שבת שלום לכולם

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif../images/Emo39.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

השבת ארחנו את כמאל פנחסי, אישיות בעל קשרים עם אנשי הממלכה הפרסית, עם אישי מימשל, שלטון וציבור בכירים בישראל., ומייסד אמגזין הפרסי שגם מופיע ברשת : שהיאד. עד פורים יהיה לנו אורח נוסף - תופתעו מי?!!!
בינתיים : אתם מוזמנים להנות מדיונים כאן, ולהעלות נושאים - ולא לפספס הומור !
הנה משהו : שני פרסים : רשתי ושירזי : מי מנומס יותר
שני חברים פרסים המתינו לאוטובוס בת"א ביום גשום, כשלפתע רכב עובר ומתיז עליהם מים מהשלולית, מרטיב אותם מכף רגל ועד ראש וממשיך הלאה בלי לבקש סליחה. שניהם מקללים אותו כל אחד בניב הפרסי העסיסי שלו, והרשתי אומר: "בעיר שלנו רַשׁת בפרס, זה בחיים לא היה קורה!"
השירזי שואל: "למה? מה היה קורה בעיר שלכם רשת
"
" בעיר שלנו רַשׁת בפרס הנהג היה עוצר, מתנצל בכל דרך אפשרית, לוקח אותך אליו הביתה, מייבש אותך, נותן לך בגדים יבשים וארוחה כיד המלך ועוד מתעקש על זה שתישן אצלו בלילה. בבוקר הוא היה נותן לך 500 תומן - השקל באירן - והיית חוזר הביתה".
השירזי נכנס להלם: "מה?! זה קרה לך?!"
"לא לי, לאישתי.."

שילת של

New member
שבת שלום, מאחלת לך הצלחה בניהול הפורום

רק לא מבינה מדוע פרסים/פרסיות לא מגיעים לכאן רציתי להכיר את העדה הפרסית על כל עושרה תרבותה ומנהגיה הרי אמרתי לך שחוץ מהשכנה הפרסית שלי מעולם לא פגשתי בפרסים יהודים. וואו כמה טועים בני אדם כשיוצרים סטיגמות על אחרים בכל עדה יש הרבה הרבה טוב, ומעט מעט רע. הנה אתה כדוגמא, הפרסי המלא חכמה כרימון מצחיק ואדיב לכל.

פרויז1

New member
../images/Emo45.gifשילת תיכנסי אלי למשרד בבקשה.לבד../images/Emo70.gif

רק שילת אמרתי
תודה שילת

שילת של

New member
נשואות, אסור להן להכנס למשרדים

בהם נמצאים בוסים מרתקים
חכמים יפים וטובי לב.

פרויז1

New member
איפה ראית את התמונה שלי?

ניסיתי להכניס - ללא הצלחה !
תודה שילתוש ! מקור הטוּב באישיותך המרתקת והחיובית.
ותגידי לי בבקשה : תעמדי ישר!
אם אין מקום לפורומים עדתיים, איך יש מקום לכל הלובים
ולמדינת ישראסטין?
אה? הה? מה? אני לא אומר יותר כלום

שילת של

New member
בדמיון, אוטומטית כל אדם טוב

הוא בעיניי יפה, ולפעמים אדם רע הגם כשהוא יפה רואה רק את כיעורו. כעת משתכנעת יותר שיש מקום לכל, גם לפורומים עדתיים שאישית בתחילה לא נראו לי כלל. ובעיקר שמנהליהם אנשים משכמם ומעלה. מחמאות מפי הן מן הפנים לחוץ.

שילת של

New member
מובן שאתה מרשה,אישי לא מרשה

הוא מעדיף שאשתו היפה תכנס רק למשרדו
וכשהיא נכנסת כל הפקידות נעלמות.

שילת של

New member
חח גדול../images/Emo6.gif

היכן גוטרמן מדוע אינו כותב כאן? טוב הוא בלי מגי סגניתו לא הולך לשום מקום.

פרויז1

New member
לפני עשר דקות שלחתי לו מסר אישי

עם קישור לפה. כנראה שסולטנה רודה בו.
ברכה מרוסקת מהקרבות שלה מול סולטנה.
אני סידרתי לו את האחרונה, כי ברכה התחצפה למגוש !

פרויז1

New member
גוטרמן ! החלטנו לקלוט את הלובים בישראל.

יש לנו כמה בעיות טכניות. התקציב מסודר! אל תדאג! דרושים כלי רכב להעביר את הפליטים למעברות.תפעיל ת'קשרים שלך מול איבגני! יש תקציב, לא צריך אוהלים או פחונים. ישר אזבסטונים.

למעלה