שרשור שבת בוילה

נעמה8080

New member
במי ענת ועדי מאוהבות?

קרן או ליהי אמרו שענת ועדי מאוהבות במישהו, במי? והולך להיות מחר פיצוץ בין ליהי לאתי? למה?

didush100

New member
בבן!!!! את קולטת? איזה הזוי?

ואתי התבאסה היום מזה שליהיא ישבה עם בן שעתיים אצל הבנים אז כולם בלחץ ממחר חחחחחח

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקרן הרסה אותי עכשיו

עם הפרצופים שלה חחחחחח גדול

noaxxx

New member
כל השלוש שעות האחרונות זו הכנה לקראת אתי מחר

מה להגיד לה ...איך להגיד לה.... בעדינות... מי יגיד לה...מה היא רוצה... מה היא מרגישה.... תתעצבן.... לא תתעצבן..............

נעמה8080

New member
מדהים איך כולם חיים שם בפחד מאתי

אין לה קונטרה. צריכים להכניס מישהי כמו אתי, ואז באמת יהיה מעניין.... אז יש יותר מאוהבות בבן מאשר באיתן? אז מי הרווק? איתן או בן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

noaxxx

New member
שום קונטרה לאתי... היא צריכה לעוף מהתכנית

ויפה שעה אחת קודם. את שומעת אותם מדברים עליה וכאילו קולטים את הצביעות שלה, ועדיין הם לא קולטים.. קרן ממש עושה סלטות כדי להסביר את אתי, פשוט מגוחך כל המצב הזה.

נעמה8080

New member
אני מקווה שמחר אתם מוכנים להקליט

את כל הבלאגן שהולך להיות. אחרת לא נראה כלום עד חמישי הבא אם בכלל.

בוףברכה

New member
עשו תוכנית...הכירות ..בן בחור..ל..עלמה..

ומה..שיצא..זה...שהבחור...הכיר את החברים שלו... והבחורות..הכירו..1..ת-2.. יצאו...זוגות זוגות... בין הבנים לבנות... איתן+יוני בן+ אורן קרן+ליהי אתי+אורטל ענבר+איילה ענת+גזר דניאל+ברנפלקס

noaxxx

New member
נראה לי אין מצב, סגרה קומבינה עם דניאל בסגנון

הסנדק. דניאל ללינוי: איתן הוא שלי! אם הוא לא שלך, את שלי...

בוףברכה

New member
איףףף...גם קרן....רק....חופרת על אתי...

ואתי..ככה...ואתי..לברחב..ואתי..תקבל... ואתי..אמתית......ואתי....ולך...ולי...ולאתי...ואנחנו...רגישות.....ואנחנו רואות... ואתי...ואנחנו...וחברות...ואת...חברה....ואתי...ואתי...ואתי..תוליד יום....

stabilo7

New member
../images/Emo6.gif וואי ההודעות שלכם קורעות אותי מצחוק היום!

הם אמרו איזה מאה פעם את המשפט "מה יוליד יום" חשבתי שאני משתגעת. כבר אין למי להקשיב... איך שהמצלמה על יוני אני ישר עוברת למיוט, אורטל ולינוי מדברות מעצבן.. אם הן גם יתחילו לחזור על עצמן מאה פעם לא יהיה למי להקשיבבב

למעלה