שרשור תגובות הזויות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo268.gif שרשור תגובות הזויות ../images/Emo12.gif

אם אתם חלק מהפורום אתם מן הסתם אוהבים קאנטרי (או אותי, שזה הינו הך
) גם אם אתם אוהבים את הז'אנר עצמו או רק כמה זמרים ספציפים ממנו, וודאי נתקלתם לפחות פעם אחת בתגובות הזויות/משונות/משעשעות כשנשאלתם על איזה סגנון מוזיקה/זמר אתם אוהבים. שתפו אותנו בתגובות הכי הזויות, מצחיקות, מעצבנות או סתם כאלה שבא לכם לחלוק איתנו שקשורות למוזיקת הקאנטרי שלכם

LeAnnDylan

Well-known member
אני אתחיל....

טוב קודם כל יש את התגובות הסטנדריות של: "מה? מה זה קאנטרי?" (סגנון מוזיקה) "מי שר קאנטרי?" (המון) "מישהו מוכר?" (שאניה טווין, ליאן ריימס, פיית' היל [התגובה נכונה לשנים קודמות טרום ליידי איי וטיילור ס]) "מי?" יש את אלה שמשחקים אותה בקיאים: "אהה את אוהבים דולי פרטון וכאלה?" (לא אני לא, תודה) *שרים*"סטנד ביי יור מןןןן" (שאט אפ!) ויש את אלה שלא מכירים אז מבקשים ממך להשמיע להם "אז זה קאנטרי? זה לא נשמע קאנטרי" "מי אלה, סאבג' גארדן?" (על שוגרלנד) "אהה נו זאתי מחופשיות על הבר. היא לא קאנטרי. היא מהסרט" ויש את התגובות המשעשעות "יש לה שירים שלא מדברים על ילדים מוכים/מוגבלים/נכים/מתים?!" (על מרטינה מקברייד) "יש לה שירים שיכולים לעבור בדיקת ינשוף?! (על גרטשן ווילסון) "יש לה שירים בלי המבטא?" (על שוגרלנד) "אבל מה זה קאנטרי, זה רוק כאילו?" (לא זה קאנטרי!) "אבל מה זה, זה פופ?" (לא! זה סגנון בפני עצמו) "נו אבל איך זה נשמע, ראפ?" (|מתאבד|) טוב יש עוד הרבה תגובות אבל אני חייבת לעוף עכשיו אז אני אמשיך אח"כ. בנתיים אתם מוזמנים גם לשתף

blah blah story

New member
גם לי היה פעם מישהו שחשב שזה רוק.

בד"כ אין תגובות משעשעות אלא יותר "למה לעזאזל את אוהבת קאנטרי?!" החברות שלי כבר רגילות אבל אם מישהו שלא מכיר אותי שואל אז הן מתחילות לצחוק כי הולכת להיות חפירה
אבל לפעמים זה ממש מבאס שצריך להסביר לאנשים שוב ושוב מי זאת שאניה טווין ואחרי שמשמיעים להם כמה שירים אז זה הופך ל"אההההההה"

אני הכי אוהבת את ה"אהה את אוהבת דולי פרטון"

וכאלה
כל כך הרבה שאלו אותי את זה. כאילו מה נראה לאנשים שהם לא יודעים מה זה קאנטרי אבל איכשהו מצליחים לשייך לזה את דולי פרטון. וטפ?!

היום כבר אף אחד לא שואל אותי שאלות משונות

אבל כשעוד גרתי בארץ הייתי מקבלת מלא תגובות הזויות. הזכורות לי ביותר הן אחת שמישהי שפעם הייתה חברה שלי, יותר מכרה מחברה אבל נגיד ואז איזה מישהו שאל אותי מה זה קאנטרי אז החברה החליטה לענות במקומי ואמרה "נו זה מוזיקה כזאת של ריקודי שורות. כמו הבא נגילה רק באנגלית" ועוד תגובה די מטומטמת. אחרי שנשאלתי איזה זמרות אני אוהבת וזרקתי שמות של כמה זמרות שעלו לי לראש ראשונות בניהן מרטינה ושאניה ובתגובה שאלו אותי אם זה לא שמות של מחלות מין

blah blah story

New member
../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם להיעלב או לצחוק הרגת אותי עם "אם זה לא שמות של מחלות מין"

זה מזכיר לי

לקחתי ממישהי את האייפוד כי היה מלא רעש והייתי צריכה להתכונן למבחן. שלי יצא לפנסיה
אני עוברת על האמנים שלה, זה נורא מרתק לראות מוזיקה של אנשים אחרים, ואז אני קולטת כזה דולי פרטון. התגובה שלי:
אההה??? ואז היה 9 טו 5
חחחח איך זה היה משעשע וזה מה ששמעתי.

למעלה