הידעתם

../images/Emo27.gif הידעתם../images/Emo35.gif

רובין היא אשתו השניה של ד"ר פיל. לפניה הוא היה נשוי לאישה בשם דבי היגינס מק'קול בין השנים 1970-1973. גם ד"ר פיל נכנס לסטטיסטיקה :)

בבקשה

ולמרות שזה ארוך אל תתעצלי לקרוא, מכיוון שבהמשך רשום על פרשת המין (כביכול) של ד"ר פיל עם נערה בת 19 שבעקבותיה הוא היה צריך לקחת שיעורים באתיקה.

Y. Welis

New member
כדאי לציין שאת הויקיפדיה עורכים

הגולשים, והם יכולים לכתוב כל דבר שהוא, כולל המצאות, אם אין עריכה רצינית של החומר (וצריך לומר שיש הקפדה טובה יותר בזו העברית), כך שכדאי לקחת את זה בחשבון.

אף אחד לא ירשום

המצאות, ויקפידיה זה מקור נאמן, אתה יותר מדי פרנואיד :) חוץ מזה, אני פשוט הבאתי את הקישור של הויקפידיה, אבל אני יכולה להביא עוד מאה קישורים אחרים, זה ידוע שד"ר פיל היה נשוי לדבי לפני רובין. כל מי שאי פעם קרא את הביוגרפיה שלו או מאמרים שהתפרסמו עליו יודע זאת (למען האמת, קצת מפתיע שאף אחד פה לא קרא את הביוגרפיה שלו מעולם..) אני מביאה עוד שני קישורים, בקישור השני יש עובדות מעניינות על ד"ר פיל וגם דברים שגרושתו דבי אמרה עליו. ואם אתם רוצים לדעת עוד, פשוט תעשו חיפוש בגוגל :)

Y. Welis

New member
היו מקרים של המצאות

וראי כתבות ב-YNET. ומדוע שלא יהיו, כשהפורמט פתוח לכל גולש? לכן אחד ממייסדי הויקיפדיה התחיל לאחרונה מיזם חדש, שיהיה סגור לשינויים. באשר לנישואים הראשונים - אלה היו כנראה נישואי בוסר, כמו הרבה מאלה שיש בגילאים צעירים (אם כי יש לציין שחבל שהוא לא התייחס לכך כשמקרים ספציפיים כאלה הוזכרו בתוכנית, לאור הדוגמאות האישיות הרבות שהוא נותן במקרים אחרים).

כנראה שיש דברים

שהוא מעדיף לשכוח :) וגם לא נראה לי שרובין תהיה מאושרת מכך שהוא ידבר עליה.

תוטין

New member
טוב לדעת.

תמיד טוב לדעת שגם לאנשים כאלה לא תמיד מצליח בחיים.

למעלה