היום ב-23:00 ב-MTV:

JAS 39

New member
../images/Emo27.gifהיום ב-23:00 ב-MTV:

עשרת הגדולים של הרדיוהד! (איזה כיף! אני מקליט!
) אגב, שמי עדן. אני חדש בפורום, וכן...גם אני חובב לא קטן של השירים של הלהקה הזאת! (למרות שאין כ"כ התאמה לכרטיס האישי.....
)

vegetable man

New member
שלום עדן! ../images/Emo24.gif

ברוך בואך לפורום, אתה מוזמן ליטול חלק ולהעלות נושאים או שאלות שמעניינים אותך. מה השיר/אלבום האהוב עליך?

vegetable man

New member
ותודה על העידכון - אני רואה עכשיו

קליפים שלא ראיתי הרבה זמן בזכותך :)

kittycatbone

New member
וואי איזה באסה שפיספסתי../images/Emo10.gif

למרות שכבר ראיתי איזה פעמיים-שלוש טופ טן אט טן של רדיוהד
דרך אגב, בעצם התחלתי ממש להתמכר ללהקה רק בזכות זה
פשוט ראיתי מלא שירים שלהם, סימנתי אותם, שמעתי אותם שוב.. ואז התחלתי להתמכר לעוד שירים של הלהקה וללהקה עצמה בסופו של דבר

JAS 39

New member
טוב, אז ככה:../images/Emo8.gif חחח......

השיר שאני באמת מוכן לשמוע בכל עת ובכל מצב הוא ללא ספק KARMA POLICE, אבל זאת לא חתונה קתולית..... אני גם חולה על השיר CREEP, ועל STREET SPIRIT. אחרי שאני שומע אותם פעם אחת, זה מתזמזם לי בראש במשך שבוע.... לפעמים גם יותר.... אההה!!גם השיר THERE THERE!! להרבה אנשים הוא לא מי יודע מה מוגדר, אבל לי הוא נותן מסיבה כלשהי מרץ שכזה....לא יודע למה.... חוץ מזה, אני מאוד פתוח להצעות לשירים באופי של השירים שציינתי, כי אני עדיין לא בעומק הלהקה, ויש לי עדיין מה לראות/ללמוד/לשמוע....

kittycatbone

New member
בקשר לthere there

בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, שזה היה באמטיוי כשהוא יצא, ולא ממש הכרתי את רדיוהד, דווקא מאוד אהבתי את השיר. כבל כמו שאמרת, הוא נראה לי לא מוגדר ביותר בוא נאמר..
אניוואי, אז כבר הכרתי את הלהקה וזה... ושמעתי את השיר, ושוב, אהבתי אבל לא ראיתי אותו ככל כך מוגדר גם כן... עד.... לפני איזה חודש וקצת, שהתחלתי באמת באמת לחרוש על httt ופשוט התאהבתי בשיר ממש. גם מבחינת המילים אבל בכלל הקצב והכל, אני חושבת שזה פשוט שיר מדהים ומעולה. ואני כבר ממש אוהבת אותו
בכל מקרה מוסר השכל: תשמעו את השיר הרבה הרבה ואז תגיעו לשלב שתבינו עד כמה השיר הזה מעולה

JAS 39

New member
אההה!!!אלוהים!!כמה שאת צודקת!!../images/Emo6.gif

אני מאז ומתמיד אהבתי את השיר הזה!(חחח....כולה שנתיים+). בכל מקרה,רציתי לשאול(בעיקר את מנהל הפורום), האם מתקיימים מדי פעם מפגשים של חברי הפורום?

vegetable man

New member
צ'מע,

אני כרגע עושה נסיון לעורר את הפורום ע"י דיונים על שירים. נראה מה יהיה. וכאן המקום לומר עבור כל האנשים החדשים שהצטרפו: אתם מוזמנים לקחת חלק בדיונים על שירים, הווה אומר לומר אם אהבתם, אם לא אהבתם, מה אהבתם ומה לא, או איך הכרתם את השיר, איזה אסוציאציות הוא עושה לכם, מה דעתכם על הקליפ, בלה בלה בלה וכו'. וכמובן לפרט כדי שתהיה לדיון סוג של התפתחות, כל אחד בשפה שלו. מפגש פורום, במצב הנוכחי, לא נראה כרגע באופק. דרושה קצת יותר השקעה מצידכם, וסה"כ הפורום הזה הוא עבורכם, ואני מאמין שהמצב יהיה טוב בהמשך, ואולי נוכל לדבר על מפגש פורום.

kittycatbone

New member
אני אשמח למפגש פורום../images/Emo9.gif

אבל אני מסכימה עם מה שאתה אומר... צריך שהפורום ייתגבש קצת קודם
בכל מקרה, מפגשי פורומים בדרך כלל עושים בחופשות (לא כולנו סיימנו עדיין בצפר
), ככה שעד חנוכה, שזה החופש הקרוב יש מצב שבאמת נתגבש ואז כבר כן נוכל לעשות מפגש פורום

למעלה