הפרק השבועי.. 311 =)

הדסוששש

New member
../images/Emo27.gifהפרק השבועי.. 311 =)../images/Emo37.gif

למען האמת: בעצת רוקסן, מג מחליטה להתקדם לשלב הבא ביחסיה עם כריס- ונוחלת אכזבה. הלן מוטרדת מכך שJJ ובת' אינם מעוניינים בחתונה קתולית. הנרי מתחיל לעבוד בפרוייקט חדש וזוכה בחברה חדשה.

Gwendolyn101

New member
היה פרק די טוב.

רק עכשיו צריך לחכות עוד שבוע עד שנראה את ההמשך.

סוף סוך פרק טוב!

אחרי הפרק המאכזב של שבוע שעבר קיבלנו פרק טוב ואמיתי של חלום אמריקאי
כנראה שהתסריטאים חטפו איזה שפעת ואני שמחה שהם יצאו ממנה
מג (כרגיל) מטומטמת ביותר וכריס חתיכת מניאק. כשהוא עשה פרצוץ בבוקר שאחרי היה ברור שהוא יגיד לה בשורות רעות. הייתי בטוחה הוא יגיד לה שנקרע ה
הלן גם עיצבנה אותי עם הכפייה הדתית שלה! מזה צריך להיות? צריך להכיר לה ודחוף את אתר חופש!!! לא ממש הבנתי מה היה הקטע עם סם אבל יש לי מסקנה אחת לגביו: אין לו אופי בגרוש! הוא כמו טטלה נגרר אחרי אחרים, פעם זה מג אחרי זה ניית'ן אחרי זה מלאני (שדרך אגב מה נסגר איתה?) ועכשיו הוא נגרר עם מרידות מיותרות ומבטל אותן ברגע שהמורה שלו מבקש. JJ מסכן ממש! למרות שלא היה לו ממש תפקיד בפרק הזה, הוא בכל זאת היה מושלם כהרגלו. והאיש מההפגנה סאקס
ולכן, הדמות האהובה עליי היום היא... הנרי!!! והפעם זה לא בצחוק
איך הוא לקח את האחרית על הכיתה של הבייבי גירל שלו, זה ממש היה טאצ'ינג. ציון לפרק: A- כן התלהבתי ואני מעכשיו אתן ציון כמו באמריקה

noabethr

New member
פרק מ-ע-ו-ל-ה

פרק מעולה, אינמה לדבר!!!! אבל אני לא מסכימה איתך לגבי מג שהיא מטומטמת!!!!! כריס כן מניאק ומה שהנרי עשה היה צפוי...הלן פשוט חצופה אך גם לבת' לא חסר! וכמו שאמרת ג'יי ג'יי מושלם כהרגלו!!! וחוצמזה סם לא עשה מה שהמורה עשה לו הוא החליט למרוד בכל זאת ולהראות כי בלאק פאוור קיים וחזק ולכן החליט לרוץ את ריצת החיים שלו שלדעתי זה הרבה יותר נכון, צודק, חכם וחזק מסתם לשבות ולהסתכן באיבוד מלגה ואפשרות ללמוד בבצפר........

הדסוששש

New member
לפי דעתי

היה פרק חביב... אני חייבת להגיד שוויל עושה את JJ בצורה מושלמת.. הייצור הכי חמוד שקייםםם.. חח אהבתי שהוא עשה לאבא שלו אם זה מוקדם מידי לקנות לג'וני כפפת בייסבול ואז ג'ק אמר לו שלו כבר היתה אחת לפני שהוא יצא מבי"ח חחחח אממ מה עוד?? מג, טיפשה כהרגלה.. קצת עיצבנה אותי בזמן האחרון.. היא כ"כ עיוורתתתת. לפחות בסוף קרה הדבר הנכון והיא לא החליטה לנסוע עם כריס... הם שכבו היא נפגעה סוף הסיפור. מה כבר אפשר לצפות?? אהבתי לראות את JJ שוב בבית.. עם המשפחה בארוחת ערבבב ועם החברים שלו בבר.. זה כזה עשה לי טוב.. וזה היה מרגש שהוא הרים כוסית לכבוד אח של אחד החברים שלו (ברח לי השם) פטי אהבלהההה וזה היה ממש מצחיק מה שקרה עם הגביע.. חח ג'ק הזה די חכם אה?? בקשר לבת'-JJ-הלן, לפי דעתי הלן צודקת... כאילו זה הכנסייה שJJ והאחים שלו גדלו בה.. וחוצמזה ההורים של בת' גם ככה לא באים וכל זה.. שתיהן צודקות וזה היה נכון שJJ החליט.. זה היה עצוב שהוא סיפר לה כשהוא היה בג'ונגלללל =( טוב עכשיו יש פרק ממש יפה מהעונה השניה אז אני זזה לראות =)

yaara51

New member
אני לא ראיתי:(

אם מישהו יכול לכתוב ת'תקציר של הפרק, אני אודה לו...=)

yaara51

New member
אני לא ראיתי...:(

אם מישהו יוכל לכתוב ת'תקציר של מה שהלך בפרק, אני אודה לו...=)

yaara51

New member
שהמנהלת תמחק אחת מההודעות שלי..

זה היה בטעות.. חיחי

ykay

New member
לא ראיתי כבר שבועיים !!!

בגלל כל מיני סיבות שונות ומשונות (
בניהם חום של 39.5...) אני לא ראיתי כבר שבועיים את הפרקים, ואני לא יודע מה קורה ! אני יודע שבפרקים הללו היתה אמורה להיות מוזיקה ממש טובה, אבל שוב- לא ראיתי- לא יודע.... בבקשה תעזרו לי !

למעלה