../images/Emo27.gifהסקירה השבועית../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif
(אל תציקו, התלהבתי מהאייקונים החדשים
) אני לא אהיה כאן מחר בגלל שאני עובד עד מאוחר, אבל את התגובות (או חוסר התגובות) המפרגנות שלכם אני אראה בשבת
אז מה היה לנו השבוע?
אהבתם את פינת-"הוצא מהקשרו" היומית, אז אני אמשיך איתה כל עוד אני יכול, במתכונת יומית.
אופיר ר. מתגלה שגאון בכל הנוגע לעבר הקבוצה. שאלה שאלת? מאופיר תשובה קיבלת
רוני חלם על ניצחון, עופר הציק לשחקני מכבי חיפה, וכולנו נחנקו מהעשן בשער 5. אחרי שהתפזר העשן, הפסדנו 1:0 למכבי חיפה.
הבנאדם הבא שיציק לי על כך שאריק איינשטיין (או שלום חנוך, הם דומים...) שר את: אמרו לו שהחולצה האדומה זאת לא מציאה על הפועל ת"א ולא על ב"ש, יקבל חבית עכברושים מהולים בנפט לתיבת דואר. ראו הוזהרתם
צו 8 למשחק בבלומפילד, ולא צריך לפרט...
משחק ההימורים עוד מעט סוגר סיבוב, ו-וואלה חברים, אני גאה בכל אחד מכם שהשתתף! כתבתי סטטיסטיקות למחזור הקודם, אבל לא ראיתי תגובות, אולי זה פשוט לא עניין אף אחד... פרס גדול מחכה למנצח בסיבוב השני...
האביר מהדרום (שכותב פה הודעה פעם בשלושה חודשים) מיצר ע"כ שהפועל כבר לא כמו פעם. שחקנים גדולים? שחקנים קטנים? מה שעושה את ההבדל מבחינתי זוהי הנשמה. לא פחות ולא יותר.
סקר חדש עלה השבוע! וסקר עוד יותר חדש יעלה ברגע שאני אקבל ת'מסר בחזרה ממור, כי החמודה לא הלכה כבר לישון, מחר בי"ס
שרשרו להודעה הזו: מי נוסע ביום א' לת"א?
מתתיהו הגדול פותח לנו פצעים, ומזכיר לנו שצ'רלטון עדיין יושבים לנו על השיבר של הספורט. ידידי, בקרוב יהיה הרבה רעש, ותזכרו שאמרתי...
מדבר אחד השבוע אני דווקא קצת מאוכזב. הייתי בתקווה לפתוח גלריית תמונות חברי הפורום, ולפי מה שרשמתם בשאלון שהיה לפני שבועיים, הרוב כאן אוהבים את עצמם. אז איפה התמונות דאמט???
אלי הציע פגישת חברי פורום הפועל ב"ש בתפוז. וואלה, מי שבאמת רוצה, שיכתוב. זה יכול להיות מעניין.
אופיר ר. השחיל לנו השבוע סקרים מענייני ודורשי מחשבה. המשך כך י'חביבי! (ח דגושה עם מבטא מזרחי כבד
) ועכשיו...
כדורגל
אז במסגרת המחזור ה-20 בליגת העל(ק) ייפגשו קבוצות הפועל באר שבע והפועל ת"א באצט' בלומפילד שביפו, ביום ראשון בשעה 20:30. הסעות במחיר 10 שקל יצאו בשעה 18:00 ברחבת הקונסרבטוריון.
הפועל ת"א במומנטום אחרי ניצחון חוץ 2:1 על בני סכנין בשבוע שעבר, במקום ה-11, 16 נק', 4 נצ', 4 תוצאות תיקו, 11 הפסדים, ויחס שערים של -7.
הפועל ב"ש אחרי הפסד ביתי למכבי חיפה 1:0 בשבוע שעבר, במקום ה-10, 19 נק', 4 נצ', 7 תוצאות תיקו, 8 הפסדים, ויחס שערים כמעט הכי גרוע בליגה -13.
תוצאת המפגש הקודם בין 2 הקבוצות ב-וסרמיל- 1:0 לב"ש.
במחזור הבא תגיע אלינו מכבי פ"ת.
אז לכל מי שיש לו תלונות שילך ללוזונים, או שיפנה לסכנינאים - כל כיסא נעקור בשבילך! שבת שלום, וסופ"ש נעים ומתוק לכולכם חברים! שי בלומן יוסף אלרועי יאללה באר-שבע
(אל תציקו, התלהבתי מהאייקונים החדשים