המתנה להראל

taloss

New member
../images/Emo27.gifהמתנה להראל../images/Emo37.gif

עברה שנה ממה שהתחלנו. ובאמת כמה חודשים טובים עבדנו קשה וכו'.. אבל כבר כמה חודשים טובים לא עשינו כלום!
הדיסק: אז לרענן את זכרונכנם יש קישור מהודעה על הדיסק. אמרנו שנוסיף עוד 3 שירים שנבחרו מהדיסק החדש.. ואלינה עשתה תחרות..אבל אני לא זוכרת מה נבחר.. מישהו זוכר?
המתנה: אלבום תמונות מאתר לופה: ויופיעו בו התמונות שנמצאות בקישור. עכשיו כמה שאלות להמשך: שירן את עדיין מוכנה לעשות? האם אוריאן עדיין מוכנה לשלם? (כאילו מהכסף שהביאו/נביא)? כי לא ראיתי מלא זמן אותה בפורום!! וגם בשירשור זה אני רוצה לדעת מי שלחה כסף. זה חשוב מאוד! אז אני צכה מכן תשובות..כבר ביומיים הקרובים! עוד משהו הלוגו לפורום- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1225&msgid=102139860&archive=1 הוא לא מופיעה בתחילת הפורום!

taloss

New member
דעתי ../images/Emo13.gif

אני יגיד לכם מה דעתי, לא נראה שזה יצא כבר לפועל כל העניין של האלבום. כי אולי זה גדול עלינו? כי שנה כבר ולא יוצא כלום! רק הדיסק יצא טוב! מצד שני השקענו הרבה. אז צריך להחליט כבר מעכשיו אם רוצים להמשיך או לא!. בגלל זה אני צכה לדעת אם שירן התחילה..או אם מישהיא שלחה כסף.. כי אם שירן לא התחילה ואם אף אחת לא שלחה כסף אולי נחשבו על משהו אחר, מתנה אבל לא אלבום... ויש הרבה דברים שאפשר לעשות וגם אני רוצה שזה יהיה חודש לפני שהחופש הגדול יסתיים, כדי שנחשוב על פגישת פורום.. וכדי שנוכל לתת..(בהופעה..) ואני לא שילמת כלומר שלחתי לדואר והם מחזירים לי את המכתב רק לפני כמה ימים הבנתי למה. אני מונכה אם ממשיכים לשלוח יום ראשון.

orianush

New member
אני לא יודעת ממש על מה מדובר..

אני אשמח אם תסבירו לי שאני אוכל גם כן להשתתף
הלוגו עודכן אם יש עוד בעיה תגידו לי

אלינה מ

New member
אוקיי דעתי../images/Emo26.gif

קודם כל הנה הם השירים שנבחרו לדיסק
- 1.אמצע הלילה בכפר 2.את 3.דברים שרציתי לומר 4.דון חואן 5.הדרך הביתה 6.ואז תבואי 7.חופשי ומאושר 8.כמו אוהבים 9.לא מכירים אותך 10.מה חשוב היום 11.מה תבקשי 12.משאלה 13.נר על החלון 14. סימנים 15.ציירי לי +4 שירים מהאלבום לבדי: 16. לבדי 17. לא מכירים אותך 18. כבר לא 19. גיבור של טעויות
הלוגו של הדיסק- http://img2.tapuz.co.il/forums/1_104390236.jpg העטיפה מאחור- http://img2.tapuz.co.il/forums/1_104390280.jpg ^^ פה אמרנו שהיא תוסיף 3-4 שירים מהאלבום החדש
לגביי, הכסף.. הכסף שלי הגיע אל אוריין
ואם אנחנו בסופו של דבר נשארים בקטע של האלבום יהיה אפשר אולי לפנות אלייה במסרים הנה העולם שלה- http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1227398 נקווה שאם נשלח אי בכלל תראה :/
ד"א, ללכת לאותה הופעה כולנו ביחד זה יכול להיות בעייתי.. כי אולי למשהי תהיה בעיה להגיע לאותה ההופעה, תחשבו אם קשה לנו להכין את המתנה על גביי הפורום איך אנשים יעמדו בפגישות וכאלה? אז במקום זה משהו אחד או שתיים יכולו להיות "המייצג/ים" של הפורום ולהביא לו את המתנה לא חייב ביחד..
אממ אני בעד מפגש פורום
.. אפשר לארגן בחופש או משהו
והלוגו המדהים ששירן הכינה לנו
היא לא סתם הכינה אותו.. ויצא ממש יפה! ממממ נראה לי שזהו בהצלחה . .

taloss

New member
בחופש בטוח נמצא יום אחד.

