המפעל שלי

sapir1000

New member
../images/Emo27.gifהמפעל שלי../images/Emo37.gif

טוב כאן תוכלו להזמין: חתימות, גליטרים, ניקים, סמלים ועוד! (לא עולה לי עכשיו לראש
) אני ישים מידי פעם דוגמאות שהכנתי... טוב מי שרוצה להזמין חתימה שירשום תפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: תמונות: (חובה) לתת לי 3 תמונות! ואז אני בוחרת! ניק: (מה לירשום) סיגנון אני בוחרת! כל פעם אני יעשה משו אחר... מי שרוצה להזמין גליטר שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: מברשות: כן/לא (מברשות= לבבות כוכבים וכל מיני ירקות וחירבושים חח) ניק: (מה לרשום) תמונה: (עם אתם רוצים שבתוך לב יהיה תמונה תשימו תמונה אחת! שאתם רוצים. מי שרוצה להזמין ניק שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: צבע מועדף: מברשות: כן/לא (מברשות= לבבות כוכבים וכל מיני ירקות וחירבושים חח) ניק: (מה לרשום) מי שרוצה להזמין סמל שירשום את הפרטים הבאים: שם: כנוי: מסגרת: כן/לא צבע מסגרת: ניק: (מה לרשום) לא חייב! תמונות: (חובה!!) אפשר עד 6 תמונות בלבד! *אני עושה רק לדמויות מרבלדה! אלה עם זה בקשה מיוחדת! *אפשר עד 2 הזמנות ביום אבל: נגיד הזמנתם חתימה וגמרתי להכין אותה באותו יום.. אחרי שאני נותנת לכם אותה, אתם יכולים להזמין עוד דבר אחד! תזמינו

ג ב ש ו ש

New member
וואי מעולה ספירר../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אממ אני אחשוב כבר על משהו
אהבתי ת'רעיון וד"א לפי מה שראיתי את עושה מדהים

אני וחן נשמח לקבל לוגו לאתר שלנו!

שם: הילה כינוי:Hila The Sweet Girl צבע מעודף- אדום (רבלדה וזה..חח) או ורוד אוקיי לעלות לפה עכשיו?"!

אוקיי שנייה!

ואני מתכוונת כמו זה > שיש לי באתר...השלט של האתר! אבל שיהיה קצת יותר גדול מזה אבל לא ענקי!

sapir1000

New member
אוקי אני מתחילה לעשות לך..

וגבי אתה יכול לשרשר את זה?! כי ככה יהיה לי נוח ליראות את הדברים שמזמינים..

למעלה