אורז הדגן הפשוט הזה שמרכיב ארוחות

smady a

New member
../images/Emo27.gif אורז הדגן הפשוט הזה שמרכיב ארוחות

כמעט בכל בית. האם אצלכם אוהבים אורז? איזה אורז?לבן אורז מלא? פעם היינו קונים אורז בקלי קלות...היום הכל נעשה מסובך חחחח אורז פרסי אורז קלאסי אורז עגול אורז בסמטי אורז לסושי ואחד מלא אורז לריזוטו אורז בר ועוד מיני אורז מאורך אורז כזה ואורז כזה........ יש למעלה מעשרת אלפים סוגים בחיי. אז איך אתם מכינים את האורז שלכם? לבן? או עם תוספות? אצלי אוהבים לבן או אורז עם תירס. אני אוהבת אורז מלא הפתעות.

אצלינו בעלי והילד הקטן

אוהבים מאוד אורז, הגדול אוכל אורז לבן פשוט, אני קונה את האורז הקלאסי ומכינה אותו עם תוספות של אפונה וגזר וכן גם עם תירס כמו שלך.

רינת103

New member
אורז לבן

רך ופריך,זה האורז הכי הכי נאכל אצלנו,יש לי סיר טפלון "שווה" שבו אני מכינה את האורז והוא יותא אחד אחד,הטיפ שלי לאורז מושלם:תשקיעו בסיר טוב.

אצלנו אוהבים מאד אורז

אורז לבן אוהבים מאד ואני עושה ליפעמים אורז עם איטריות דקות יוצא משהו כדאי לנסות

smady a

New member
קרנושי האורז עם האטריות הדקות טעיםםםםם

הבן הקטן שלי מאוד אוהב.

מאד טעם עוד מעט אני אכין אותו

ואצלם לכם תיראו איזה יופי אבל תיכף בנותיי ואני הולכות להכין עוגיות יאמי הן כבר מחכות לזה.

happy00

New member
את האיטריות הדקות אפשר קודם להשחים בתנור

האיטריות מתקשות, אבל כשמבשלים אותן עם האורז הן מתרככות, ויוצא איטריות חומות.

litzuf

New member
האורז שלנו....

אני מכינה הרבה אורז מאודה.... מידי פעם עושה את האורז עם אפונה ותירס..... אני מכינה גם מאג'דרה לפעמים... את זה הילדים לא אוהבים.....אז להם מאורה קצת אורז נקי..... לפעמים גם מכינה אורז עם ירקות... עם כורכום.... גם את זה הילדים לא אוהבים

אלינקה

New member
אצלנו עברנו לאורז מלא

אם אילן מבשל איתי אז הוא שם תבלינים כמו כורכום פלפל שחור שום פפריקה הוא אוהב אותו צבעוני קניתי גם אורז אדום ויש גם אורז לריזוטו שהוא לבן

אורז , איזה טעים ../images/Emo71.gif

לפני שבועיים הכנתי אורז צהוב עם גזר ושמיר חוסל עד הגרגר האחרון , יום שישי שעבר הכנתי אורז עם אפונה ושמיר , אורז ירוק וגם הוא נגמר חת שתיים , אז זה אומר שאצלנו אוהבים מאוד אורז .

למעלה