אחרי נסיונות כושלים של התמיכה של הוט בטלפון....א-נ-י זאת שהצלחתי לתקן את הטלוויזיה...היתתי כל כך נחושה לראות את הפרק היום! יאייי....שיאי האושר שאני יכולה להגיע אליהם...פשוט מדהים!!!
אבל חוץ מזה, אהבתי את הפרק... שמחתי שהגר הלכה לברגרים סופסוף, ושגילי נזכר להגיד לאבא שלו שהנוכחות שלו מפריעה... אוקיי, הוא לא בדיוק אמר את זה, אבל לפחות הוא התמודד עם ההפרעה איכשהו.
לפי דעתי. כל הקטע הזה שהגר ושאול באים להורים של שיר היה ממש טוב. אני לא יודע איך הייתי מגיב במצב כזה... זה גם היה הפרק הראשון בינתיים שמור פולנוהר(סליחה אם לא זה לא אוית נכון) שיחקה טוב. ישר כוח!
השחקנית של גליה מדהימה פשוט! ובכלל כל השחקנים..! שמחתי שהגר ושאול הלכו להורים..!! וזה ישמע מוזר אבל אהבתי את התגובה הכועסת של גליה ויצחק!! ומסכן שאול
גיל לא רצה שילך איתו למשחק.. שאול חופשי התבאס..
היום לא הראו את הערבי [אני גרוע בשמות!!] ממש מעצבן אותי שיצחק בוגד בגליה! נורא רציתי שהם יהיו יחד! הם דווקא מתאימים!! חבל שנעמה נפרדה מאסף.. אבל הוא ידע שהיא אוהבת אותו.. ולא האמין לה..! פרק מצוין!!
אהבתי מאד את הסצנה שהגר ושאול הולכים למשפחת ברגר .זה היה יפה מאד . מעניין אותי לדעת אם יונתן ילך למשטרה או לא . אני לא מבין למה נעמה נפרדה מאסף ככה פתאום (אני חושב שמור שיחקה ממש מעולה הפרק אגב וגם מושונוב הצעיר כמו תמיד ) קייס נאשף קצת היה חסר אבל אני מבין שזה בטח קורה בסדרה מלאת דמויות. והכי אהבתי את תומר שרון בתור הסוחר סמים הוא גדול ...!!!