הכירו אותי

danina the 1

New member
../images/Emo27.gifהכירו אותי../images/Emo37.gif

אתם מוזמנים לשאול שאלות... וכל מה שבא לכם לשאול.... בקיצור.... תשאלו הכלללל וכל מה שבא לכם לדעת עליי :) נ.ב יש לי תעודת זהותתתת!!!!! קיבלנו אותם היום בכנסת והיה ממש ממש כיףףףףףףף!!

אליתוש

New member
אני אתחיל=]

שימי לב, ישבתי על השאלות האלה שעות, מקורי מהראש שלי!! <סתאאאם את המלכה כאן... והמחייב הוא מחוייב אז קבלי שאלות של עצמך ובהמשך אני אוסיף משלי=]> מזל: אוהבת ספורט? לא מבינה באנשים ש.... מה הדבר שעושה אותך למאושרת? את אוהבת להיות בבית? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? סגנון לבוש: מה את אוהבת לעשות? מה היית לוקחת לאי בודד? אם היית מאכל היית.... אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? כלב או חתול? קולה או פפסי? אוכל או ממתקים? עברי לידר או אביב גפן? קצת מוזיקה.... שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר הכי מפגר ששמעת: קצת על אהבה.... היית מאוהבת? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ראשונה? מאוהבת? ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? פעם אושפזת בבית חולים? פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר?

danina the 1

New member
חחחחחחח חמודהה

מזל: דגים =] אוהבת ספורט? בערך... לא מבינה באנשים ש....אני לא מבינה הרבה אנשים... לדוגמא- אנשים שעומדים באוטובוס עוד לפני שהנהג עצר בתחנה..!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת? אתםםםםם.. ו.. חברות שלי ואהבההה את אוהבת להיות בבית? כע... איזה פתגם אומר לך הרבה? חיים רק פעם אחת.. מה המשפט שמאפיין אותך? אממממ סגנון לבוש: בעיקר ג'ינסים וטי שירט... מה את אוהבת לעשות? לישון, להיות עם חברות, לרכל עם חברות, לראות טלויזיה ומחשב!! מה היית לוקחת לאי בודד? את המחשב שלי, טלויזיה ולווין בשביל שיקלטו... אם היית מאכל היית.... פיצה אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? עיניים אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... היפיפיה הנרדמת קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? מועדוןןן כלב או חתול? כלב קולה או פפסי?קולההה בארור!! אוכל או ממתקים? אוכל... ממתקים סתם משמין חחחח :] עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר קצת מוזיקה.... שיר אהוב: יש הרבה... אבל הכי הרבה "לחבק אותך" של סינרגיה זמר\ת אהוב\ה: הכי אהוב הראל מויאל, וגם קלי קלארקסון, מאיה {של עופר ניסים}, ניקה, הנרי... וכו' שורה משיר הכי מפגר ששמעת: כל השיר של החיים על פי Y... למשל: צלם לי את האף...אני מטוס... וכו'... תורידו ותשמעו קצת על אהבה.... היית מאוהבת? הייתי ועדיין מאוהבת... את מאמינה באהבה וירטואלית? לפעמים כע ולפעמים לא... את מאמינה באהבה ראשונה? כע... מאוהבת? כע... אבל אנחנו לא חברים :/ ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לאאא פעם אושפזת בבית חולים? כע... בגיל 5 בגלל שהיה לי משו בגרון... פעם ראית יותר מ5 סרטים ברצף? לא... אבל ראית 3 סרטים ברצף :]

חניניתה

New member
שאלותתתת

שאלות שתעני עליהם בדירוג של מ1 עד 10 (10 הכי הרבה) כמה את רוצה את החופש הגדול?? (חחח שאלה טיפשית) עד כמה את אוהבת את נשיקו גנובות? עד כמה את אוהבת לראות טלויזיה? עד כמה את אוהבת להיות במחשב?

danina the 1

New member
תשובות....

כמה את רוצה את החופש הגדול?? (חחח שאלה טיפשית) 10 עד כמה את אוהבת את נשיקות גנובות? 9.5 אבל אני לא ממש עוקבת כי אין לי כ"כ זמן... עד כמה את אוהבת לראות טלויזיה? 10 עד כמה את אוהבת להיות במחשב? 10 אם יש עוד שאלות אז חופשי תשאלו!! :]

חניניתה

New member
עוד שאלות..

1. תכתבי 10 עובדות על עצמך 2. בחופש הגדול (אגב שמתם לב שאני כל המזמן מדברת על החופש גדול אני כל כך נואשת לו!!) מה את מעדיפה לבלות ביום ולישון בלילה או לישון ביום ולבלות בלילה? 3. ים או בריכה? 4. כוכב נולד 4 בעד או נגד? 5. את טיפוס ביתי או מבלה בחוץ? 6. איזה סוג סרטים (קומדיה, מדע בידיוני, מתח..) את אוהבת.?

