זוכר את נובמבר, סכמש סכמש בעיניי

veredmp

New member
../images/Emo269.gifזוכר את נובמבר, סכמש סכמש בעיניי../images/Emo269.gif

מישהו יכול להסביר לי איפה החורף מתחבא?? עובדים עלינו פה, אני אומרת לכם........
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים?

veredmp

New member
מסכמ"שת בקצרה

אל תקחו ממני דוגמא. אתם סכמו כמו שצריך
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הרגילים שלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לא חושבת שיש משהו.....
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כל מיני דברים בעבודה. לא נפרט...
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי! להיות אחרי המבחן ולהתחיל סופש מעולה (מקווה......)
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף
שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? דליה מזור. ליידי די. נסיכת הקרח הציונית הראשונה

shay keran21

New member
עונהההההה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): טיול לילי ותן לי סימן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מאסטר שף,חיים אחרים,וסרט שראיתי השבוע:"שומרת אחותי" ציטוט/י השבוע:אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אמממ כל השבוע בערך היה אותו דבר....השבוע הזה טס לי..שחבל על הזמן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין דבר כזה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעהההההההההההההההההההההההההה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא ראיתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצוין!!!!!!!!!!!! שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? אמממ שלומי קוריאט,הדוגמנית,ואנה ארונוב:p:p יש כמה שאיכזבו אותי..הכוכבים שאני אוהב..חח אבל זו רק ההתחלה

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני שירים של דיאנה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האוס ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע הזה היה מוצלח. אתמול - לנקות את הבית ולאפות עוגה. המתנה שהכנתי להורים שלי. היום מפגש משפחתי משמח.הופעה מהממת של דיאנה עם חברה טובה טובה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הרבה הופעות.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהממם. שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? לא יצא לי לראות השבוע. אני צריכה לראות בVOD ולהתעדכן.

Music4Life

New member
חחחח ../images/Emo13.gif "סכמ"ש בעיניי" ../images/Emo269.gif

גאוניייייי
הייתי חייבת להגיד..זה ממש הצחיק אותי...ורד יפה לך
אבל אל תרימי ת'אף!
יאללה מסכמת.......... שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
לא נראה לי שונה בהרבה משבוע שעבר: ברכת המלך, אם ננעלו, ונטלי... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
ממ שמעו, הדברים שאני בעיקר מאזינה להם לאחרונה זה : מירי מסיקה, ק. פלס, ו ליידי גאגא המדהימה שלי כמובן ....חוצמזה כלום!
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
יש לידיד שלי מלא מלא סרטי אימה בשבילי ...אני חייבת ללכת אליו לראות.... ציטוט/י השבוע:
לא חזקה בזה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
כרגע יש רק מישהי אחת שממש יכולה להרים את מפלס המצברוח שלי...אבל הכל יכול לעומת זאת משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
אה אמממ...היה משהו ...אבל זה שייך מבחינתי לעבר, התקדמנו הלאה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אמממ מישהי בלימודים שלי שאני רוצה לראות
חוצמזה, אני מחכ המאד להופעה של מירי המתוקה ב4/12, שזה ממש לא בשבוע הבא, אני אומרת רק בכללי...וזה מאד נחמד כי ההועפה היא ישר אי שאני נוחתת, באותו היום.
זה יהיה מדהים... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא ראיתי אותה השבוע ....אבל עוד חודש בע"ה הופעה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
היה מגניב כמו תמיד... שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים?
לא הכי מעניין אותי תוכניות כאלה, לא הכי מושך, אין לי זמן וגם אני לא רואה TV בזמן האחרון-לא אחרון....אז אין לי מושג סופ"ש נעים לכולם

ofree15

New member
סכמ"ש רפואי../images/Emo257.gif../images/Emo193.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת, תמונה, סודות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רצה הביתה, פתאום קם אדם בבוקר תמונת/פליקס השבוע: אין :-\ תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: בלו נטלי , מאסטר שף ציטוט/י השבוע: "שם בבית האדום צבי ישב על החלון" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי! הרצאה מעניינת בטירוף על מחלות לב, והתחלת עבודה על פרויקט סביבונים
הקבוצה שלי עושה (או לפחות מנסה) לעשות בן גוריון בגודל שני מטר מסתובב של הראש משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לעשו חיסון, שונאת שדוקרים אותי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הכנות לשבוע הנוער והמון עבודה על הבן גוריון. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בן גוריוני שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? לא ראיתי עדיין, צריכה לצמצם פערים

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר של מירי:אתה אף פעם לא של מירי תבורכי ארצי אילנית הכי מוצלח:נצחון במשחק באולינג סטאנד אפ של מיקי קם, ופגישה מוצלחת תוכנית לרדת בגדול שבוע ה בא:מסיבה שבוע מצוין ונפלא פיבורט:שרון חזיז ודליה מזור

NaniBani

New member
זוכרת את נובמבר, אבל כרגע לא רואה עננים! ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת, בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם, איתך תמונת/פליקס השבוע: האחיינ/ית (כרגע אנחנו קוראים לזה בוטן
) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שומרת אחותי, מזל תאומים ציטוט/י השבוע: "אם לא נתחתן... חס וחלילה חס וחלילה!!!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שישי שעבר, כמו שכבר כתבתי בפורום קרן- גיליתי שאני אהיה דודה ביוני
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הדג האנושי שלי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הציפייה לשבוע שאחרי. :) האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל מקווה בקרוב
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מ-ט-ו-ר-ף-! , מ-ד-ה-י-ם! שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? ראיתי כמה דקות.. אבל אני תומכת ברון שחר ואנה :) חולה על השחקן הזה, וגם היא רקדנית מעולה.

