שסבת שלום ושלווה לכם ולכל בית ישראל

פרויז1

New member
../images/Emo265.gifשסבת שלום ושלווה לכם ולכל בית ישראל../images/Emo70.gif

שבת טובה! בשם כולנו, אני מביע את השתתפותנו בצערם הגדול של המשפחות שיקיריהם נפלו קורבן בידי משלחי טרוריסטים : אזרחים ואנשי מערכת הבטחון, ומאחל החלמה שלמה ומהירה לכל הפצועים - פצועי נפש ופצועי גוף - ושיבה מהירה לשגרת החיים התקינה. הפיגוע בדרום, תוכנן על ידי הטרוריסטים במשך זמן רב ונועד לחטיפת יהודים. היה זה פיגוע משולב שפגע בריבונותה של ישראל, ונועד ללחוץ על נקודת התורפה הישראלית.נגלה חוסן לאומי ונעמוד בפני מתקפות הטרור המרושעות, נוכל וננצח אותם! בעטיה של מתקפת טרור, על ישראל להמשיך במקביל, בתהליכי התחסנות לאומית ושידרוג למעלה של חוסנה הלאומי גם במישור של צדק חברתי! על ישראל להמשיך במקביל את המחאה החברתית למען צדק חברתי. כי חברה חזקה היא קודם כל : חברה צודקת!
שבת שלום!
פרויז.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif אחד טהראני, האספהאני והחמור :

אחד טהראני, עבר לגור בכפר מל"ל וקנה מהשכן האספהאני שלו חמור ב 1000 ₪. המוכר הבטיח למסור את החמור למחרת היום.אלא שהחמור מת. הטהראני ביקש מהאספהאני להחזיר לו את הכסף. "מצטער בזבזתי". הטהראני לא ויתר וענה "טוב, אז תביא לי את גויית החמור". "מה תעשה עם גויית חמור מת?" שאל השכן. "אתה עוד תראה" ענה . כעבור כמה ימים פוגש השכן את הטהראני ושואל אותו "מה היה עם החמור המת?" "הוצאתי אותו להגרלה" ענה . "מכרתי 500 כרטיסים תמורת 10₪ כל אחד והרווחתי 4990 ₪". פחות ה-1000 שנתתי לך, יש לי רווח נקי של 3990 שח "מישהו התלונן?" שאל השכן. "רק הבחור שזכה בהגרלה" ענה , "אז החזרתי לו את מחיר הכרטיס שלו".

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifאישה צרפתיה, בריטית ופרסיה : שביתה :

اعتصـــــاب .... 3 زن انگليسي ، فرانسوي و ایرانی با هم قرار ميزارن كه اعتصاب كنن و ديگه تو خونه كار نكنن ، و بعد از يك هفته نتيجه كارو بهم بگن. زن فرانسوي گفت: به شوهرم گفتم كه من ديگه خسته شدم بنا براين نه نظافت منزل ، نه آشپزي ، نه اتو و خلاصه از اينجور كارا ديگه بريدم . خودت يه فكري بكن من كه ديگه نيستم يعني بريدم. روز بعد خبري نشد ، روز بعدش هم همينطور . روز سوم اوضاع عوض شد ، شوهرم صبحانه را درست كرده بود و آورد تو رختحواب من هم هنوز خواب بودم ، وقتي بيدار شدم رفته بود . زن انگليسي گفت: من هم مثل فرانسوي همونا را گفتم و رفتم كنار. روز اول و دوم خبري نشد ولي روز سوم ديدم شوهرم ليست خريد و كاملا تهيه كرده بود ، خونه رو تميز كرد و گفت كاري نداري عزيزم منو بوسيد و رفت. زن ایرانی گفت : من هم عين شما همونا رو به شوهرم گفتم روز اول, روز دوم, روز سوم چيزي نديدم شكر خدا روز چهارم يه كمي تونستم با چشم چپم ببينم....!!!

פרויז1

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gifבירה עדיפה על אישה :../images/Emo6.gif

25 סיבות מדוע בירה עדיפה על אישה לא פרסיה : 1. אתה יכול להנות מבירה כל החודש.. 4. הבירה תמיד תחכה לך בסבלנות ברכב בזמן שאתה משחק כדורגל עם הח'ברה. 5. אם הבירה לא משהו, אתה יכול להשליך אותה בלי נקיפות מצפון. 6. בירה לעולם לא מאחרת. 7. בירה אף פעם לא תקנא לך אם תיקח עוד בירה. 10. כשאתה יוצא לפאב, אתה יודע שמה שבטוח זה שתסיים את הערב עם בירה. 11. לבירה אף פעם אין כאב ראש. 12. בירה לעולם לא תנדנד לך. 13. לבירה אין הורים שאתה צריך לפגוש. 16. אפשר לחלוק בירה עם חברים. 17. בבירה, אין לך ספק אם אתה פתחת אותה ראשון. 18. בירה תמיד רטובה. 19. הגזים שלה לא יכולים להיות מסריחים. 20. אפשר לשתות אותה בפומבי. 21. לבירה לא איכפת באיזה שעה אתה חוזר הביתה. 23. אם אתה מחליט להחליף בירות, אתה לא צריך לשלם מזונות. 25. עם בירה אתה אומר "לחיים!" אבל זה לא מחייב.

בני33

New member
פרויז ידידי,,,

היכן שאר הסבות לכמות של,,,25. ושאלה אחת קטנה; ציטוט; הבירה תמיד תחכה לך בסבלנות ברכב בזמן שאתה משחק כדורגל עם הח'ברה סוף ציטוט; והשאלה,,, האם אתה תשתה את הבירה שהמתינה לך בסבלנות, כמה שעות בתוך הרכב? לכן,,,גם ''ריבה'' שאינה פרסיה היא,,,,, ''ריבה'',,,מי יש לו ריבה יפה וכו' יום טוב.

פרויז1

New member
בני היקר! בוקר טוב!

לא ראיתי שפתחת היום את מחברת המסרים שלך. אולי תעניק לנו משהו פה היום? לבירות ולריבות : בירה שחיכתה באוטו, בחום הישראלי, גם אם היא משתוקקת שהוא ישתה אותה, הוא קודם יצנן את חומה, יקרר אותה ורק אז ילגום אותה במזג שניגר אל תוך גרונו ומצננת אף אותו בעונג . את הסיבות שמחקתי, כדי להקטין עומס מהפחות מעניין וליצור סקרנות יתר... ריבה - טוב שיש בירה וטוב שיש ריבה.
בוקר טוב !

בני33

New member
*פתחתי מחברת,,,ידידי,רד למטה בדף.בפורום הבית.

מורד3

New member
פרויז היקר ../images/Emo150.gifבירה

לו אבותינו חשבו כך, היום לא היינו מתכתבים לכן אל תלך بی راه
מורד

מורד3

New member
פרויז ג'אן../images/Emo24.gif

לגבי אבותינו, הכוונה בזכות הנשים שהולידו אותנו אנחנו כאן. המילה בירה, כפל לשון בפרסית بی راه מי שסותה מהדרך כמו بی راهه رفتن בקיצור קצת להשתעשע ,שעשועי לשון אבל לגבי נשים ובירה מי אני שהתווכח מפני שאני לא אוהב בירה אם אני לא אוהב בירה זאת אומרת שאני ............

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifאה, בירה לבנה

ובפרסית בירה = מי שסותה מהדרך . ובעניין הביריות , בחיית.. אתה בטח יודע להעריך ביריות יפות כשבידך כוס משקה בירה לבנה!!!

למעלה