חנה בית הלחמי
New member
../images/Emo27.gif הודעה אדמיניסטרטיבית
מחקתי כעת שירשור שלם שלא נגע ברובו לנושא המוצהר של הפורום, שהוא
פמיניזם ומעמד האישה
אני מתנצלת בפני אלו שהודעות שלהן נמחקו למרות שיתכן וכן היו בהן תכנים רלוונטיים ומבקשת את שיתוף הפעולה בכך שתעלו הודעות בנושא
פמיניזם ומעמד האישה
שוב. התנצחויות עם המנהלות ובין הגולשים ניתן לנהל במייל. מי שזה לא מספיק לה מוזמנת להתלונן בפורום "תפוז און ליין" בפני הנהלת הקהילות. אין לנו כוונה לאפשר לפורום לגלוש מרמתו הנתונה שעימה הגענו לכאן מיואל ומקצוע הגננת אינו ברשימת המקצועות שאני אמונה עליהם - שירשורים והודעות לא רלוונטיות לנושא הפורום ימשיכו להמחק. הבהרה נוספת - אני לא כאן כדי להיות נחמדה אלא לצורך ניהול פורום בעל אג´נדה פמיניסטית ותכנית עבודה ארוכת טווח שגולשת גם לתחומים נוספים כמו אתר "קשר נשים", שיתופי פעולה ופעילות פמיניסטית לא וירטואלי. מי שמרגישה שזה גדול עליה - שתמצא לעצמה מקומות התמודדות אחרים. בהזדמנות זו - תודה לגולשות הותיקות על תרומתן לפורום בכלל ועל תרומתן ונאמנותן המפליגה בזמנים בעייתיים. תודה לגולשות חדשות על הגעתן אלינו ואני בטוחה שתמצאו שעמידה על כללי דיון ענייני יהיו לטובת האתגר האינטלקטואלי והאידיאולוגי של כולנו כאן. יש פה אוסף כותבות מובחרות שלא "אתן" להן להעלם מן הפורום בשל אווירת צחצוח חרבות כזו או אחרת. חנה בית הלחמי
מחקתי כעת שירשור שלם שלא נגע ברובו לנושא המוצהר של הפורום, שהוא