../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה עורכים מפגריםםםםם
קלטתם כמה פשלות היו?!?!?!
אוקיי, הנה לכם: 1.
התמונה על המסף הכחול: כשמרגריטה הזיזה את התמונה ראו ואתה מזיזה אותה, אבל אחר כך כנראה רצו לראות את מה שהשכן ופלור רואים שזה את התמונה זזה לבד. לזה משמש המסך הכחול- אפשר למחוק אותו ולשתול את מה שצילמו עליו איפה שרוצים. אבל הם לא מחקו אותווווווו
2.
העלמת האנשים יחד עם מרגריטה: זה התחיל בכלא: הראו שמרגריטה נעלמת אבל איתה נעלמו גם מללה ובוניז'ין!!
ושניה אחרי זה ראו אותם שוב מדברים [אהמ וכן, כשמרגריטה נעלמה ואיתה גם הם שמעו אותם מדברים כזה
] וזה המשיך בחדר של פלור- גם פלור ננעלמה בשלב מסוים שמביא אותי למספר 3. 3.
מרגריטה "עוברת דרך" פלור [כמו שהיה עם פדה אבל פלור לא נמצאת: אויש, זה היה דבילי. זוכרים את הקטע שפדה כאילו עבר דרך פלור ואז היא הרגישה אותו? טוב, אז זה מה שהיה אמור להיות כשמרגריטה הלכה קדימה בתנועה מוזרה עם הידיים
היא כאילו היתה אמורה לעבור דרך פלור [אחרי זה אנחנו גם רואים את פלור בצד השני אחרי שהיא הרגיישה שהיא עברה דרך משהו]- אבל העלימו את פלור כשצילמו את מרגריטה ושכחו להוסיף אותה שובבבבבבבבבב
איי איי איי...
מה יהיה עם העורכים של פלוריסיינטה
זאת לא הפעם הראשונה שיש שטויות כאלה
אניוואי פרק יפהההההההההההה ממש אהבתי את מרגריטה, למרות שאתמול כל כךךךךךךך צחקתי שזאת איסבל מאהבת נעורים. הפתיעה אותי לטובה והיא היתה מעולההה
הבנתם את הקטע שמיה אמרה
"אתה אולי פופאי אבל אני לא אוליב"?? כאילו אוליב בספרדית-
אוליביה... אבל לא כתבו את זה בתרגום אז לא הייתי בטוחה שכולם הבינו... בטההה^&@$& כפרעלייו, איזה חמוד
ואיזה כיףףףף זה היה ברור שרוברטה תישאר, אבל זה היה קטע כזה יפה
מה לכל הרוחותתתתתתתת מללה לבשה בהופעה?!
חחחחחחחח זה היה משעשע
אהבתי את הקטע בסוף שפלור סופסוף רואה את אמא שלה, קטע מרגש
אני לא מאמינה שמחר זה נגמר
[וואו, פעם שביעית שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת
]