הכיסא הריק 4#

../images/Emo27.gifהכיסא הריק 4# ../images/Emo37.gif

יאלה אני מעבירה את התור ל אורוש 47 !! שאלות בסיסיות
שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: יאלה תשאלו שאלות , והרבה , תחיו קצת ת'פורום הזה... שלא יהיה יבש פה!! והכי חשוב - תהנו !

אורוש47

New member
הו אני......./images/Emo70.gif ייאיי.........../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קיי..... שאלות בסיסיות
שם: אור גיל: 13 וחצי (פייייי אני קטנה ביחס לאחרים פה...
) תאריך לידה:27/5/91 מקום מגורים:בגולן,

crazy4tc

New member
../images/Emo8.gif

מה המצב? מה חדש? את אוהבת בלונים אדומים? אם היו קושרים לך את הידיים והרגליים לידיים ורגליים של מישהו אחר, כמה אגוזים היית מספיקה לאכול? על מה חשבת לפני שנכנסת לפורום? יש לך בלוג? איזה שיר את שומעת עכשיו? מי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו?

אורוש47

New member
../images/Emo9.gif

מה המצב? הכל טופ...
מה חדש?נופ...
את אוהבת בלונים אדומים? בארוררררר
אם היו קושרים לך את הידיים והרגליים לידיים ורגליים של מישהו אחר, כמה אגוזים היית מספיקה לאכול?
אני לא אוהבת אגוזים....
על מה חשבת לפני שנכנסת לפורום? אמממ.................. "בא לי להכנס לפורום של TC..."
.. יש לך בלוג?נופ איזה שיר את שומעת עכשיו? RIGHT TO BE WRONG של ג'וס סטון... מי היית רוצה שיהיה לידך עכשיו? האמ. נחשי.......
אלכסססססס. הא הא.

../images/Emo26.gif

ממצב? הכול טוב? ממתי התחלת לאהוב את TC ? איך? מה השיר שאת הכי אוהבת מקמינו ? מה השיר שאת הכי אוהבת מTWO? מה הצבע האהוב עלייך? למה? איזה יום את הכי אוהבת ? למה? איפה היית רוצה להיות עכשיו? למה? זהו..זה הכל בהשפעת השעמום

אורוש47

New member
../images/Emo13.gif

ממצב? הכל טופ
הכול טוב? הממממ.....^^ יאפ.....
ממתי התחלת לאהוב את TC ? האמ.. בעיקרון אני מכירה אותם מWYWG ואדריאן ואלה וגם אז אהבתי אותם אבל לא כל כך, אבל התחלתי ממש ממש לאהוב אותם כשיצא OUR LIVES. איך? ראיתי את OUR LIVES בטלוויזיה והגעתי למקסנה שהם הלהקה הכי טובה שיש ומאז הורדתי מלא שירים שלהם וקניתי את שני הדיסקים
מה השיר שאת הכי אוהבת מקמינו ? המ.... STIGMATIZED ן-CIBAH (כן, כמו אלכס...
) מה השיר שאת הכי אוהבת מTWO? SOT. מה הצבע האהוב עלייך? כולם למה? כי אני לא יכולה לבחור........
איזה יום את הכי אוהבת ? נראה לי חמישי. ושישי. למה? האמ..... ת'אמת.... לודעת.........
איפה היית רוצה להיות עכשיו? בלונדון למה? כי אני מאוהבת קשות במקום הזה. .....

aYaLoLy

New member
../images/Emo71.gif

מה שלומך? כמה פעמים יצא לך לראות אגס מתרוצץ בכיור? ולמה לא הצטרפת אליו? כמה תפוחים אכלת השנה? איפה הנייר טואלט שלי? ולמה מסטיק מנגואפרסק זה כלכך אלוהימ?

אורוש47

New member
../images/Emo3.gif

מה שלומך? הכל טופ
כמה פעמים יצא לך לראות אגס מתרוצץ בכיור? הרבה מה... ולמה לא הצטרפת אליו?מי אמר שלא עשיתי את זה..
כמה תפוחים אכלת השנה? אמממ..... אחד אולי..... לא מעריצה של תפוחים במיוחד. איפה הנייר טואלט שלי? אממ שאלה טובה....... ולמה מסטיק מנגואפרסק זה כלכך אלוהימ? מאותה סיבה ש"Awsome, Spanky
" זה כלכך אלוהימ..

adi u

New member
גם לי יש שאלות

אם היו אומרים לך שמהיום את יכולה לראות רק שני סרטים, איזה שני סרטים היית בוחרת?!
ספר מומלץ?!
סדרה שלא פספסת אף פרק שלה(ואם פספסת אז לפחות דאגת תלראות בשידור חוזר או שני בטלוזיה)?
מחשב או טלוזיה?
את יכולה להציל רק אחד מהבאים חתול/כלב או בן אדם, את מי תצילי?
האם את שונאת חצילים?
איזה אסוציאציה מעורר בך צבע אדום?
אותה שאלה בנוגע לורוד?

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif

אם היו אומרים לך שמהיום את יכולה לראות רק שני סרטים, איזה שני סרטים היית בוחרת?! סרטים שכבר ראיתי כאילו..
אז אממ שודדי הקאריביים ואושן 11. ספר מומלץ?! גן החצות של טום סדרה שלא פספסת אף פרק שלה(ואם פספסת אז לפחות דאגת תלראות בשידור חוזר או שני בטלוזיה)? מחשב או טלוזיה? אממ....... אמ.... שאלה קשה........ מחשב. את יכולה להציל רק אחד מהבאים חתול/כלב או בן אדם, את מי תצילי? בנאדם האם את שונאת חצילים? כן
איזה אסוציאציה מעורר בך צבע אדום? בלונים בלונים
אותה שאלה בנוגע לורוד? אמ...... ילדה קטנה

אורוש47

New member
אוי נכון.........

אממ... סדרה שלא פספסת אף פרק שלה(ואם פספסת אז לפחות דאגת תלראות בשידור חוזר או שני בטלוזיה)? תני לי לחשוב זה קשה....
.... אממ........ אולי מכושפות. אה ומלאך שחור.........

למעלה