלוהים יקר! אתה לא חפצת שהאדם יאכל תפוח. אז למה בראת את העץ?

בני33

New member
פרויז ידידי,שבוע טוב

שאלה מעניינת. אבל,,,מניין לנו באמת שזה היה עץ תפוח? תפוח זה פשטני מאד. והרי אנחנו יודעים איזה עצים היו הנושא הזה. עץ-נחיים. ועץ--הדעת. ואלוהים{לא אלוקים,מיד אסביר מדוע}הוא חכם מאד, כי הוא נתן לנו את זכות הבחירה בין צד זה לצד זה. מה שנבחר הוא מה שנאכל. ואל לנו לבוא בטענות. לעניין ה''אלוקים'' כן,,,כבר שמעתי רבות את התשובה לכך. אז הנה טיפ בהשראת הקבלה; נסו להכנס לאתר שלכם, או לדוא''ל שלכם וכו', אבל רק על ידי שינוי אות או ספרה. האם תצליחו? ממש לא. זוהי התשובה לכך.

פרויז1

New member
חבריי המיסטיקנים - תמיד רציניים! אחריך :

הרי אלוהים נתן דעת וחיים לאדם. אז הוא אכל מעץ הדעת והחיים שממילא יש לו אותם. במעשהו זה, האדם לא רומם עצמו לדרגה גבוהה יותר. כלומר, האדם לא שם עצמו בין מעלתו הקודמת למעלה האלוהית. כך שאלוהים לא היה צריך לכעוס על כך שמישהו התקרב אליו בקדושה ללא רשות!

רות 770

New member
עוד ניסיון

פרויז היקר, זה עוד ניסיון (הראשון בסדרה.....) בחיים שלנו.

פרויז1

New member
אז האדם אשם שהוא

נברא עם כושר ויכולת וגם תאוות אכילה, ואכל פרי אכיל מעץ, אחרי הכל : האלוהים ברא את שניהם. אז למה להאשים סתם, אה?

רותי 11

New member
../images/Emo10.gifפרויז יקירי למרות שלא הוזמנתי באתי

בכל אופן כפי שציין בני אומרים אלוהים ולא אלוקים משום שלקחת שם ואות אלוהית שהיא האות ה' ולהוריד אותה לאות ק' זה כמו לנסות להוריד את אלוהים למטה ותחשוב על זה. ולגבי העץ אכן מדובר בעץ הספרות ולא בעץ תפוח פיזי.

פרויז1

New member
רות יקירתי, תגידי! אבל תגידי :

מה? את צריכה הזמנה לבוא לפה? וואללה, בחיים!!! כשאת רוצה, את מתפרצת לפה, עשי מה עולה בדעתך וזהו!!! במחשבה שניה : השינוי בא למנוע נשיאת "שם אלוהיך לשוא" אליבא דחרדים/דתיים. ובאים המיסטיקניפ ואומרים : אל תשנו, כי זה לא חילול השם.

פרויז1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלות לאיציק :

איציק, שבוע טוב ! יש לי אליך כמה שאלות , אשמח לקבל תושובות : 1. למה אין מזון לחתולים בטעם עכברים? 2. למה השמש מבהירה את השערות אבל משחירה את העור, למה, אה? 3. למה יש אור במקרר וחושך במקפא? 4. למה הנשים פותחות ת'פה כשהן שמות מסקרה בעיניים? האם גם האישה הערביה נוהגת ככה?
נא לא לכעוס !!!

פרויז1

New member
שבוע טוב לחברות ולחברים. תשובה :

א. צריכים להעלות לאיציק את מצב הרוח. ב. איציק נחשב נפקד ובקרוב יירשם כעריק. אבל אל תגידו לו שאמרתי לכם,
. הבטחתן, אה? גי אני הולך לשם להציב לכן שאלות קשות. נראה אתכן מצליחות לענות!!! ד. שבוע טוב, ירוק ונהדר. אוורירי ומוצלח !!!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifשאלות לרונית ולגילי !

1. מדוע כבשים לא מתכווצות בגשם וקור? 2. מדוע נוח לא הרג את 2 היתושים בתיבה?
3. משהו לא כל כך מנומס : אם כשרוצים לשאול מה השעה, מצביעים על שורש כף יד שמאל, אז כשרוצים לשאול איפה שרותים לא מצביעים על העכוז?
קהל הקוראים הסמויים מוזמנים לענות. אין צ'נסה!

IBP1

New member
תשובות הגיוניות......

1. ניר פוקס ז"ל המורה שלי לספרות כלבים וחתולים ("הכלבתול של ניר " בצהלה בת"א [כתובת מפורטת במסר פרטי]) לימדני כי יש מזון לחתולים בטעם עכברים .....הבעיה היא שחתולים כיום בטבע לא מרבים לאכול אותו שכן הוא הפך להיות מעט גדול יותר ומסוכן הרבה יותר מהבולדוג של השכן.... 2. נולדתי בלונדיני כמו אימי ועד גיל 5-6 הייתי בלונדיני באה השמש והפכה אותו לכהה ובגיל 20+ גיליתי שהשמש מלבינה אותו במעט ובגיל 30 היא החלה לזרז את הקצב.... לפי קצב ההתפתחות של העיניינים ...בקצב הזה בגיל 60 שיערי יחווה שינוי לכחול מצהוב או ירוק....(אני לא בטוח בעניין כי יתכן ואם כל מאמיני 2012 התגלו כדוברי אמת ...הרבה שיער לא ישאר לי והצבע עד אז ...הממממ לא כל כך ידאיג אותי כמו תוצאות מסקנותיי באשר לעתיד כולנו... 3. עקב הכשרתי בתחום החשמל והאלקטרוניקה אני יכול להגיד לך שאני יכול לשנות מצב זה לאיזה מצב שתבחר.... 4. מהתנסותי עם נשים ...למדתי שאלוקים טרם הגיעה להבנות כלל לגבי נשים ....אז אל תצפה שאני אבין משהו שהוא לא צירף אליו חוברת הוראות שימוש......אתה יודע עד היום השלישי על הכל אלוקים אמר "כי טוב" ......ואז באה חווה ומאז כל הגברים סובלים בעקבות זאת..... נ.ב: אין פה שום דיעה אחת אמיתית משלי הכל נלקח מדעתם של אחרים ...ואני עונה על השאלות רק מתוך עניין של לקיים את שנאמר במסכת אבות ו',ו'....

פרויז1

New member
איציק ! שאלה במחשבים - אחד מתחומי התמחותך :

מדוע צריך להקליק על התחל, אם רוצים לכבות את המחשב?

IBP1

New member
אין תגובה......

מאחר והמחשב שלי פתוח 24/7 365 ימים בשנה טרם למדתי מה זה כיבוי לכשאלמד אתן תשובה.

למעלה