שרשור שבת בוילה

נעמה8080

New member
תקראו בבקשה

תעזרו לליהי
(סינדרלה) ולבן
(הנסיך) מפני אתי וקרן ה-
כדי שיוכלו לממש את
.
בטח מחר קרן תרעיל את אתי נגד ליהי, לא?

נעמה8080

New member
חחחחחחחחח

הצביעות של אתי חוגגת..... כמה צביעות ונראה שהיא גם שקרנית.... כפרה יווווווווווווווו איזה רזה אתתתתתתתתתתתת יווווווווווווו איזה שמלה יווווווווווווווווו נולדת באותו היום של אחי יוווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה התלהבות שנראית לא אמיתית.

didush100

New member
למה? היא דיברה איתה ממש יפה

הבינה אותה ואפילו פירגנה לה. אתי חברה טובה שלה וגם ליהיא והיא מנסה להבין את שתיהן.

נעמה8080

New member
יש מצב שאיתן יעיף את ענת או עדי כי

יש לבן יותר מעריצות מאשר לו? חחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמה8080

New member
לא הבנתי

למה עדי כמעט התעלפה היום? ואיך אתי תומכת בה ששתיהן מאוהבות בבן?

noaxxx

New member
משיחה של בן ועדי הבנתי שהיא היתה פעם בולמית

מסתבר שזו הסיבה שהיא הגיעה לתחום התזונה, היא אמרה שהיא לא יודעת לאכול מעט לכן היא אוכלת את האוכל הנכון. היא אמרה שבוילה אין לה את מה שנחוץ כדי לשמור על עצמה ושיש שם הרבה פיתויים, ואז סיפרה שאכלה היום זיוה שלמה והרגישה רע אח"כ. אתי אמרה לה, דחפי אצבע...., ובאותו הרגע היא נשברה..... ואז הבמאי העביר מצלמה מהשיחה

Lichy7

New member
יש שם בחורה שלא סבלה מהפרעות אכילה?

מה נסגר איתן?

didush100

New member
דני נהייתה ממש סנובית

מאז הקטע עם איתן משהו התחרפן אצלה.

אפילו כשמדברים על אתי מאחורי הגב...

מפחדים להגיד עליה כמה שהיא מכשפה. במקום זה בן ולינוי אומרים עליה כמה שהיא מדהימה עם איזה כמה פאקים קטנים. נראה לי שאומרים את זה יותר למצלמות, לינוי במיוחד. הם חיים בסרט שאתי היא להיט. הם אומרים שאתי אישיות מורכבת...היא מורכבת בדיוק? היא כולה נעל. לפעמים אני מסתכלת עליה וברור שלא עובר כלום בראש החלול הזה. רק להפיץ רוע ועלק חמלה... לבחורה אין טיפת חמלה. האהבה שהיא מרעיפה היא בכאילו. אין לה עומק במילימטר. הצביעות בוילה חוגגת, קשה לי להאמין שאנשים שם באמת חושבים שהיא כזה מלאך (או לכל הגרוע, מלאך עם כמה פאקים קטנים...)

Klayhamn

New member
את טועה

אנשים באמת חושבים שהיא מדהימה, ולראיה יש לה פה מעריצים בפורום וגם המון אנשים מצביעים לה. למה? כי יש אנשים שמתחברים לסוג כזה של אנשים, שהצ'ארם השטחי הזה עובד עליהם. זה קצת כמו כח השכנוע של הג'דיי ממלחמת הכוכבים, הוא עובד רק על רפי שכל.

אם היא עולה לגמר אפשר להגיד סופית

שהלכה לנו המדינה...(בובליל וג'קי לפחות היו טוב לב בבסיסם) אני גם הרבה פעמים מתגלגלת מצחוק מהסטנד אפ שלה (אם כי עם הזמן פחות ופחות) אבל מרגע שהבנתי שהיא לא סופרת אף אחד חוץ מעצמה בדרך המיליון, גם אם זה אומר לדרוך על גופות, מבחינתי היא גמורה. היא ממש המקרה הקלאסי של עבד כי ימלוך.

Klayhamn

New member
ההפקה לא תתן לה להגיע למליון

בגלל שהיא לא קשורה לעלילה שהם רוצים להנדס. מי שראה את הפרק האחרון מבין שמה שחשוב להם זה לשים דגש על תחרות בין בנות על איתן. שום דבר אחר לא מעניין אותם - הדינימיקה המרתקת שנוצרה בין האנשים בוילה לא חשובה להם בכלל. לדעתי ההפקה שואפת שהגמר יהיה בין דניאל, קרן ואיילת, ואני מוכן להמר את כספי שזה גם מה שיקרה בסוף (אלא אם כן באמת ישנו באמצע את הפורמט ויכניסו עוד אנשים, ואז אין לדעת מה יקרה...)

איכשהוא אני רואה גם את אתי נדחפת באמצע....

כנראה דניאל, קרן איילת ואתי...(אה, וגם הצנון)

למעלה