Music4Life

New member
../images/Emo94.gif בנני, כבר שעה אני מנסה לכתוב לך...

המון המון אבל המון
מזל - טוב!!!!!!!!! חמודה, דודה בננה יקרה...איזה כיף לשמוע שיהיה לך אחיין או אחיינית קטנה...מצחיק שקראת לו או לה בוטן
זו גאווה גדולה להיות דודה (מדברת הדודה מנסיון
) בשעה טובה!

NaniBani

New member
תודה!!!! ../images/Emo6.gif איזו מתוקה!!! ../images/Emo25.gif

חחחח לא אני נתתי את השם בוטן, ככה האמא קראה ליצור
אבל כן.. אני כל כך מתרגשת! אני מקווה שהשנה תעבור מהר, מבחינת הכל (לימודים, מבחנים.. וכמובן-) שהבוטן יוולד כבר!!!11

Music4Life

New member
איזה שבוע היא?

עזבי שבוע, איזה חודש היא? נראה שהיא על החודש הראשון ..או חודשיים....בקיצר בהתחלה, לא שאני מבינה בזה משהו ...אבל טיפה כי יש לי 2 אחיינים לתפארת. ואני הכי מבינה את ההתרגשות הראשונית, וווווווווווווווווואו זה ה- דבר. כל כך הרבה מחשבות רצות לך בראש ואת כ"כ רוצה שהוא או היא יגדלו כבר...והכל כל כך מרגש ומקסים. זוכרת את זה עדיין עם אחייני ה-1, שהיום הוא בן 8, אבל זוכרת כשהוא רק נולד...

veredmp

New member
את יכולה לעשות לבד את החישוב

היא אמרה שהיא יולדת ביוני

Music4Life

New member
אה נכון ...לא התעמקתי בפרט הזה../images/Emo6.gif

חחחח מה שנכון נכון
העובר נראה קטן יחסית לחודש-6!!!!!

veredmp

New member
מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך, אה? ../images/Emo3.gif

אם היא יולדת ביוני זה אומר שעכשיו היא סביבות חודש 2. אם היא היתה בחודש 6 היא היתה יולדת בפברואר.....

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif גילית ת'חולשה שלי!

ידעתי שאני אטעה!!! כן, אני גרועה במתמטיקה ...ובחישובים קלים. עכשיו פחות כי אני בקורס מתמטיקה של 3 יחידות...אבל הנה, חישוב פשוט, טעיתי ובגדול! וידעתי שאני אטעה ... פעם גרועה - תמיד גרועה . אין מה לעשות..אני עושה 3 יחידות ולא קל לי...למרות שאני בין החזקות בכיתה...עדיין, מתמטיקה תמיד היה שטח שלא הייתי טובה בו . לא כמוך, רואת החשבון
אז סורי על הפאדיחה ...אין מה לעשות...דברים שאת לא טובה בהם, את פשוט לא טובה בהם !
בקטנה ....יש לי כשרונות אחרים
מתמטיקה זה לא השטח בו אעסוק גם ככה.

NaniBani

New member
חחחח כן סביבות חודש 2,

ואני פשוט בעננים! (עכשיו עננים עננים בעיני
)

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מפלס המצב רוח,אף אחת,באה אליכם,שירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לילות לבנים-אביב גפן,כל הציפורים-הראל סקעת,הילדה הכי יפה בגן-יהודית רביץ. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אל תפיל את המליון,וחדשות. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:מכל השבוע הנאחס שהיה שבוע שעבר בעבודה היה יום אחד שהיה לי יום ממש טוב ואפילו קיבלתי פידבקים מהגננת ומהמנהלת של הגן, זה בהחלט היה היום הכי טוב! אחרי כל מה שהיה לפני אותו יום ואחרי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ימים לא משהו בעבודה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לקחת את עצמי בידיים ולחזור לעצמי... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מתסכל. שאלת בונוס: רואים רוקדים עם כוכבים? מי הפייבוריט שלכם בינתיים? ראיתי אתמול כמה קטעים שחברה של המשפחה הקליטה, בנתיים ההוא מהבורר רוקד הכי יפה (לא זוכרת את השם שלו)...שאני אפסיק להירדם מוקדם אני מקווה לראות את כל העונה ברצף..

למעלה