הפרק היומי

קיי בנט

New member
../images/Emo27.gifהפרק היומי../images/Emo37.gif

כי התחלתי להתלהב מזה שפתחתי שבוע שעבר את השירשור

Pink Angel1

New member
אין היום פרק רגיל

יש ספיישל כמו שיש כל עונה =\ אוף זה מראה מה עברו הבנות כל העונה, ממש מיותר לדעתי.

עדידי15

New member
אז מה יש קטעים שלא הראו../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

קאסי מספרת לאמא שלה על החשפנות,או ואווה מחכות את ג'ניס ועוד

אוי, אני לא אוהבת את הפרקים האלו.

ואגב - היום אני עושה את החוליה החלשה ואת החסינות, טלי ביקשה ממני מכיוון שהיא לא תהיה כאן היום.

oOBAGIRAOo

New member
לפחות זה מזכיר

כמה אמנדה הייתה כלבה כשהיא לא רצתה לזרוק את הזבל. כאילו היא אפילו לא הלכה לראות אם זה באמת חשוך שם.

JULI4561

New member
אממ.. ג'ניס מפחידה אותי

כאילו מה היה הקטע עם התחת החשוף על השולחן ... ואממ.. קריסטי היתה יפה רק שהלסת שלה ממש גדולה והיה נחמד לראות את יה יה מזבלת את השכל לבנות כמה שכבוד חשוב ובלה בלה שבפרק אחרי זה היא מתנהגת בחוסר כבוד מוחלט.. ואן ואווה פשוט קורעות חחחח ... הרגו אלה עם החיקויים של ג'ניס וגם נשפכתי שאמנדה צעקה על סבאס ועשתה תרגילים וצעקה חשבתי שאתה חמוד אבל אתה לא אני שונאת אותך חחחחח ...

yaeli1993

New member
אני דווקא אוהבת את זה ../images/Emo62.gif

זה היה ממש מצחיק ונחמד רק שיה-יה עולה לי על הקריזות מה הקטע שלה עם הכבוד? כזו מתלהבת מעצבנת!!! אוח! מתנשאת... והיה ממש מצחיק עם אן ואווה שהן חיקו את ג'ניס... זה היה טוב

י5דה רעה

New member
נכון....

שמתי לב שיה-יה נורא נורא מתנשאת...(מתנשאת זה מילה נורא קטנה יחסית למה שהיא..)אהה וחבל שלא הראו או אמרו איך ג'ניס הגיבה על החיקויים שלה כי לפי מה שהבנתי אז הן הראו לה את זה אחר כך כי הן אמרו משהו כמו:"נראה לך שהיא תתעצבן??"ואז השנייה(או אן או איווה)אמרה:"לא,היא תצחק על זה"ואז בסוף הן אמרו שזה רק בצחוק(או משהו כזה..) אבל בכל מקרה-הפרק באמת היה די משעמם...

למעלה