הפאנפיק השבועי

Rowdy Girl

New member
../images/Emo27.gifהפאנפיק השבועי../images/Emo37.gif../images/Emo140.gif

הוו ייאא יש לי פינה
שחר ואלה, אתן לא אונליין אז אני פשוט לא אשאל אתכן וזהו
אוקע עכשיו הפרק הראשון של הפאנפיק.....
הוו כע, שחר... לפרסם גם בבאסטד?? סקייטר בוי
תודה רבהרבהרבה לענתי על בחירת השמות לדמויות
ולאתר "Busted and McFly World" על הפאנפיק =] פרק 1 "אז לורי, את הולכת לאימון היום?" ליסה שאלה "ברור שכן אני לא אחמיץ את זה בעד שום דבר בעולם." חייכתי "דניאל הולך להיות שם" ליסה אמרה "אז??" "הוא דלוק עלייך" דנה גיחכה "זה נחמד..." "נו באמת לורי, את יודעת שמעודדות אמורות לצאת עם שחקני פוטבול" אמרה ליסה "הוא לא הטיפוס שלי!" "מה? מהמם ואתלטי הוא לא הטיפוס שלך. אז מי, חנון?" "אולי, אני פשוט יודעת שאני לא אוהבת את דניאל." במלתחות הבנות המשיכו לדבר על נבחרת הפוטבול בזמן שאני ניסיתי לחשוב על האליל שלי. המחשבה שלי הייתה ריקה, אני לא יודעת מה אני אוהבת בבחור. דבר אחד בטוח, הוא חייב להיות מצחיק, ודניאל לא היה. אחרי האימון הלכתי למכונית שלי והפלתי את כל הספרים. אני כל כך שלומיאלית. "דאמט" "את בסדר? את רוצה עזרה?" שאל מישהו עם הקול הסקסי ביותר בעולם. "לא תודה, אני בסדר." אמרתי מסתכלת על הבחור המדהים ביותר שאי פעם ראיתי. "אני שמח שהכל בסדר לורי" "איך אתה יודע איך קוראים לי?" שאלתי מתרוממת למעלה "מעודדת טיפוסית" הוא לעג "מה?" "אני רק ברוב השיעורים שלך" "באמת?" "כן! אני רואה שאת בסדר אז אני אלך." "חכה! אתה רוצה טרמפ?" "לא תודה" הוא אמר רוכב על הסקייטבורד הייתי במכונית בדרך הביתה ולא יכלתי להפסיק לחשוב על הסקייטר בוי... איך לא שמתי לב אליו קודם? למה אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו? המשך בשבוע הבא =]

../images/Emo3.gifקראתי את זה כבר בקומונה..../images/Emo9.gif

אני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא..חח..

MayLuvsDoug

New member
וואי אהבתי.../images/Emo9.gif

אני רוצה עוד.
זה מתורגם או שכתבת את זה?

Hip Hop star

New member
את בעצמך אמרת שהמציאו את ה-SMS

יא מקניטה אחת
ממש אהבתי! כ"כ קצר עשית את זה?! ממש מקניטה את! איפה מצאת את זה? אני שלחתי לך?

Rowdy Girl

New member
חחחחחח

יא מקניטה אחת - לא אני לא ממש אהבתי! - שמחה שכך כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחח

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת* אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי

Rowdy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח=\

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן- לא אני לא!!!! ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה-
כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר- מה את רוצה?
ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאאא איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת*- יופי אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי- כע כע כל הכבוד

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן- לא אני לא!!!!-כן את כן!!!!!! ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה- ??????? כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר- מה את רוצה?-וילה בקיסריה ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאאא-כן את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת*- יופי-נהדר אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי- כע כע כל הכבוד-כולם היו יודעים אז טוב מאוד

Rowdy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח=\

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן- לא אני לא!!!!-כן את כן!!!!!!- לא אני לאאא ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה- ???????- !!!!!!!!!!!! כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר- מה את רוצה?-וילה בקיסריה- יופי לי ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאאא-כן את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאא איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת*- יופי-נהדר-מצויין אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי- כע כע כל הכבוד-כולם היו יודעים אז טוב מאוד- XDDDDDDDDDDDDD

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן- לא אני לא!!!!-כן את כן!!!!!!- לא אני לאאא-כן את כן ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה- ???????- !!!!!!!!!!!!-?!@#$%^&* כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר- מה את רוצה?-וילה בקיסריה- יופי לי-ווי ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאאא-כן את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאא-את כןןןןןןן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת*- יופי-נהדר-מצויין-מדהים אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי- כע כע כל הכבוד-כולם היו יודעים אז טוב מאוד- XDDDDDDDDDDDDD-טוב,סתמי

Rowdy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

יא מקניטה אחת - לא אני לא-כן את כן- לא אני לא!!!!-כן את כן!!!!!!- לא אני לאאא-כן את כן- לא אני לאאאאא ממש אהבתי! - שמחה שכך-בבקשה- ???????- !!!!!!!!!!!!-?!@#$%^&*- -רוקד- [LOL] כ"כ קצר עשית את זה?! - אני רק העתקתי את זה-זה עדיין קצר- מה את רוצה?-וילה בקיסריה- יופי לי-ווי- יאי! ממש מקניטה את! - לא אני לאאאא-כן את כןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאאא-כן את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן- לא אני לאאאאאאאא-את כןןןןןןן- לא אני לאאאא ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה מצאת את זה? - ראי שאלה הבאה-*מסתכלת*- יופי-נהדר-מצויין-מדהים-מעולה אני שלחתי לך? - כןןןןןןןןןןןןןןןןןן-*הסתכלתי*-כל הכבוד לי- כע כע כל הכבוד-כולם היו יודעים אז טוב מאוד- XDDDDDDDDDDDDD-טוב,סתמי- ואם ביום שני, לא בא לי?

למעלה