הכי הכי של הפורום

ligalosha

New member
../images/Emo27.gifהכי הכי של הפורום../images/Emo37.gif

לא חייבים לדעת בוודאות.... פשוט תנחשו
הכי מצחיקה מהפורום -
הכי משוגעת מהפורום -
הכי פעילה בפורום -
הכי ותיקה בפורום -
יוצרת הכי הרבה קשר -
הכי פוטוגנית בפורום -
הכי צעירה בפורום -
הכי מבוגרת בפורום -
הייתה בהכי הרבה מפגשים -
~לקוח מפורום פול אאוט בוי~

rox love BSM

New member
משעמם לי ><

ואני לא מכירה את כולן אז... הכי מצחיקה מהפורום - שיר(סוויט שיר) סתיו,בריל... הכי משוגעת מהפורום - אמ לא יודעת משוגעת טוב או משגועת רע? חח הכי פעילה בפורום - אני?,בעצם לא,המצפנית הראשית שיר! חח
אה ולקס הכי ותיקה בפורום - דניאל?,מיקי? יוצרת הכי הרבה קשר - ? הכי פוטוגנית בפורום - אני חושבת שלנסטיה(וואןסטפקלוסר) יש תמונות ממש יפות,ואמ לודעת לא זוכרת עכשיו חח הכי צעירה בפורום - איןלימושג הכי מבוגרת בפורום - נוגה? הייתה בהכי הרבה מפגשים - אמ סיוון?נראה לי חח זה היה קצר חחח

Orange Sky

New member
היוש

הכי מצחיקה- סוויט שיר הכי משוגעת- משוגעת? חח לאדעת הכי פעילה- מבחינת הודעות?סוויט שירXD מבחינת עדכונים וכו' מיקי ואמילי הכי ותיקה-X: יוצרת הכי הרבה קשר- לאיודעת חח כולן יצרו איתי קשר נחמד כשהצטרפתי (אבל זה רק כי שיר דרשה מכן
) הכי פוטוגנית- לא ראיתי ממש תמונות כדי לזכור
הכי צעירה, הכי מבוגרת- אני רק יודעת שיש גם 12,13 ומבוגרות נראה לי 21 הכי הרבה מפגשים- סיון הייתה ב6 חח עניתי על זה ולא ידעתי כלום, אבל משעמם ליXD

sweet shir

New member
חח פתחתי כזה לא מזמןXD

הכי מצחיקה מהפורום - בריל ויובל. אני מגיעה איתן לדברים הכי קורעים שישXDDDD הכי משוגעת מהפורום - סתיו ונסטיה. שתיהן בגלל כוכב נולד. XD הכי פעילה בפורום - אני? חח הכי ותיקה בפורום - דניאל ומיקי. יוצרת הכי הרבה קשר - אין לי מושג XDDD הכי פוטוגנית בפורום - נסטוש3> הכי צעירה בפורום - דונט נואו. הכי מבוגרת בפורום - ממ דניאל? הייתה בהכי הרבה מפגשים - אנערףXD

YuvalJones

New member
אני רק

יודעת כמעט בוודאות שאני הכי צעירה כאן. אבל אם קצב החדשות כאן, והפסקתי לעקוב בערך אממ..... מזמן. אי אפשר לדעת. אבל עד כמה שידוע לי זו אני

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo69.gif

שקט סבתא.זה שאת גדולה ממני ב-אמ 4 חודשים?זה רק אומר שתמותי לפניי *מתחנגל1*

לא בטוח../images/Emo163.gif

אני לפחות גדלתי לתקופה טובה בה רואים מלך האריות ואלדין!!! חחחח ועוד כמה ששכחתי אם ראית או לא...

אווו המומינים חחחח../images/Emo163.gif

איך יכולתי לשכוח כל אלה... אבל המומינים צור ראתה...אני חושבת....ראית? XDD ופרפר נחמד...חח יש לי עדיין דיסק של כל מניי שירים שם חחח אבל מכל הסדרות של פעם והסרטים אני הכי אוהבת את מלך האריות ואלדין...XDD מאז שהייתי קטנה עד עכשיו. במיוחד עכשיו התמכרתי שוב למלך האריות...כל הסרטים
אני מרגישה ילדותית אבל אני חולה על הסרט אויי חפרתי
לא נוראXDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאיך אפשר לא לראות המומינים?!

תתפלאי אבל את זה ראיתי XD

חח או סוף סוף משו שראית../images/Emo163.gif

XD עכשיו נשאר לך לראות את מלך האריות אלדין טיטאניק ועוד כמה ששכחתי חחח רגע פרפר נחמד ראית??

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo69.gif

"אז בוא אלי פרפר נחמד,שב אצלי על כף היד!שב תנוח אלללל תפחדד... טו טו טו טו טו טו טו טו ..."

sweet shir

New member
לא היה הופ שהייתי קטנהXD

וזה התחיל רק בשנה-שנתיים האחרונות בהופ. . . שהופ התחיל לא היה בוודאות.
~אחים קטנים~

למעלה