../images/Emo27.gifהמפעל שלי../images/Emo37.gif
טוב כאן תוכלו להזמין: חתימות, גליטרים, ניקים, סמלים ועוד! (לא עולה לי עכשיו לראש
) אני ישים מידי פעם דוגמאות שהכנתי... טוב מי שרוצה להזמין חתימה שירשום תפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: תמונות: (חובה) לתת לי 3 תמונות! ואז אני בוחרת! ניק: (מה לירשום) סיגנון אני בוחרת! כל פעם אני יעשה משו אחר... מי שרוצה להזמין גליטר שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: מברשות: כן/לא (מברשות= לבבות כוכבים וכל מיני ירקות וחירבושים חח) ניק: (מה לרשום) תמונה: (עם אתם רוצים שבתוך לב יהיה תמונה תשימו תמונה אחת! שאתם רוצים. מי שרוצה להזמין ניק שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: מברשות: כן/לא (מברשות= לבבות כוכבים וכל מיני ירקות וחירבושים חח) ניק: (מה לרשום) מי שרוצה להזמין סמל שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: מסגרת: כן/לא צבע מסגרת: ניק: (מה לרשום) לא חייב! תמונות: (חובה!!) אפשר עד 6 תמונות בלבד! *אני עושה רק לדמויות מרבלדה! אלה עם זה בקשה מיוחדת! *אפשר עד 2 הזמנות ביום אבל: נגיד הזמנתם חתימה וגמרתי להכין אותה באותו יום.. אחרי שאני נותנת לכם אותה, אתם יכולים להזמין עוד דבר אחד! תזמינו
טוב כאן תוכלו להזמין: חתימות, גליטרים, ניקים, סמלים ועוד! (לא עולה לי עכשיו לראש