שבת שלום לכולם
ומועדים לשמחה

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif../images/Emo155.gifשבת שלום לכולם../images/Emo13.gif ומועדים לשמחה../images/Emo70.gif

שבת שלום לכם ולבני משפחותיכם!
תפילתי שבמהרה נגיע לחרות מהעויינות מצד שכנינו הערביים. אולי, אנחנו הפרסים שגדלנו בצד המנטליות השיעית, יודעים מהי הדרך לכריתת חוזה שלום מבוסס על אמון?!!!

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשים מסדרות את הבית לפני שהעוזרת מגיעה. גברים מסדרים את המיטה אחרי שהעוזרת הולכת. נשים משתמשות בסבון שטיפה אינטימי. גברים משתמשים בסבון למטרה אינטימית. נשים רוצות לשמוע "אני אוהב אותך". גברים אוהבים לשמוע "אני רוצה אותך". נשים מביאות ילדים לעולם. גברים נשארים ילדים לעולם. נשים רוצות חבר לחיים. גברים רוצים חברה לעשות חיים. נשים משתזפות. גברים תופסים צבע.

פרויז1

New member
../images/Emo24.gif

דאותק ! למה החבר'ה לא כותבים
בפסח פוסחים גם על כתיבה?

../images/Emo265.gifשבת מבורכת בבריאות ומנוחה../images/Emo265.gif

תגיד.... הסיר הזה שבתמונה... זה לא הסיר של "אשפלו"? הבשר הטעים עם האורז וכל מיני דברים בפנים? מממממ יאמי..

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifוכמובן : ברוכה הבאה, גילי חברתי ומנהלת

פורום עולם המיסטיקה. פורום מומלץ !!!

../images/Emo25.gif...

אפשר, רק אם בא לך ומתאים לך, לפתוח פה איזה "פינה" שבועית של מיסטיקה, מבטיחה לעזור, להיות ברקע. שוב, בהנחה שמעניין אותך/אתכם. תודה על הפירגון בשם כל חברי ה
, כן.. מרשה לעצמי
שבוע טוב לכולנו

יש לי שאלה, אפשר?

מה זה "דאותק"? מילה שחוזרת על עצמה פה בפורום, ועוד אחת: "ממנון", או משהו כזה... יאללה נו, למד אותי קצת פרסית.. יודעת רק משפט אחד: "מהאן טורו דוסטרא"....

פרויז1

New member
פסדר ! אם את ברקע,

זה כמו שהרמטכ"ל בקו הקדמי ! כולם יהיו במתח !!!

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifדאותק זה עיוות שלי את הניק davidak

ממנון = אני מודה לך ! מן תורה/תורו דוסד דרם = MAN TORO DUSED DARAM אני אוהב/ת אותך (אין זכר ונקבה!) מה עוד את רוצה לדעת?

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifליאתוש! חברה שלי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כייף לראות אותך גם פה! הפתעת אותי. המשיכי במצוות "עשה" !

למעלה