ביום שלישי 28/7 הפרק האחרון לעונה

../images/Emo27.gif ביום שלישי 28/7 הפרק האחרון לעונה ../images/Emo70.gif

ביום שלישי בבוקר נעלה לאתר בבכורה בלעדית את הפרק האחרון של סדרת הערפדים. לא נהרוס עם ספויילרים, אבל נשמח לשמוע כיצד לדעתכם תסתיים הסדרה הממכרת. ^ http://hot.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751314,00.html
מעדיפה שתגיבו בשרשור הזה לשאלה: מה יהיה בפרק האחרון לעונה הראשונה של חצויה

MR Lordi

New member
נראה לי ש-

ליאו ואלה יהיו ביחד, גיא וזוהר יהיו ביחד וסושי וניקי יהיו ביחד. וימצאו את המעיין ואלה תהיה הנביאה.

מישהו 2

New member
אני הייתי לוקח את כל התסריט הזה

ושולח את זה לארה"ב שיעשו את אותה הסדרה, עם אותו הרעיון ואז תראו איזה איכות של משחק - הערפדים יהיו הערפדים הכי ערפדיים שראיתם בחיים שלכם.

MR Lordi

New member
את לא מתכוונת ל'בטיפול'? ../images/Emo12.gif

כי בחיים לא שמעתי שמכרו את חצויה. ולדעתי, חצויה הרבה יותר טובה מדמדומים... אז שהאמריקאים ילמדו דבר או שניים על איכות

היו שמועות גם על זה שמכרו את חצויה..

אין לי מושג אם זה נכון או לא XD ודמדומים וחצויה אצלי באותה רמה של אובססיה

גם אני שמעתי את אותן שמועות...

יותר נכון קראתי, בפנאי פלוס... היה כתוב שהם במגעים או משו כזה

barak97

New member
נוגד את הדעה שלך!

עד היום קראתי קצת בפורום, ועכשיו אני מתגלה לפניכם בנקיטת דעה! לדעתי זה ממש טעות, חצויה זה העתק גרוע של דמדומים. ניסו לעשות דרמת נעורים, יצאה להם סדרה שרק ב-10 פרקים האחרונים שדלה באמת הייתה מעניינת ובכל השאר סתם היה מסטיק. לפי מה ששמעתי עושים עוד עונה וחבל. היה עדיף לגמור ככה ולא לעשות יותר. אני מאמין שהרוב כאן מעריצים את הסדרה, אבל היא פשוט גרועה. כתבת "אז שהאמריקאים ילמדו דבר או שניים על איכות
"
. איזה איכות? כתיבה גרועה ומשחק מאולץ וכ"כ לא אמין שזה מטורף? זו סדרה פשוט גרועה מבחינת הכתיבה והמשחק שזה כבר מעצבן.. הדבר היחיד שיפה זה הסטים שבנו והאפקטים המיוחדים. בכל פרק שראיתי היה לי יותר מעניין ה"בפרקים הבאים". אולי אני נשמע קצת כועס או עצבני, אבל זה פשוט כי יש לסדרה פואנציאל, אבל ברגע שהיה רגע בהריון, לא פיתחו אותו אלא סגרו באותו רגע. אולי אם לא היו סתם חובשים את עומר בתחבושת מסכנה אחרי שהוא... חטף כדור?! אלא היו לוקחים אותו לבית חולים והיה קצת יותר מעניין? היה מקום ליותר מתח לפרק אחרון. הוא ממש אכזב... כל הסדרה אכזבה...

טוב כל אחד והדעה שלו

אז נכון שהמשחק של -רוב- השחקנים היה מטומטם, אבל היו גם כאלה ששיחקו אחלה. והעלילה לא נמתחה כמו מסטיק - זה נקרא לבנות מתח. אז אולי זאת לא הסדרה הכי טובה שנוצרה , אבל היא בהחלט סדרה טובה ביחס לזבל שהולך פה בארץ.

barak97

New member
לבנות מתח ב-35 פרקים מתוך 45..?

זה ממש היה מסטיק. היו יכולים לעשות יותר דלתות שנפתחות, לפתח יותר את הקונפליקטים והמתח.. פשוט לא עשו את זה וזה מה שגורם לסדרה להיות גרועה...

למעלה