חחחחחחח חמודהה
מזל: דגים =] אוהבת ספורט? בערך... לא מבינה באנשים ש....אני לא מבינה הרבה אנשים... לדוגמא- אנשים שעומדים באוטובוס עוד לפני שהנהג עצר בתחנה..!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת? אתםםםםם.. ו.. חברות שלי ואהבההה את אוהבת להיות בבית? כע... איזה פתגם אומר לך הרבה? חיים רק פעם אחת.. מה המשפט שמאפיין אותך? אממממ סגנון לבוש: בעיקר ג'ינסים וטי שירט... מה את אוהבת לעשות? לישון, להיות עם חברות, לרכל עם חברות, לראות טלויזיה ומחשב!! מה היית לוקחת לאי בודד? את המחשב שלי, טלויזיה ולווין בשביל שיקלטו... אם היית מאכל היית.... פיצה אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? עיניים אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... היפיפיה הנרדמת קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? מועדוןןן כלב או חתול? כלב קולה או פפסי?קולההה בארור!! אוכל או ממתקים? אוכל... ממתקים סתם משמין חחחח :] עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר קצת מוזיקה.... שיר אהוב: יש הרבה... אבל הכי הרבה "לחבק אותך" של סינרגיה זמר\ת אהוב\ה: הכי אהוב הראל מויאל, וגם קלי קלארקסון, מאיה {של עופר ניסים}, ניקה, הנרי... וכו' שורה משיר הכי מפגר ששמעת: כל השיר של החיים על פי Y... למשל: צלם לי את האף...אני מטוס... וכו'... תורידו ותשמעו קצת על אהבה.... היית מאוהבת? הייתי ועדיין מאוהבת... את מאמינה באהבה וירטואלית? לפעמים כע ולפעמים לא... את מאמינה באהבה ראשונה? כע... מאוהבת? כע... אבל אנחנו לא חברים :/ ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לאאא פעם אושפזת בבית חולים? כע... בגיל 5 בגלל שהיה לי משו בגרון... פעם ראית יותר מ5 סרטים ברצף? לא... אבל ראית 3 סרטים ברצף :]