הודעה אדמיניסטרטיבית 2

../images/Emo27.gif הודעה אדמיניסטרטיבית 2

בימים האחרונים חוזרת האווירה התוקפנית, הלוחמנית ושאינה עניינית במיוחד לפורום. נאלצתי למחוק ולחסות כותבת שהציפה בהודעה חוזרת למרות בקשותי להפסיק את המנהג הנ´ל ואני נאלצת להתמודד יום יום עם מסרים לא נעימים שמועברים פה בעיקר ע"י קבוצה מצומצמת של גולשות וגולשים. העניין מעמיד אותי בפוזיציה שאינה נעימה לי ואינה נוחה לי - אנחנו פה לדיונים על
פמיניזם ומעמד האישה
ולא לדרג את דרגות החשיבות, הצדק או בריאות הנפש ההדדית. ברור לי שהמשתתפות הקבועות - שחלקן יצרו עימי קשר להתלונן על המתרחש - מבינות במה הדברים אמורים. הוצאתי אימיילים מס´ פעמים למס´ גולשים ופניתי גם פה בפורום, ללא הואיל. כדי שלא יהיה צורך לדרג גם את בריאות הנפש שלי בדיוני הפורום - אני אחסוך לעצמי חלק מעוגמת הנפש ע"י חסימת אלו שיעכירו כאן את אווירת הדיונים די בקרוב. מה לעשות - גם לא נחמדה וגם לא סבלנית. לגבי סובלנית (עם וו) - נראה לי שהוכחתי סובלנו אין קץ בכך שנתתי בימה לכל ההתנצחויות הללו עד כה, מטעמי חופש ביטוי והוגנות בסיסית שעניינה נסיונות גלויים וסמויים להחזיר דיונים את התלם. די מבאס אותי שנגרם לי הצורך להכניס כאלו הודעות לפורום, מודה ומתוודה. חנה

טל קר

New member
הודעה אדמינסטרטיבית - הדור הבא

מכיון שיש כאן מספר לא קטן של אנשים שתיבת האימייל שלהם מזוייפת מבין האנשים החדשים שהגיעו שהודעותיהם נמחקות בשל קללות/פגיעה מפורשת במשתתפת אחרת/וכו´ כל מי שבכל זאת לא הבין מדוע נעלמה לו הודעה, שיכתוב לי או לחנה אימייל, ונסביר שוב.

למעלה