אני חוזרת מכנס קהילות פולין

../images/Emo27.gifאני חוזרת מכנס קהילות פולין

סיפרתי בכנס על הפורום שלנו, ואני מקבלת בברכה
חברים חדשים שיכנסו לפורום בעקבות המפגש. ברוכים הבאים

../images/Emo9.gifדיברתי בפנל בכנס......

סיפרתי לבאי הכנס על החשיבות בהנצחה ובתיעוד השואה והיידיש למען הדורות הבאים. סיפרתי על הפורום שלנו, והזמנתי את באי הפורום להכנס ולהעלות עדויות בעברית גם עדויות שקשורות לשואה, וגם על החיים שקדמו לשואה.

yofi nechama

New member
תודה לענת שייצגה את חשיבות ההנצחה

ענת הציגה בכנס בצורה משכנעת מאד, את חשיבות הנצחת השואה, בפרט באינטרנט. אני מודה לענת שהציגה גם את הפורום השכן "שורשים משפחתיים". אני ניצלתי את הכנס לביסוס עץ המשפחה. אישרתי קשרים משפחתיים בין חברה של אחותי מכתה א' לביננו - מסתבר שבנות מורגנשטיין ובנות מלובן מרוז'אן הן בנות דודות מדרגה רביעית. מצאתי גם את משפחת טיקולסקר היקרה מחורז'ל. סבתא של סבא של אבי היתה לאה טיקולסקר מחורז'ל. כעת צריך לברר אם יש קשר בין משפחותינו. בכנס שמעתי שמתכוונים להוציא מהדורה מעודכנת של ספר הזכרון לרוז'אן וגם לתרגם לפולנית את ספר הזכרון של חורז'ל. וכאן מגיע הקטע הכואב - דיברתי עם אבי על ספר הזכרון, ונתקלתי בחומה בצורה של סירוב להיזכר או להעלות על הכתב כל דבר שקשור לרוז'אן. אשמח לשמוע מכם, נחמה.

../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifנחמה

על המילים החמות, את מוזמנת להשאר איתנו. אם אבא שלך יסכים להעלות על הכתב את זכרונותיו, נשמח להעלות אותם ב"מאמרים", אולי תראי לו את העדויות שיש לנו. ואם הוא יסכים, אנא, הודי לו בשמי. ושוב תודה לך, בהצלחה וכל טוב.

למעלה