סיכום שבועי

../images/Emo268.gifסיכום שבועי../images/Emo268.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום

Ayelet 363

New member
סכמוש

יום הכי טוב בשבוע: יום רביעי יום הכי פחות טוב בשבוע: - משהו לא טוב שקרה השבוע: -עדיין מתעוררת מוקדם עייפה אחרי מספר מספיק של שעות שינה, ורק נהיית יותר עייפה. -הסמיילים החדשים לא פועלים אצלי. -נותרו לי רק עוד 3 וטיפה יותר מחצי פרקים של באפי (הפרק הרביעי לפני האחרון הפסיק לי באמצע. מחכה שאוכל לחזור אליו...). -עדייו לא מרוצה מהפאפניקים שמצאתי- זקוקה נואשות לפאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד... -אחותי עוזבת בקרוב (גיוס...). שתי חברות שהיו אמורות להתגייס באותו יום כמוני "נטשו" אותי. משהו טוב שקרה השבוע: -לפחות עוד יש לי הרבה פרקי אנג'ל. -יצאתי עם אחותי לים והיה ממש כיף. -יש בכל זאת שתי בנות שאני מכירה מתגייסות באותו יום כמוני (אני יודעת שלאו דווקא נפגש, אבל בכל זאת...). -מצאתי פאנארטים מדהימים לסדרות של באפי ואנג'ל. -יש לי הרבה ספרים לקרוא. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: - אמן/להקת השבוע: גלי. איש השבוע: אחותי. ספר השבוע: Enchantment מאת אורסון סקוט קארד. תוכנית השבוע: באפי, אנג'ל, יומני הערפד, בונז, הוואי 5-0, על טבעי, קוגר טאון, אחים ואחיות וחברים. סרט השבוע: חומות של תקווה. מאכל השבוע: גלידה, עוגה וכרובית עם פירורי חלה. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: - תמונת השבוע: - תוכנית לשבוע הבא: עוד שיעורי נהיגה... משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה לכולם\לכולן שבוע טוב!

Ayelet 363

New member
+תמונות

מ-deviantART. את התמונה יצר\ה Dorkababa. לא הצלחתי לצרף כקובץ, אז הנה הקישור: http://dorkababa.deviantart.com/art/TVD-chibi-177665856?q=boost:popular+vampire+diaries+chibi&qo=5 תמונה נוספת של אותו היוצר\ אותה היוצרת: http://dorkababa.deviantart.com/art...5?q=boost:popular+vampire+diaries+chibi&qo=10 תמונה של היוצר\ת athenayabuki: http://athenayabuki.deviantart.com/...2?q=boost:popular+vampire+diaries+chibi&qo=11 מצטערת ששמתי 3 תמונות, אני פשוט מכורה לאתר הזה...

lilith93

New member
מסכמת

יום הכי טוב בשבוע:שישי, למרות הגשם היה לי אימון בים ,וכשרצנו לא היה גשם אבל כשהתחלנו כוח היה, היה פשוט כיף יום הכי פחות טוב בשבוע:חמישי, אני שונאת מתמטיקה ברצף משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 85 בעבודה באומנות משהו לא טוב שקרה השבוע:היה לי היום מבחן משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:אני לא יודעת אם רשמתי את זה כאן, אבל נראה לי שהבית שלי רדוף רוחות אמן/להקת השבוע: המוזיקה של גליי איש השבוע:אין ספר השבוע:- תוכנית השבוע:יומני הערפד, על טבעי סרט השבוע:- מאכל השבוע:ג'חנון ציטוט משיר שאפיין את השבוע:- תמונת השבוע:החומה, מי שהתגייס מקיר תוכנית לשבוע הבא:יומולדת לחברה, מסיבת רחוב משהו שבא לכם להוסיף:שיהיה לכולם שבוע טוב וערפדי במיוחד

מסכמת!

יום הכי טוב בשבוע: יום שני יום הולדת , יום חמישי חגגתי יום הולדת ביס פלנאט! יום הכי פחות טוב בשבוע: בו נגיד שמחר למרות שזה לא בשבוע שהיה משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדת מתנות בלונים הליוןם! משהו לא טוב שקרה השבוע: צריך ללמוד היסטוריה משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אממ לא משהו שזכור טוב אמן/להקת השבוע: איש השבוע: אני! ספר השבוע: היסטוריה! >< תוכנית השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך סרט השבוע: ההתחלה!!! מומלץ!!! וראינו אותו ליום הולדת שלי ארתור
מאכל השבוע: שוקולד ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: להיות חסרת חיים בלמוד היסטוריה ואזרחות משהו שבא לכם להוסיף: שבוע טוב

למעלה