המפגש

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo27.gif המפגש ../images/Emo37.gif

טוב אנשים ! בגלל שלא הייתה לכם התנגדות לתאריכים 16 ו 19 ומסתבר שאלה המתוקה שלנו בסופו של דבר לא תוכל להגיע ב 19 אז המפגש הוקדם ל 16.10 ! (כי אני רוצה ש-כ-ו-ל-ם-!-!-! יבואו , בכל זאת אנחנו גם ככה לא פורום גדול....) אם יש עוד בעיות או משהו תרשמו פה ונראה איך אפשר לסדר .... תודה על ההבנה !
טוב כל הפרטים ! תאריך: 16.10.05 שעה: 15:00 מקום: נפגשים בעזריאלי ואחרי זה נעבור לגן המשולש להביא: את עצמם כמובן ! הרבה מצברוח טוב ! מי שיכול גיטרה (אבל תרשמו שלא יצא ש2 יביאו ואז סתם מישהו סחב) ומה שבא לכם עוד... קשר: אני מאמין שלרוב יש את הפלא שלי כבר... אם בכל זאת מישהי צריכה אני ישלח במסר... טוב אז זהו... נתראה

למרות שלא נראה לי שהם יבואו...

מישהו מודיע לחברי הלהקה לפחות? כאילו, מי יודע? אולי הם יחליטו לרדת לעם ולכבד אותנו בנוכחותם
. אבל בעצם, מי צריך אותם? אנחנו יותר שווים
. "במי להכנס כשהראש מלא בהזיות..
"

dsol

New member
נראה שבאמת אין לאף אחד בעיה

עם התאריך הזה ונודיע גם להם ונקווה שהם גם יגיעו !

יקירתי... :)

אין לי מושג אם חברי הלהקה יוכלו להגיע או לא... מה שאני יכולה להגיד לך זה שאני יעביר להם את המידע הנדרש... השאר....כבר לא בידיים שלי...

ברררר

New member
אני ממש מקווה להגיע

אני צריכה לנדב מישהו לבוא איתי לת"א... חבל לבוא לשנייה וללכת חזרה. בכל זאת זה שעתיים נסיעה.

dsol

New member
אז אפשר להקדים...

במקום שיתחיל ב 3 אז 12 וכה יותר זמן ?

dsol

New member
את כן !

לכמה דקות ואז נמצא משם לגן המשולש רק מקום מפגש שכולם יודעים להגיע אליו לא נשאר שם

שישיץ

New member
זה לא משנה_../images/Emo79.gif

אין לי בעיה אישית עם עזריאלי
פשוט אין לי איך להגיע לשם, ורכבת עולה יותר מדי.

שישיץ

New member
לא ולא_../images/Emo79.gif

זה יעלה לי כמו רכבת. מה הבעיה להפגש בסביבת תחנת הרכבת? או בחיל השריון 60 (שם עוצר האוטובוס גם)...

למעלה