שרשור שבת בוילה

didush100

New member
טוב זאת היתה קרן שאמרה את זה

בחוץ חשבתי ששמעתי את דני קבלו את התנצלותי

בוףברכה

New member
אוש..ה../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif..../images/Emo248.gif...חבר של יוני..

או...קרוב משפחהשלו...
עמ'ק...כמה חיתוכים בשיחות...

Lichy7

New member
חח בדיוק בגלל זה כל הכאוס בתגובות

״אני שמעתי ככה... אני בוודאות שמעתי משהו אחר.. הוא לא אמר.. הוא כן! מי יוני? לא, איתן. רגע אז הוא גיי בסוף?!״ קוטעים כל שנייה שיחה באמצע, ואז כל אחד משלים בעצמו את ההמשך.. חייבים לעשות משהו עם זה שם. לפני חצי שעה מרוב שהשתיקו את כל השיחות בבית, הראו לנו רק את המקרר

בוףברכה

New member
יש רגעים ש..קרן...../images/Emo59.gif..כוסיתעולמית...

ויש רגעים שהיא...חננה חופרת...בלה..בלה...

didush100

New member
או מיי גאד גם ענת בקטע של בן?

מה קורה שם? כולן דלוקות עליו? אתי ליהיא עדי וענת?

sivan1237

New member
הוא הפך לברירת המחדל כדי להשאר בתוכנית

כל נפגעות איתן עוברות אליו (חוץ מאיילת שעוד חיה בסרט). קצת מעליב

Lichy7

New member
דידוש את קולטת את ההתפתחויות?

ליהי ממש רוצה את בן. מהתגובות שלה היא נראתה ממש לא בכיוון צפו לחגיגה בימים הקרובים. מלחמת בנות בדרך

Lichy7

New member
נראתה לא בכיוון

היא אמרה את זה מפורשות ואף אמרה שהוא בכלל מזכיר זה איזשהו בן דוד. נראה לי שזה נבע כנראה מהחשש מאתי. בכל זאת- לרצות מישהו שחברה שלך מאוהבת בו זה משהו שלעולם לא נגמר בטוב בין נשים. או בשפת הבחורים הטובים- זה לא נגמר בחתיכה אחת

didush100

New member
אם היא לא היתה בכיוון

היא לא היתה כ"כ מוטרדת מאתי. לדעתי היא אומרת שאין לה כלום כדי לעשות את זה בהדרגה וכדי לא להלחיץ את עצמה. בימים האחרונים היא כל הזמן סביבו.

didush100

New member
כאילו לא אבל הכי כן לדעתי

היא אומרת שלא ואולי והיא לא יודעת אבל בימים האחרונים היא סביבו כל היום

goodpink

New member
ענת לא אמרה לו את זה ולהבדיל מהאחרות לא מנצלת

עדי עושה מסע שכנועים כמו ליז אותו דבר כדי להתנצל מהדחה ניצול ריגשי את בן והתמסכנות ליוני איתן ובן ליהיא עדיין לא ידוע האם מעוניינת באמת או רק כאופציה שיגן עליה אתי לא קשורה ולדעתה ולדעת קרן ענת דלוקה על בן וזה גם מסביר את התעללות שלה בענת כל הזמן מבחינת בן הוא חושב שענת בעניין של איתן הוא קיבל רושם מוטעמה מהדברים שלה אחרי הדייט עם איתן והיא לא מנצלת את הקירבה אליו כדי לנסות מלהפעיל מניפולציה רשגשית מפני ההדחה

למעלה