הכיסא הריק #2

../images/Emo27.gifהכיסא הריק #2 ../images/Emo37.gif

"הכיסא הריק " = בכל שבוע יבחר מישהו מהפורום שישאלו אותו שאלות , אחרי כמה ימים הנשאל הנוכחי יבחר את הנשאל הבא...וכך הלאה... הפעם הנשאלת היא ; לאה -שאלות בסיסיות- שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: תהנו !...

SnoocK

New member
../images/Emo9.gif אני שואלת......../images/Emo70.gif

מה שלום...
סדרות אהובות
להקות אהובות חוץ מTC
שיר אהוב
מה יותר טופ- CP או TWO
בנאדם שאת הכי אוהבת בעולם
מה משמח אותך
מה מעציב אותך
אוכל אהוב
שתייה
מה יותר טופ- ההרכב החדש או הישן של TC
אני יודעת שאני לא מקורית.... לונורא

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

מה שלום...? מה שלום? למה הכוונה?
סדרות אהובות: המממ... משחק מכור וקצרים
ההתמכרויות החדשות שלי
ליאור שליין שולט
להקות אהובות חוץ מטיסי: The Weakerthans שיר אהוב: יש כל כך הרבה מה יותר טופ- CP או TWO: קאמינו בנאדם שאת הכי אוהבת בעולם: המממ...
מה משמח אותך: המממ... אנשים שאני אוהבת מה מעציב אותך: ארועים עצובים... אוכל אהוב: פיצההה שתייה: קולה (נו מה, אני לא מקורית) מה יותר טופ- ההרכב החדש או הישן של TC: אמממ... זאת שאלה מסובכת, אבל אני בהחלט יכולה להגיד שהתלהבתי יותר מההרכב הישן.

SnoocK

New member
הכוונה מה שלומך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

crazy4tc

New member
יהה ../images/Emo2.gif

לא ידעתי שנבחרתי
מגניף
אממ... טוף שם: לאה

SnoocK

New member
אוי,

נולדת בדיוק חודשיים אחריי.... (וכמה שניפ לפני
) את בתאריך של חברה שלי... (שוב, כמה שנים לפניה.....
)

כמה שאלות..

ממצב? מתי בפעם הראשונה ניחשפת לTC ? מה את הכי אוהבת בTC ? מה הדבר שהכי משמח אותך? את ספונטנית או מתכננת? איפה היית רוצה לגור ? איפה היית רוצה להיות ברגע זה? מה הפורום הכי אהוב עלייך? זמרת שהכי אהובה עלייך? < חחח..זהו..אין לי עוד בנתיים.. שאלות קצת מעפנות אבל לא נורא..>

crazy4tc

New member
../images/Emo26.gif

כשראיתי את הקליפ לוואראבר באמטיוי
הכי אוהבת... אמממ... את השירים
הדבר שהכי משמח: קשה להגדיר, כל פעם זה משהו אחר, אבל סך הכל זה אנשים שאני אוהבת שמשמחים אותי. אני לצערי לא ספונטנית :-\ איפה הייתי רוצה לגור: אמממ... שאלה טובה, בעיר גדולה
איפה הייתי רוצה להיות הרגע: בחזרה בילדות שלי הפורום הכי אהוב: ...
זמרת: אין ממש :-\

aYaLoLy

New member
הו לאה../images/Emo68.gif../images/Emo71.gif

אז איך ההרגשה להיות בלונדינית? כמה בדיחות בלונדיניות את מכירה? כמה זה 1+1? האם העובדה שאת בלונדינית מונעת ממך לקפץ על רגל אחת ולצעוק 'שאול השבלול היה פה?' ו.. מה שלומך היום?

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק מקודם נזכרתי בסקר עליי
אז איך ההרגשה להיות בלונדינית? לא יודעת, אף פעם לא הייתי בלונדינית כמה בדיחות בלונדיניות את מכירה? יותר מדיי כמה זה 1+1?
האם העובדה שאת בלונדינית מונעת ממך לקפץ על רגל אחת ולצעוק 'שאול השבלול היה פה?' לא, ובכלל לא קוראים לו שאול
ו.. מה שלומך היום? אממ... אם כתבת את זה אתמול אז זה אומר "מה שלומי אתמול?" אממ... אתמול הכל היה בסדר

aYaLoLy

New member
הכוונה היא לשאול חיית המחמד שלי../images/Emo71.gif

לא לשבי האוממו

Drorrrrrr

New member
לאושששששששש

מתי בפעם האחרונה שמעת את CP? מתי בפעם האחרונה שמעת את 2? מה שלומך? מה הדבר האחרון שאכלת? ששמעת? ששתית? שחשבת? שעישנת?
את חולה? איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? כמה פעמים ספרת עד עשר ושום דבר לא קרה? לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? מי אוהב אותך יותר ממני? למה יש לך עיניים גדולות כל כך? למה יש לך אוזניים גדולות כל כך? למה יש לך אף גדול כל כך ? למה יש לך בטן גדולה כל כך? למה יש לך פה גדול כל כך?
את אוהבת את כיפה אדומה? ואת הכיפה האדומה?
.

crazy4tc

New member
../images/Emo25.gif

מתי בפעם האחרונה שמעת את CP? לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה שמעת את 2? מזמן מה שלומך? יהיה בסדר מה הדבר האחרון שאכלת? משהו טעים שאמא הכינה ששמעת? שיר של אביב גפן ששתית? אממ... מים נראלי שחשבת? "מתי שתיתי פעם אחרונה?..." שעישנת? הממ... נרגילה את חולה? בראש איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? אולי אתה לא רוצה למצוא כמה פעמים ספרת עד עשר ושום דבר לא קרה? אני לא יודעת לספור לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לבקר את נילס מי אוהב אותך יותר ממני? שאלה טובה למה יש לך עיניים גדולות כל כך? כנראה זה עבר בתורשה, השאלה ממי... למה יש לך אוזניים גדולות כל כך? בגלל שהעגילים כבדים כל כך למה יש לך אף גדול כל כך? כי אני יהודייה
למה יש לך בטן גדולה כל כך? כי אכלתי יותר מדיי :-\ למה יש לך פה גדול כל כך? חחחחחח... כי אף אחד לא סותם לי אותו את אוהבת את כיפה אדומה? לא ממש, הם עושים תכמולה שלילית לזאבים. ואת הכיפה האדומה? איכס אדום! |שור|

למעלה