הודעה אדמיניסטרטיבית

../images/Emo27.gif הודעה אדמיניסטרטיבית

מחקתי כעת שירשור שלם שלא נגע ברובו לנושא המוצהר של הפורום, שהוא
פמיניזם ומעמד האישה
אני מתנצלת בפני אלו שהודעות שלהן נמחקו למרות שיתכן וכן היו בהן תכנים רלוונטיים ומבקשת את שיתוף הפעולה בכך שתעלו הודעות בנושא
פמיניזם ומעמד האישה
שוב. התנצחויות עם המנהלות ובין הגולשים ניתן לנהל במייל. מי שזה לא מספיק לה מוזמנת להתלונן בפורום "תפוז און ליין" בפני הנהלת הקהילות. אין לנו כוונה לאפשר לפורום לגלוש מרמתו הנתונה שעימה הגענו לכאן מיואל ומקצוע הגננת אינו ברשימת המקצועות שאני אמונה עליהם - שירשורים והודעות לא רלוונטיות לנושא הפורום ימשיכו להמחק. הבהרה נוספת - אני לא כאן כדי להיות נחמדה אלא לצורך ניהול פורום בעל אג´נדה פמיניסטית ותכנית עבודה ארוכת טווח שגולשת גם לתחומים נוספים כמו אתר "קשר נשים", שיתופי פעולה ופעילות פמיניסטית לא וירטואלי. מי שמרגישה שזה גדול עליה - שתמצא לעצמה מקומות התמודדות אחרים. בהזדמנות זו - תודה לגולשות הותיקות על תרומתן לפורום בכלל ועל תרומתן ונאמנותן המפליגה בזמנים בעייתיים. תודה לגולשות חדשות על הגעתן אלינו ואני בטוחה שתמצאו שעמידה על כללי דיון ענייני יהיו לטובת האתגר האינטלקטואלי והאידיאולוגי של כולנו כאן. יש פה אוסף כותבות מובחרות שלא "אתן" להן להעלם מן הפורום בשל אווירת צחצוח חרבות כזו או אחרת. חנה בית הלחמי

תודה רבה !!!

עכשיו תמשישי לדגול בשיויון הזכויות ורשום את הודעתך העליונה כפנייה לנשים בלבד. אחלה רעיון זהו שיויון הזכויות. חחחח.... בארי

הגיע הזמן לשים גבולות

אוירת האלימות הכללית והשוביניזם הישראלי מצאו את דרכם גם לפורום הזה וזה מצער. יישר כוח חנה על העמדה החד משמעית, הגיע הזמן לשים גבולות ולנפות מתוכנו את אלה שמחפשים פה פורקן למצוקותיהם האישיות. שירי

../images/Emo26.gif תוספת חשובה !! ../images/Emo36.gif

בשל העדר אפשרות טכנית להעביר הודעות לשירשור רלוונטי במקרה ולא שורשרו בפתיל הדיון הנכון, נאלץ זמנית למחוק אותן. עם הגולשות הסליחה ונשמח אם תקלידו מחדש במקרים כאלו בפתיל הנכון. חנה

טל קר

New member
אזהרה לעוד אחת!

לא רק שאת לא משרשרת, את עושה שוב ושוב COPY AND PASTE לאותה הודעה בדיוק של ההרמת משקולות וגו´. מחקנו כבר כמה הודעות שלך כאלה בימים האחרונים. זה קצת מעיק. אם תמשיכי לא תהיה לנו ברירה אלא לחסום אותך לתקופה מוגבלת עד שיעבור לך החשק הבלתי נשלט לכתוב שוב ושוב את אותה הודעה בדיוק שכבר פורסמה כלשונה כאן ולא זכתה לתגובות. אנא, חסכי לנו ולך את אי הנעימות, תודה!

ליכיני

לא מכרתי תריסים אף פעם (ראי מקצוע בכרטיס האישי) וחשוב לנו מאוד ששאלות כאלה תעבורנה במייל ולא בפורום מסיבות של מיקוד נושאי ועל אחת כמה וכמה לאור ההודעות הקופצות בתפוז. תודה
חנה (מנהלת שיווק בינ"ל, יועצת למפעלים)

ובנוסף

היות והמייל שלך אינו קיים - להלן הטקסט: יכיני, לצערנו בחרת לא להתייחס לבקשה ולאזהרה כאחד ונאלצנו לחסום אותך. שחרור החסימה מותנה בהודעתך כי כללי הפורום שלנו וכללי הפורומים בכלל ישמרו. שאלות ותהיות בכל נושא נא להעביר אלי או אל טל במייל. חנה בית הלחמי

למעלה