הכיסא הריק 3 #

../images/Emo27.gif הכיסא הריק 3 # ../images/Emo37.gif

"הכיסא הריק " = בכל שבוע יבחר מישהו מהפורום שישאלו אותו שאלות , אחרי כמה ימים הנשאל הנוכחי יבחר את הנשאל הבא...וכך הלאה... הפעם הנשאלת היא ; ש ל ו מ צ ה <אני ..חחח> -שאלות בסיסיות- שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: ENJOY !!

Drorrrrrr

New member
וואה

מה השיר של TC שאת הכי אוהבת? איזה ממתק את הכי אוהבת? איזה צבע טופי את הכי אוהבת? את אוהבת סוכריות ג'לית? איזה מעדן את הכי אוהבת? את אוהבת לרקוד? מי הזמר/ת הראשון ששרת שיר שלו? את לומדת בחוגים כלשהם? אילו מקצועות את אוהבת?

--->

מה השיר של TC שאת הכי אוהבת? WYWG איזה ממתק את הכי אוהבת? וואו זה קשה כי אני לא ממש אוהבת ממתקים, אולי סוכריה על מקל איזה צבע טופי את הכי אוהבת? ורוד א ת אוהבת סוכריות ג'לית? כבר לא, כשהייתי קטנה הייתי חולה על זה איזה מעדן את הכי אוהבת? יופלה וניל/קינמון את אוהבת לרקוד? ברור מי הזמר/ת הראשון ששרת שיר שלו? גידי גוב (-דון קישוט) את לומדת בחוגים כלשהם? לא אילו מקצועות את אוהבת? סוציו/, פסיכו' ומתמ' (-זה קל!!)

SnoocK

New member
הממ..........

מה קורה
הכל טופ
מתי הפעם האחרונה ששמעת את WHY DONT YOU AND I
את WHEN IT ALL FALLS DOWN
את WYWG
שמעת פעם את CAROL OF THE BELLS
מה את חושבת עליו
למה אין לי מה לשאול אותך
זהו........

--->

מה קורה? 'סדר הכל טופ ? יס... מתי הפעם האחרונה ששמעת את WHY DONT YOU AND I? אתמול את WHEN IT ALL FALLS DOWN ? לפני כמה ימים את WYWG? היום שמעת פעם את CAROL OF THE BELLS? לא מה את חושבת עליו?...לא שמעתי... למה אין לי מה לשאול אותך? מממ.. לא יודעת... <דרך אגב..זאת רק אני או שאי אפשר לשלוח תגובות דרך התגובה המקוצרת?>

crazy4tc

New member
המממ...

מה שלומך? למה דווקא WYWG? את אוהבת בלונים אדומים? מה את חושבת שאפשר לשפר בפורום? למה את לא עונה על השאלות הבסיסיות? מה משמעות הכינוי שלך?

-->

מה שלומך? בסדר. למה דווקא WYWG? כי כששמעתי את השיר הזה היתאהבתי בTC, וגם הוא מזכיר לי אנשים ואני חולה על הקליפ שלו..ויש לו מילים יפות.. את אוהבת בלונים אדומים? הא?! ...כן..כאילו הם לא מפריעים לי או משהו מה את חושבת שאפשר לשפר בפורום? שיהיו יותר אנשים <אבל זה לא תלוי בנו>, שהוא יהיה יותר חי שיהייו יותר הודעות...שכל אחד יכנס קצת יותר ויגיב קצת יותר..זה כבר יהיה טוב , אה ולפתוח דיונים בנושאים שונים <שקשורים לTC כמובן> למה את לא עונה על השאלות הבסיסיות? וואיי שכחתי..חחחח מזל שהזכרת עכשיו אני יענה מה משמעות הכינוי שלך? אממ כולם קוראים לי ככה <למרות שיש לי עוד מיליון כינויים אבל את זה אני הכי אוהבת..>

-שאלות בסיסיות-

<שכחתי לענות עליהם חחח> שם: שלומצה גיל: 16 <עוד חודש> תאריך לידה: 23.3.89 מקום מגורים: באיזה מושב נידח בדרום..קרוב לרחובות ...קצת אחרי אשדוד..

aYaLoLy

New member
האלו../images/Emo71.gif

מה שלומך? מה הדבר הראשון שעלה לך בראש היום בבוקר? מה עושות האילות בלילות? ולמה הן לא מזמינות אותנו? מי הזיז את הגבינה שלי? מהו השיר האחרון שנדבק לך לראש? למה פורים הוא עוד כל כך הרבה זמן? למה המציאו את המקצוע מתמטיקה? למה המורה למתמטיקה החרימה לי את הבועות סבון?

../images/Emo27.gif (בהשפעת בר)

מה שלומך? הכול טוב ! מה הדבר הראשון שעלה לך בראש היום בבוקר? שאני רוצה להמשיך לישון מה עושות האילות בלילות? בארמ... ולמה הן לא מזמינות אותנו? כי הם ברוגז מי הזיז את הגבינה שלי? רפי גינת מהו השיר האחרון שנדבק לך לראש? OVER AND OVER למה פורים הוא עוד כל כך הרבה זמן? כדי שכוווווווווולם יספיקו לקנות תחפושות למה המציאו את המקצוע מתמטיקה? כי שיעמם להם בחיים!!!!!!! למה המורה למתמטיקה החרימה לי את הבועות סבון? כי היא חושקת בהם

למעלה