דודי בן אדרת
New member
../images/Emo268.gif מה עובר עלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif
כמו שאתם שמים לב אני נמצא כרגע בתקופת צינון, שלא מרצון, מהפורום
אני משמש כמפיק בפועל\מנהל אדמניסטרטיבי של פסטיבל סתיו תיאטרוני של עיריית תל אביב בהפקת מרכז ביכורי העיתים שיערך בתאריכים 20-22.11 באולמות השונים של "מרכז סוזן דלל". המנהל האמנותי של הפסטיבל הוא הבמאי: חנן יבין שלצידו אני עובד
אז מה כולל התפקיד שלי? ה כ ל
החל מצפייה עם חנן בהצגות שונות על מנת לבחור את אלה שישתתפו בפסטיבל, שיבוץ, תיאומים עם האולמות, התאורנים, הסדאונדמנים, הלהקות שמשתתפות בתחרות, פירסום, שיווק, הפצת ומכירת כרטיסים, מופעי חוצות ועוד - כל זה עד מועד הפסטיבל שבו שלושה ימים של טירוף שבהם תפקידי לדאוג שהכל יעבוד בזמן ועד כמה שניתן כמתוכנן
כמובן שיש פה ושם גם הצגות ואליהן נילוות אווווףףף נסיעות, כמו החודש לב"ש, טיבעון, כרמיאל, צפת וכו
אני גם כותב מחזה שאותו אני אמור לביים ואפילו להשתתף כשחקן בפרוייקט פרינג'י משותף עם חברה מהעבר שהגתה קונספט מסויים וכתבה עשרה שירים ולחנים שעל פיהם אני אמור לבנות עלילה. יש גם משא ומתן על כתיבה ובימוי של מופע מוסיקלי בידורי לכל המשפחה לחברה שחקנית אחרת שגם לה אני אמור להגיש רעיונות
ברוח הימים האלה יש גם ניסיון להקים קול צעקה למען גיבוש תנאים וזכויות לשחקנים בתחום הצגות הילדים ואני מנסה לגבש קבוצת שחקנים ואולי אפילו אירגון מקצועי ששייך לתחום על מנת לצאת למאבק ולשנות את פני הדברים אבל זה עדיין בחיתולים ומוקדם מדי אפילו לדבר על זה
כמו שאתם שמים לב אני נמצא כרגע בתקופת צינון, שלא מרצון, מהפורום