danina the 1

New member
עוד תשובות חחחח

1. תכתבי 10 עובדות על עצמך 1. אני ביישנית... אני לא נפתחת בד"כ לאנשים מהר... 2. אני יכולה לשבת באוטובוס ולשים לב לדברים ממש מפגרים... או סתם לשבת בשכבה או אפילו בשיעור ולשים לב לדברים שאפחד לא שם לב אליהם... 3. מאוהבת נואשות בבנאדם שבקושי שם עליי.... למרות שאתמול התנשקנו שוב!! למרות שיש לו חברה.... 4. אני שטותניקית אבל יודעת לשלוט בסוג השטויות שאני עושה... ואני אוהבת לעשות דיי הרבה שטויות.... 5. אני אוהדת שרופה של מכבי ת"א בכדורסל ומעריצה של שאראס... 6. אני מתעצבנת מהר... מרוקאית בקיצור :] אבל גם בוכה מהר.... 7. אני אוהבת לשמוע רוק,פופ,היפ הופ,טראנסים... בקיצור... הכל חוץ ממזרחית ודיכאון.... ורוק ממש כבד... 8. אני לומדת ביוטכנולוגיה בבצפר... יחד עם כימיה וביולוגיה.. :/ 9. יש לי בעיה קשה של נקודות בסוף כל משפט... כמו עכשיו.... 10. אני שונאת לאכול בחוץ {בגלל אנשים שמסתכלים עלי שאני אוכלת} אבל מתההה על ג'אנק פוד :] ולא כל כך אוהבת שוקולד... 2. בחופש הגדול (אגב שמתם לב שאני כל המזמן מדברת על החופש גדול אני כל כך נואשת לו!!) מה את מעדיפה לבלות ביום ולישון בלילה או לישון ביום ולבלות בלילה? לישון ביום ולבלות בלילה :] 3. ים או בריכה? ים... בריכה זה סתם מסריח ומגעיל... 4. כוכב נולד 4 בעד או נגד? בעד האודישנים נגד התחרות.... 5. את טיפוס ביתי או מבלה בחוץ? יש לי תקופות.. יש תקופות שאני בבית כל היום ויש תקופות שאני בקושי בבית... 6. איזה סוג סרטים (קומדיה, מדע בידיוני, מתח..) את אוהבת.? קומדיה ומדע בידיוני ואקשן...

משה 102

New member
שאלות:

מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? איזה אוכל את מעדיפה - בשרי או חלבי? שרית חדד או שירי מימון? כדורגל או כדורסל? פיפא או NBA? אייסי או מסנגר? ביסלי או במבה? פיצה או שווארמה? באיזה חוג את נמצאת?

danina the 1

New member
תשובות....

מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? בעיקר לישוןןן וגם לדבר באייסי או במסנ' או בטלפון ולראות טלויזיה :] איזה אוכל את מעדיפה - בשרי או חלבי? קשה לי להחליט.. אני גם אוהבת בשר וגם חלב... אמממממ... שרית חדד או שירי מימון? שרית חדד... כדורגל או כדורסל? כדורסל!!!! פיפא או NBA? NBA אייסי או מסנגר? מסנג'ר ביסלי או במבה? במבה!! ועם אפשר עם קולה וקרח :] פיצה או שווארמה? גם וגם.... באיזה חוג את נמצאת? זה לא בידיוק חוג... זה יותר תנועת נוער של המתנ"ס... זה מדצי"ם :]

שאלה 1 ממני...

בעד לפרסם תמונות באינטרנט? כן או לא? אם כן ובא לך אז שימי אם לא אז לא

danina the 1

New member
לפעמים זה בסדר ולפעמים לא....

אני לא מצליחה להעלות תמונה שלי לאינטרנט... אני תכף ינסה אחת אחרת :)

אליתוש

New member
מותק=]]

סוריי שלא הגבתי, למעוניינים לדעת, ואני מקווה שיש כאלו, אני לא ארחיב כי זה סיפור ממש ארוףך אבל בטיול של יומיים שהיה לירושליים (חרוז=]) ביום חמישי התעלפתי כנראה מהרעלת קיבה ואושפזתי בהדסה עין-כרם (=/) עד יום שישי עם 1000 שקיות של עירוי לתוך הווריד המסכן שלי ומאה מחטים שלקחו ממני ליטרים שלמים של דם לבדיקה חח... קיצר לא היום ירושלים הכי מוצלח שלי=/ אבל חפיף, אני מתאוששת.... 'געגעתי=]

danina the 1

New member
איך את מרגישה עכשיו??

אני מקווה שהרבה יותר טוב... אנחנו רוצים אותך איתנו!! :] ועכשיו יש לך עוד סיפור לאוסף סיפורי התאשפזות שלך... חחחח לחן- אני זאת עם החולצה השחורה... לא תמונה הכי טובה שלי אבל זה מה שמצאתי.... :] מקווה שאהבתם
גם אני התגעגעתי... :]

חניניתה

New member
וואייי איזה מסכנה... ../images/Emo24.gif החלמה

מהירה!!! אני ממש מקווה שאת בסדר עכשיו.. איך את מרגישה?

אליתוש

New member
@@@@

אני מתאוששת לי... חח מחר אני כבר חוזרת ללימודים.... וואללה עכשיו כשאני חושבת על זה, באמת בדיוק שאלתם אותי על הכמות אישפוזים שלי... וואי כמה שאני מאמינה בעין הרעעע חחח טפו טפו טפו. בכל מקרה.... אני בסדר...

למעלה