המלצות על נגן עם דיסק קשיח

לינקי

New member
../images/Emo27.gifהמלצות על נגן עם דיסק קשיח

לאחר שאח שלי קנה את ה-iRiver H10 הבנתי כמה שימושי יכול להיות נגן MP3 נורמלי, כי לי יש עכשיו נגן מסריח עם 256 מגה שאפילו לא מצוין את הדגם שלו
אז אלו התחומי עיניין שלי בנגן MP3 שאני מחפש: שיהיה לו דיסק קשיח עם מינימום 5 ג'יגה זיכרון.
מסך ציבעוני יתקבל בברכה אבל לא ממש חובה. שיהיה של חברה נורמלית (לא כמו הנגן שלי שהוא של חברת Axon
) כמו iRiver, Creative וכו'... משהו חשוב מאד שאני רוצה שיהיה אפשרי בנגן זה שאני יוכל לשמוע שיר באוזניות, ובאותו זמן אני יוכל לדפדף ברשימת שירים כמו שאפשר ב-H10. זהו זה, אלה בעיקר הדברים שחשוב שיהיה בנגן, אז אני לא צריך רדיו או טיפ מנהלים ודברים כאלה... בתודה, עדן

homart

New member
תקציב???

תיראי, לי יש את הH320 של IRIVER והוא מכשיר מצוין, יש לו נפח של 20 ג'יגה שזה לא בטוח נחוץ לך , אבל בשביל השקעה של עוד 200 שקל הבדל מהH10 אז....... אבל הכל תלוי בתקציב....

לינקי

New member
התקציב הוא לא ממש חשוב כאן

כי אני קונה את הנגן מחו"ל. ותגיד, אפשר לסדר את השירים בתיקיות בנגן שלך? נ.ב אני בן, זכר, גבר.. בקיצר לא בת

לינקי

New member
אה ועוד משהו חשוב../images/Emo37.gif../images/Emo70.gif

לא משנה עם הנגן הוא לא משווק בארץ, העיקר שהוא עונה על הדרישות.

לינקי

New member
טוב אז עם אף אחד לא עונה

אז אני ישאל שאלה אחרת.. למי שיש את ה-iRiver או מי שהיתנסה בו יכול להגיד לי מה היתרונות שלו ואיך הוא היה מגדיר את נוחות השימוש? ואפשר לסדר את השירים בתיקיות בנגן הזה?

למעלה