Rowdy Girl
New member
../images/Emo27.gifהפאנפיק השבועי../images/Emo37.gif../images/Emo140.gif
הוו ייאא יש לי פינה
שחר ואלה, אתן לא אונליין אז אני פשוט לא אשאל אתכן וזהו
אוקע עכשיו הפרק הראשון של הפאנפיק.....
הוו כע, שחר... לפרסם גם בבאסטד?? סקייטר בוי
תודה רבהרבהרבה לענתי על בחירת השמות לדמויות
ולאתר "Busted and McFly World" על הפאנפיק =] פרק 1 "אז לורי, את הולכת לאימון היום?" ליסה שאלה "ברור שכן אני לא אחמיץ את זה בעד שום דבר בעולם." חייכתי "דניאל הולך להיות שם" ליסה אמרה "אז??" "הוא דלוק עלייך" דנה גיחכה "זה נחמד..." "נו באמת לורי, את יודעת שמעודדות אמורות לצאת עם שחקני פוטבול" אמרה ליסה "הוא לא הטיפוס שלי!" "מה? מהמם ואתלטי הוא לא הטיפוס שלך. אז מי, חנון?" "אולי, אני פשוט יודעת שאני לא אוהבת את דניאל." במלתחות הבנות המשיכו לדבר על נבחרת הפוטבול בזמן שאני ניסיתי לחשוב על האליל שלי. המחשבה שלי הייתה ריקה, אני לא יודעת מה אני אוהבת בבחור. דבר אחד בטוח, הוא חייב להיות מצחיק, ודניאל לא היה. אחרי האימון הלכתי למכונית שלי והפלתי את כל הספרים. אני כל כך שלומיאלית. "דאמט" "את בסדר? את רוצה עזרה?" שאל מישהו עם הקול הסקסי ביותר בעולם. "לא תודה, אני בסדר." אמרתי מסתכלת על הבחור המדהים ביותר שאי פעם ראיתי. "אני שמח שהכל בסדר לורי" "איך אתה יודע איך קוראים לי?" שאלתי מתרוממת למעלה "מעודדת טיפוסית" הוא לעג "מה?" "אני רק ברוב השיעורים שלך" "באמת?" "כן! אני רואה שאת בסדר אז אני אלך." "חכה! אתה רוצה טרמפ?" "לא תודה" הוא אמר רוכב על הסקייטבורד הייתי במכונית בדרך הביתה ולא יכלתי להפסיק לחשוב על הסקייטר בוי... איך לא שמתי לב אליו קודם? למה אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו? המשך בשבוע הבא =]
הוו ייאא יש לי פינה