הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo27.gifהפינה השבועית../images/Emo37.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: שבת שלום
אני לא פה שישי שבת אני נוסעת לטיול ביער להב...אז סוף שבוע נעים לכולן

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:לא שמעתי באסטד השבוע..:| שיר השבוע של סאן אוף דורק:גם לא:| שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:window shopper-50cent וmy hump אלבום השבוע:אין משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

m i c k e y 15

New member
אני../images/Emo210.gifתהני לך בטיולל../images/Emo39.gif

שיר השבוע של באסטד
Busted- Falling For You איזה שיר מהמם!! שהם אומרים can someone please turn on the light אני מתההה איזה שיר יפהההההה
שיר השבוע של סאן אוף דורק
Son Of Dork - Eddies Song.פשוט שיר יפה!!
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק
Mcfly - easy way out New Found Glory-Ending in Tragedy
להקה מעולההה Blink 182 - Everytime I Look For You Yellowcard - Miles apart
אלבום השבוע
של סאן אוף דורק!!
משפט השבוע
can someone please turn on the light
סמיילי השבוע
תמונת השבוע
איזה יפה לדאגי שיער חום!!

McflyRule

New member
me../images/Emo3.gif

שיר השבוע של באסטד: without you
שיר השבוע של סאן אוף דורק: boyband
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: cute without the e של taking back sunday
אלבום השבוע: blink182
משפט השבוע: "יש 3 סוגים של אנשים: אלה שיודעים לספור, ואלה שלא יודעים לספור"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: הו, דייב

Bleed for Me

New member
עונה

שיר השבוע של באסטד:SWTLO שיר השבוע של סאן אוף דורק:Two Princes אחלה קאוור! שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Kelly Clarkson-Just Missed The Train Matt Willis - Broken Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies New Found Glory - Dressed to Kill Yellowcard - Only One אלבום השבוע:של SOD משפט השבוע:אל תדאג אני דג אבל יש לי עורך דין כריש סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:--->

ליטלושי

New member
שלי =)

שיר השבוע של באסטד: meet you there שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: the used - noise and kisses אלבום השבוע: אין משפט השבוע: " חבשנות זה לא רק מילה..זה גם דרך חיים" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:אין

עונה..

שיר השבוע של באסטד: falling for you שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Blink182- I miss you אלבום השבוע: jesse mccartney - beautiful soul משפט השבוע: "לא היה יאוש בעולם..עד שישו יתייאש.." סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

אני. ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של באסטד: Over Now שיר השבוע של סאן אוף דורק: Slaker שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: From First To Last - Ride The Wings Of Pestilence From First To Late - Such a Tragedy Fall Out Boy - Suger We're Going Down Freaky Friday - Take Me Away אלבום השבוע: אין משהו מיוחד.. משפט השבוע: "תראו.. יש לי קלמר של מקפליי!" סמיילי השבוע:
הסמיילי הקבוע שלי.. חח תמונת השבוע: => התמונה שיש לי ברקע של המחשב..
שבת שלום
אני נוסעת מחר מוקדם בבוקר לצפון.. חוזרת ביום שני :) אני יתגעגע!

עונה../images/Emo13.gif...

שיר השבוע של באסטד: נממ... האמת שאני לא ממש שומעת באסטד, אז קשה להגיד. שיר השבוע של סאן אוף דורק: boyband שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: listen to your heart אלבום השבוע: mcfly, אוסף שירים משפט השבוע: הממ... isten to your heart, חח שוב סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

adida179

New member
עונה..

שיר השבוע של באסטד: build me up a buttercup[עם מקפליי] שיר השבוע של סאן אוף דורק:little things[שיר אהוב עליי מאוט] שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:everything gonna be allrigth-sweetbox אלבום השבוע:אין מיוחד.. משפט השבוע:היה משעמם תחת פחחחח סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:אממ..

לושהה

New member
שלי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של באסטד::loner in love
שיר השבוע של סאן אוף דורק::wear me down
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק::McFly-broccoli McFly-don't know why sugababes-ugly
אלבום השבוע::McFly-wonderland
משפט השבוע::ממ.."seems like everybody is breaking up, and throwing thier love away"..
סמיילי השבוע::
תמונת השבוע::

simpsonit

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של באסטד:loner in love שיר השבוע של סאן אוף דורק:sick מטורפת על השיר הזה!!!
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:בן ארצי- אני אפס.. לא דעת נתקע לי בראש... אלבום השבוע:אין... משפט השבוע:אין.. סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

למעלה