שנוכל ללכת כולנו להופעה. ואם למשל בת אחת לא תוכל, אז אנחנו כאילו נייצג אותה. לי למשל לא תהיה בעיה אם יהיה תאריך שאני לא אוכל לבוא איתכם!

orianush

New member
דעתי בנושא..

קודם כל רעיון ממש יפה ואני אשמח להשתתף גם כן
בגלל שעבר הרבה זמן נראה לי שכדאי לבדוק שוב מי רוצה בטוח להשתתף כדי לראות כמה כסף יש.. ומי שרוצה שיעביר כבר את הכסף.. ולהביא את המתנה להראל זה כבר יהיה פחות בעיה.. אפשר לנסות לארגן מפגש קטן ואם לא אז באמת בהופעה בקשר לאלבום תמונות, אתן שמות גם תמונות שלכן? לדעתי יהיה נחמד שיהיה תמונות של חברי הפורום עם הראל ולמי שאין אז שלה לבד

taloss

New member
אממ צודקת אבל אין מצב למפגש עם הראל!

הראל נפגש רק עם הפורום הרישמי שלו וזה רק גם פעם ב.. כי הוא ממש עסוק..אז אפשר להביא לו את זה רק בהופעה ולתפוס אותו ל-19 דקות גג.. ואפשר להוסיף את מה שאמרת בקשר לתמונות..!

צודקת צריכים לזרז את זה../images/Emo66.gif

הנה עוד מעט מתחיל החופש הגדול ויהיה לכולנו יותר זמן צריכים לחשוב על תאריך שיהיה נוח לכולן מקווה שאני יוכל להגיע כי אני גר די רחוק כמעט מכל מקום חח לדעתי לגבי המתתנה כבר דנו והאלבום ממש רעיון יפה
צריכים לזרז ענינים

באותה תקופה היתה אצלנו שביתה בדואר../images/Emo66.gif

אם לשלוח לכתובת שהבאתם פעם שעברה אני היום או מחר גג אלך לדואר.. לאותה כתובת?

taloss

New member
צריך לראות אם אוריאן עדיין זוכרת את זה..

מישהו בקשר איתה?

1 shiran 1

New member
אני מוכנה אבל רק אחרי הבגרויות אבל מה עם

הכסף?שילמתי כבר

taloss

New member
אצל אוריאן אבל שוב מישהו בקשר איתה?

ובעזרת ה' אני מחר שולחת לפני הבגרות באנגלית..

אלינה מ

New member
כשאת שולחת את הכסף תרשמי לה גם במעטפה

שאת מתפוז ובלה בלה בלה חח ותרשמי לה שתיכנס לפורום וזה.... אולי זה יעזור כי אני לא חושבת שמשהו כרגע בקשר איתה

1 shiran 1

New member
אני יודעתת שהיא בצבא ועדיף נראה לי שלא תשלחי

את הכסף כי אי אפשר לדעת מה איתה אם היא עוד יכולה או לא יודעת ריך קודם לנסות לתפוס אותה מישו שלח לה מסר?

אני פה...(בערך)

נכון שהרבה זמן לא הייתי פה אבל זה כמו ששירן אמרה אני בצבא... אין לי בעיה לשלם רק תשלחו לי במסר רשימה של מי משתתפת ומי כבר שלחה כסף לדעתי צריך שאחת תיהיה איתי בקשר כי אני לא ממש יכולה להיכנס כל יום להתעדכן אז תחליטו בינכן מי אחראית על זה ושתיהיה איתי בקשר במסרים

למעלה