מה עובר עלי

../images/Emo268.gif מה עובר עלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

כמו שאתם שמים לב אני נמצא כרגע בתקופת צינון, שלא מרצון, מהפורום
אני משמש כמפיק בפועל\מנהל אדמניסטרטיבי של פסטיבל סתיו תיאטרוני של עיריית תל אביב בהפקת מרכז ביכורי העיתים שיערך בתאריכים 20-22.11 באולמות השונים של "מרכז סוזן דלל". המנהל האמנותי של הפסטיבל הוא הבמאי: חנן יבין שלצידו אני עובד
אז מה כולל התפקיד שלי? ה כ ל
החל מצפייה עם חנן בהצגות שונות על מנת לבחור את אלה שישתתפו בפסטיבל, שיבוץ, תיאומים עם האולמות, התאורנים, הסדאונדמנים, הלהקות שמשתתפות בתחרות, פירסום, שיווק, הפצת ומכירת כרטיסים, מופעי חוצות ועוד - כל זה עד מועד הפסטיבל שבו שלושה ימים של טירוף שבהם תפקידי לדאוג שהכל יעבוד בזמן ועד כמה שניתן כמתוכנן
כמובן שיש פה ושם גם הצגות ואליהן נילוות אווווףףף נסיעות, כמו החודש לב"ש, טיבעון, כרמיאל, צפת וכו
אני גם כותב מחזה שאותו אני אמור לביים ואפילו להשתתף כשחקן בפרוייקט פרינג'י משותף עם חברה מהעבר שהגתה קונספט מסויים וכתבה עשרה שירים ולחנים שעל פיהם אני אמור לבנות עלילה. יש גם משא ומתן על כתיבה ובימוי של מופע מוסיקלי בידורי לכל המשפחה לחברה שחקנית אחרת שגם לה אני אמור להגיש רעיונות
ברוח הימים האלה יש גם ניסיון להקים קול צעקה למען גיבוש תנאים וזכויות לשחקנים בתחום הצגות הילדים ואני מנסה לגבש קבוצת שחקנים ואולי אפילו אירגון מקצועי ששייך לתחום על מנת לצאת למאבק ולשנות את פני הדברים אבל זה עדיין בחיתולים ומוקדם מדי אפילו לדבר על זה

יהבוליק

New member
עסוק מעל הראש זה טוב!../images/Emo122.gif

רק אל תשכח.. כשיהיה לך זמן ( בעוד שנה שנתיים..
) לך לישון לאיזה חודש..
זה יתן לך כוח לעוד שנתיים של התרוצציות..

עכשיו משהו אישי לכל אחד\ת מכם ../images/Emo140.gif

כולכם יודעים שמשך השנים הלא מעטות שאני מנהל את הפורום הזה, הייתי רוב הזמן זמין לכם ככל שניתן הן מעל גבי הפורום והן מאחורי הקלעים בשיחות טלפון, מסרים, מיילים וכל צורת התקשרות אחרת שקיימת מעבר לניסיון לתפעל את הפורום ולחדש ועשיתי זאת בהרבה אהבה, ברצון גדול ובאמת מכל הלב והנשמה. כרגע הגיע הזמן לעשות לעצמי ולביתי על מנת לנסות לצמצם את הפערים הכלכליים הגדולים שנוצרו בגלל למעלה משנה וחצי של עבודה לא רציפה שאיפשרה לי להיות פה ונבעה החל מתנאי המשק, אילוצים ביטחוניים שגרמו לביטול הצגות ופרוייקטים באיזורים הנ"ל דרך הרצון שלי לא להשתתף בכל הצגה שמוצעת לי כדי להתפרנס אבל לא ראוייה בעיניי למאכל אדם
והרצון לקחת קצת מרחק מההצגות לאחר שנים רבות של הופעות. אני סומך עליכם בעיניים עצומות שתמשיכו לכתוב, לשתף ולתפעל את הפורום שלנו גם בלעדי לתקופת מה
אני כמובן פוקח עין כל הזמן, מקפיד ואקפיד להתעדכן ולהגיב בשעת הצורך וכמובן בכל רגע פנוי שיהיה לי. זה הזמן של כל אחד ואחת מכם!!!!! אילן - סומך גם עליך
דבי - זה גם הפורום שלך ואת אחת ממקימותיו ואף אחד, גם לא אני או את, יקח את זה ממך אז בבקשה קחי אחריות, תכתבי, תעני, תעלי סדנה...כל מה שבא לך
חוץ מזה שאת מואדמת פה...
חבובית כבר חזרה משרלוויל אבל אולי עוד לא נחתה לגמרי והיא בטח תגיח בקרוב ונכון גם חמוטל נסעה להתאוור קצת אבל היא תחזור ב"ה ב12.10

דודי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif איש חיל מי ימצא../images/Emo35.gif

דודי עלה והצלח בשנה החדשה ובכלל. אין עלייך, אכן מגיע לך לדאוג קודם כל לעצמך.אוהבים אותך. שנה ט-ו-ב-ה
. מחכה לדיווח מה בארוחה של אמא(אחרי דיווח שבועות)

הנני כאן ../images/Emo8.gif

חזרנו לפני יומיים מפסטיבל תיאטרון הבובות בשרלוויל, חוויות יסופרו בהמשך בבלוג שלי וגם כאן בפורום... תנו לי קצת זמן לארגן את התמונות והרשמים... היה מצויין וכיף מאוד ונחתנו ישר לחגים ולחום של ישראל... היום היה יום בישולים של אמא-סבתא-אני לקראת מחר ואווירת החג מתחילה לחלחל...
שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה, מגשימה ומאפשרת שבה תדעו להשתמש במפתחות הנכונים לכל הדלתות\הלבבות שתזדקקו לפתיחתם. שתהיה שנה של התפתחות יצירתית ואישית לכל אחד ואחת מכם והמון המון הצלחות ואושר!
טיזר קטן לבאות... האיש הקטן התלווה אלינו לנסיעה ולכל ההצגות (הוא חיכה בסבלנות בתיק בזמן שצפינו) פיולה- תעשי חיים משוגעים! דודי- תנשום ותהנה מכל רגע.... כל הכבוד! כל השאר:
פינה מיוחדת של בוברשת תגיע בהמשך...בעקבות הפסטיבל ורשמיו.

barak97

New member
וואו סחטיין דודי! ../images/Emo40.gif

העיקר אתה לא טובע בין הפרויקטים...

דודי יקר../images/Emo24.gif

בהצלחה בכל המשימות, סקרנית לשמוע עוד.... שתמשיך להיות לך שנה פוריה ומאתגרת! והכי חשוב תשמור על עצמך!!! (אתה יודע הדברים הרגילים שאנשים עושים לישון לאכול
...)

העיקר שתשמור

על הבריאות, על השפיות, על התזזיתיות, ועל הנפלאות שלך. ואנחנו בסדר- אל תדאג. נשמור על הפורום למענך ( ולמעננו!) גם כשאתה לא פה- אתה כולך פה! שנה נפלאה, ושיהיה רק טוב, והרבה!!!!

למעלה