איזה בוקר

../images/Emo268.gif איזה בוקר

תקציר של הארועים האחרונים ... הבן ממש עצבני , הטיפול בפותוטרפיה איטי מאוד ... הנגעים התפשטו , יש על זרועות לכל אורכן , מעט ברגלים, בבטן , הרבה בגב ... וגם בקרקפת
במשחה שדפנה המדהימה
שלחה לי ( הגיעה אלי במשאית ...) שומנית לו ... בקיצור הילד מיואש לחלוטין. ביעוץ עם הרופאה ברמבם הוא החליט ללכת על אשפוז אנטנסיבי של 3 שבועות בערך . הצבא הוציא אסמכתא תקציבית הכל מסודר מבחינת ניירת ... אבללללללללל אין כרגע מקום במחלקת העור ולא יודעים מתי יתפנה
. צרה צרורה , הילד מתגרד , כועס , והגרוע מכל שכרגע אנחנו ללא טיפול .

קוביd1

New member
ילד של שרון

כואב לי לשמוע על התפשטות הנגעים ועל מצבו של הילד החייל. אני מקווה שאת מצליחה לעודד אותו ,כי לפי הכתיבה שלך את מיואשת ולחוצה יותר ממנו,ומעבירה לו את זה ,דבר שגורם לו להרגיש עוד יותר גרוע. אין ברירה צריך לחיות עם המחלה ,לעשות את מה שאפשר להקל ,אבל חיים גם עם פסוריאזיס חיים רגילים ,מתחתנים מקימים משפחות ,מגדלים את הילדים זוכים לנכדים לנינים עם כל הצער ואני מבין אותך ואת החייל פסוריאזיס מחלה מעצבנת ,לא סוף העולם ,יש דברים הרבה יותר גרועים,לקחת כל דבר בפרופורציות המתאימות ,ואז ההתמודדות הרבה יותר קלה. הרבה בריאות קובי

תודה קובי

אכן אתה צודק. כואב מאוד לראות את הילד מתגרד וסובל . לא פחות כואב כשהוא מספר שכולם שואלים אותו " מה זה " , והוא במבט עצוב אומר לי " אל תדאגי אמא, לא מפריעות לי השאלות ..." אחת הסיבות שאני כותבת פה , כי זה המקום היחיד בו אני מרשה לעצמי להיות עצובה וכואבת ומודאגת . כי זה המקום בו מבינים , ונוותנים עצות מצוינות ועוזרים . פה בעיקר זה המקום בו מעמידים מולי מראה , מחזירים אותי לפרופורציות . תודה על תגובתך ... חייכתי למשפט של גידול ילדים נכדים ונינים ... תודה .

קובי d1

New member
תמשיכי לכתוב

זה המקום לפרוק את מה שאת מרגישה ,אנחנו מבינים אותך , מה שנשאר לי לאחל לילד שהנגעים יעלמו והגירוד יפסק והאמא תפסיק לדאוג ולכאוב. . קובי

simon780

New member
אשתדל לעזור ככול שאוכל

א. צר לי לשמוע על מצבו של החייל, מניסיון!!! ב.הפוטותרפייה חודר לעור ופוגע בנקודות ראשיות של הפצעים כל ההתפשטות היא כתוצאה מיעילות של הטיפולים כמה שזה נשמע מופרך אך זה נכון ג.אם הוא כבר עבר 10 טיפולים בפוטותרפייה מומלץ למרוח על הפצעים המקושקשים דייבובט למשך שבוע כל יום פעם אחת. אם לא יהיה שינויי להפסיק למרוח כל יום ולרדת בהדרגה וכמובן שאסור תוך כדיי השימוש במשחה לעשות פוטותרפייה זו משחה שמפסיקה לי בכל אופן ומעידים הרבה שגם להם את הגירודים. מקווה שעזרתי ולו במעט

תודה,

תודה על התמיכה והעידוד. הבוקר באמת התחיל גרוע ... השתפר כשהוא ביקש מהמפקד לחזור הביתה . הוא התחשב במצבו והנה... הוא בקרוב יגיע . עצם הידיעה שהוא חוזר הביתה כבר מעודדת אותו ורמת המתח יורדת . שרון

שלום רב../images/Emo24.gif

סבלנות היא מילת מפתח בחיים לחולי פסוריאזיס עד כמה וכמה. המחלקה ברמב"ם מצוינת והרופאים שם מצוינים, אם הם היו חושבים שהמצב מאד חמור אז היו מאשפזים אותו בדחיפות. צריך לחכות את הזמן הדרוש. זיכרו מתח ועצבים מחמירים את מצב הפסוריאזיס. נכון שהיום כולם רוצים סיפוק מיידי, אבל מה לעשות, לא תמיד זה ניתן. הדבר החשוב ביותר כרגע זה ללמוד לחיות עם הפסוריאזיס ולהבין שלצערנו יש דברים שלא ניתן לפתור אותם במטה קסם. מאחל לכם רק בריאות.

אכן , אתה צודק

אנחנו בתחילת הדרך ,והרומן עם הפסוריאזיס ... מתפתח לחתונה קאתולית
אנחנו כהורים עוזרים ככל יכולתנו . בעידוד , בתמיכה , בעזרה ... אבל לא פעם ברגע אחד של כעס ( כי בכל זאת החייל הוא נער מתבגר ...)אנחנו נשארים חסרי אונים . בזמן כזה אני מתפללת שאלוהים ידביק לי את זה על הפרצוף רק שיניח לו. אני יודעת , נצטרך ללמוד להתנהל בסבלנות יותר , נלמד את זה . בעזרתכם זה יהיה קל ונעים יותר.

zepelin

New member
בוקר טוב לאמא ולחייל. נסו חמאת שיאה מרוכזת

למריחה על הנגעים. אני משתמש בחמאה המרוכזת של CALM. יש בסופר פארם וניו פארם, קופסה קטנה עגולה ממתכת (באריזת קרטון) CALM INNOVATION PURE SHEA BUTTER VANILLA SCENTED 50 ML עלות של 50-60 ש"ח, אפשר למצוא מבצעים של 1+1 וכדומה. שימו לב לתאריך התפוגה שיהיה לפחות שנה קדימה. זה לא מרפא, אך מפסיק את הגירוד והקשקשת המתקלפת גם התחושה הכללית טובה יותר. ============================================= אם תרצו, אשמח לפגוש ולעודד את החייל, אנסה לארגן עוד כמה מחברי "מוכי הגורל", למשלחת עדוד ותמיכה. ============================================= לא להתיאש, ישנן תקופות קשות וישנן אחרות מצוינות. לעיתים הגוף כולו מכוסה נגעים, ולעיתים הגוף כמעט נקי לחלוטין. זו מתנה שחיים איתה לא חלילה מתים ממנה. עוד מעט קט, אחרי פריחת האביב (תרתי משמע) יבוא הקייץ והמצב יהיה טוב בהרבה. עד אז מושכים איכשהוא. קרם לחות אמבטיות בלנאום טלק והחשוב מכל, להשתדל להיות רגועים. אצלי המוסיקה עושה את העבודה, וכשנגמרות הסוללות אני עובר, לאנרגית שזוף סולארית

למעלה