הפורום בסכנת סגירה.

../images/Emo27.gifהפורום בסכנת סגירה.

כפי שבוודאי את רואים, בחודשיים האחרונים כמעט ואין פעילות בפורום, רף ההודעות החודשיות נמוך ולכן יש מצב שיסגרנו לנו את הפורום. חיים להתחיל לעורר ולהפעיל את הפורום מחדש, אם המצב ישאר כמו שהוא הפורום יסגר בחודש הבא. מה עם הפינות שהיו בעבר
-תמונת השבוע -הסיכום השבועי -שרשור חדשות מסודר -החוליה החלשה אפשר לפרסם הודעה גורפת בפורומים שקשורים למוזיקה בשרשורי ה-OFF שלהם. רק עכשיו קיבלנו אלבום חדש ומעולה, קלי פעילה מאד וחבל שהפורום יסגר. אני מוכן לקחת על עצמי את השרשור החדשות המסודר. שבת שלום

Rontwins

New member
החוליה החלשה כן פעילה

רק חבל שאין שיתוף פעולה
. בזמן האחרון אני דווקא רואה מגמת עלייה בהודעות בפורום ואני מאמין שזה יילך ויישתפר, ואני מבקש מכולם להתגייס ולעורר את הפורום הזה
. אגב - בלי קשר לכלום - למה שהפורום ייסגר? אמנם אנחנו לא הפורום הכי פעיל בתפוז אבל מדיי פעם יש פה דיונים טובים כמו על הקליפ של אלרדי, לדעתי לסגור את הפורום יהיה טעות. אני לוקח על עצמי שרשורי חדשות וגם את החוליה החלשה, אבל אם לא יהיה מי שישתף פעולה, זה באמת עצוב. ולהגיד מה יותר עצוב? שב2008 אחד התקופות היבשות אצל קלי שלא היה שום דבר חדש הפורום היה פעיל יותר, אבל כנראה שלכולם נמאס ממנה משום מה
.

lirongogo1

New member
באמת הייתה התעוררות קטנה עם הקליפ אבל..

עברו כמה ימים ושוב הפורום התייבש.. אני חדש בפורום (מתחילת 2009) ובאמת היה פעילות יותר הסתכלי פעם בארכיון וראיתי שבשנת 2005-6 הפורום היה בשיא של עדכונים ועניין.. ואולי זאת הסיבה כי אז קלי הייתה סופר פופולארית בארץ.. ועכשיו?? אמרתי פה פעם שקלי לא תצליח לשחזר את ההצלחה של breakaway (בינינו-בוא נהיה כנים AIEW מכר מיליון עותקם מסכנים שאני לא אומר שזה לא מכובד אבל רחוק שנות אור מbreakaway ואני מאמין שהאלבום החדש לא ימכור יותר מ2.5 מיליון) אני מקווה שאני טועה אבל אני צופה לAG הצלחה במושגים של do not hook up (אולי יותר כושל אפילו) ולא נראה לי שיהיה סינגל 4 שוב אני מקווה שאני טועה והפורום באמת יתחיל "להרטב".. אני חושב שצריך לעשות התפקדות כי נראה לי שיש פה רק איזה 8 חברים שכותבים הודעות,פעילים ונכנסים!! אז בואו נשעה התפקדות ונראה מה המצב מה דעתכם???

למעלה