שבת מגיעה להיכל

../images/Emo118.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gifמה דעתכם שאדם,רוחי וארמונ'לה

קיבלו שלושתם ביקורי משפחות בגלל שבני ויתר על הפרס שאילנה העבירה לו? בנג'מין אמר שהוא מחזיר את הפרס בחזרה לאילנה והוסיף כי לא רוצה להסביר למה. כשזה חזר לאילנה היא ביקשה לבחור אחד מה-3 שלא זכו לביקורים. ואז זוהר כאילו בחר מהתקליטים ושלף עטיפה ובה היו 3 שמות: אדם, רוחי וארמונ'לה. מה דעתכם?

יונתנסקי

Well-known member
אני חושבת שההפקה מנסה בכל דרך להנמיך את

הלהבות. ו.....דונ'ט פורגט, שלפני זה דפנה רצתה להגיש "כתב ויתור", בטענה שהיא חושבת שהביקור הזה מגיע לאדם, כי הוא ויתר לטובת מייקל. עם כמה שאני אוהבת את דפנה, דווקא חשבתי שאם כבר היא מוותרת על הביקור (היא לא ידעה שייתנו לשלושתם) שזה יהיה לטובת רוחמה העומדת לפני התפרקות., כך שבנקודה הזאת קצת התפלאתי עליה.

|דושיחנכון, היא עמדה לוותר על הפרס לפני שידעה

ששלושתם יזכו בו. גם אני חשבתי לעצמי למה זוהר לא נותן לה לדבר, כי ידעתי שהיא תרצה להעביר את זה לאחר, אבל ממש לא חשבתי שמדובר באדם. גם בגלל שרוחי חברתה הטובה בבית הייתי בטוחה שזה ילך אליה. דפנה התבטאה לא פעם באשר לגעגוע לילדיה ומשפחתה ואמרה שהיא מתגעגעת, אבל הגעגוע עושה לה טוב ואין לה בעיה עם זה שהם לא מתראים. אפילו בשיחת הטל' עם אלה ועדן היא אמרה להם שלא יעלבו ושהיא מרגישה בסוג של חופשה והייתה צריכה את השינוי הזה. כצופה בבית זה קצת הציק לי, כאילו נפגעתי במקום הילדים שלה, אבל מי אני שאשפוט? אולי באמת היא הייתה זקוקה לאתנחתא הזאת בחייה? אולי השנים האחרונות לא עשו לה טוב לנפש? אין לדעת.

יונתנסקי

Well-known member
יש לי לענות לך כמה דברים, אבל ששי בצהריים -

ואני עסוקה "קצת". בקליפת אגוז אגיד, שגעגועים לילושון קטון שצמוד לך לווריד, זה לא כמו געגועים לילדים גדולים (אמרה שתאומיה בני 18), שממילא לא מתראים בתכיפות כזאת. בתי שנסעה לקנדה אומרת שמעולם לא דיברה איתי כל כך הרבה בטלפון כמו עכשיו כשהיא רחוקה. עכשיו אנחנו מדברות בסקייפ כמעט כל יום, ולא כך היה כשגרה בת"א (נכון שהיו באים אלי למושבה אחת לשבועיים-שלושה....). הסקייפ חשוב לי לא רק בגלל בתי אלא גם בגלל יונתן בנה, שמשמו בא הכינוי שלי, כי בבית זה כינוי החיבה שלו. .....ואני חשבתי ש"יוניון" זו איזו תרופת פלא ( סטייל ויאגרה) שהצעירים מכירים, ואני - מה לי ולזה. בגלל זה שאלתיי. יללה, הולכת לאפות.

חחח לא לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עד'יין לא הגעתי לתחום הויאגרה חחח. גם לרוחי יש ילדות גדולות, גם לאילנה יש ילדים גדולים ובכל זאת תראי את חיבקה תבן שלה כל הביקור כמו ילד קטן ואיך התלהבה מהוריה שבאו. אני חושבת שבכל גיל ההורים מעוניינים לראות את ילדיהם כשהם לא התראו זמן מסוים. הדוגמה שנתת עם ביתך היא מעט שונה. מסכימה איתך מאוד מאוד בנוגע לכך שהריחוק בין ילדים בוגרים ומבוגרים להוריהם הוא למעשה מקרב מנטלית והתקשורת פתאום הופכת להיות תכופה. זה מה שקרה לי כשעזבתי את בית ההורים. כשהייתי בבית הייתי מסתגרת בחדר ולא בדיוק מתלהבת מהקירבה הפיזית שלנו, אבל כשעזבתי לבית משלי המציאות השתנתה והקשר התהדק ונעשה קרוב יותר מאי פעם. מוזר, אבל נכון!!! מה אפית לנו?
או
את שמה
כשאת אופה?

katam

New member
עונה כאמא לחיילת ונער בן שמונה עשרה

אני מבינה אותה. היא הקדישה המון לילידה , אז בגיל שלהם שהיא יודעת שהם בידים טובות מעולה שהיא מרשה להקדיש לעצמה זה רק מוסיף אצלי הערכה אליה.

מיק101

New member
אותי מטריד דבר אחר, למה בני ויתר על הביקור

זה לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן יש משהו פישי ביחסי בני וילדיו.....

abigl

New member
כי אילנה רצתה שיבקר אותו הבן שחי שבארה"ב

היא הסבירה שהבן של בני נמצא כרגע בביקור בארץ והוא רוצה לפגוש אותו. אבל כנראה שהוא בעצמו הבין שעדיף שלא ייחשף ויחשוף אותו במקום הזה. או שהמשפחה שלו התנגדה. נראה שאצלו רב הנסתר על הגלוי.

מסריח זאת לא מילה../images/Emo19.gif

גם כל העניין הזה עם הבת זוג הילד שלהם לא ברור מה הסיפור איתו. פעם שמעתי אותו אומר יש לי 8 ילדים ובתעודת זהות שעשו לו הוא אומר 10 אז המון דברים עלומים יש בקשר שלו

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo42.gifהזמרים עוברים סדנת סינטיסייזר ../images/Emo251.gif

כמה רוחמה נראית לא קשורה למציאות

למעלה