השיר שלכם

שטיצה

New member
../images/Emo27.gif השיר שלכם ../images/Emo37.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם:) שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאב דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

ראשון

של שייגעצ- משקאות חריפים כי שבוע שעבר הוא היה די נכון: לא יכול לקום מהמיטה והראש שלי מרגיש כמו שק תפוחי אדמה...... לאשלשייגעצ-סוף עונת התפוזים-תמוז כי אני טוחן אותו בזמן האחרון ואני חולה על השיר הזה

פרקשון

New member
היפהיפ

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי כוח למה בחרתם בשיר הזה? חזרו המבחנים ואין לי כוח! -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- היי ג'וד למה בחרתם בשיר הזה? כי התמכרתי

בצה17

New member
חח בהחלט גם השיר שלי!!!

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- כמו שציינתי בנושא>> אין לי כוח למה בחרתם בשיר הזה? כי אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבחן בהיסטורייהה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- המסיבה של הפיג'מות
למה בחרתם בשיר הזה? כי כל שבוע זה שיר השבוע שלי

מיאו. ../images/Emo108.gif ../images/Emo42.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- לב מפלסטיק.
למה בחרתם בשיר הזה? האקטואליות של החיים שלי למילים [או משהו כזה
]
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- Here Without You של 3DD
למה בחרתם בשיר הזה? כנ"ל. -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים. 3DD בקשו שלא לפרסם את השירים שלהם באינטרנט ולכן אני מכבדת את בקשתם ואת המילים של לב מפלסטיק אתם מכירים אז אני לא אכתוב כאן. ותמונה? אין לי... נסקסט טיים.

No¥a

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שייגעצ - אלוף בלפשל למה
שם השיר כבר אומר הכל
שיר השבוע לא של שייגעצ - שתיקה-אביב גפן למה
השתמשתי בו לעבודה בהיסטוריה

Hezi The One

New member
כן אממ

שיר השבוע של שייגעצ-ניו יורק רפיח זה הדגיש את המצב רוח שלי בזמן האחרון שיר לא של שייגעצ-מקום אחר-היהודים שיר מדהים שהפכו אותו ליותר מדהים באנפלגד...פשוט אין מילים

../images/Emo95.gif ../images/Emo45.gif כ"כ מסכימה

הביצוע האקוסטי והשירה של טיטי בפזמון מביא את השירים למוקומות כאלה ואוו

Hezi The One

New member
אוי טיטי תעשי לי רוק סטאר!

גאד הפזמון של "מקום אחר" באקוסטית הדהים אותי

../images/Emo95.gif

השיר השייגעצי של השבוע אמממ-"קשה לי לחשוב". כן שוב. ושוב מאותה סיבה ואותו ידיד. עד עכשיו הוא היה מתחמק וכל פעם שהמבטים שלנו הצטלבו שנינו נרתענו. וביום ראשון. ביום הכי עצוב שלי. ביומולדת שלי. הוא עמד מולי הסתכל לי לתוך העיניים והמשיך ללכת. זה לא להאמין כמה אדם יכול להיות קרוב אלייך ושזה יהיה חסר משמעות. שיר השבוע לא של שייגעצ אני מתלבטת בין "הכל מתפורר" של אביב גפן ו"כל מה שנשאר" של בוטן מתוק. זה שני שירים כלכך קיצוניים לשני כיוונים שונים. אבל ככה אני מרגישה. כל כך מבולבלת.

.

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-עושה ביד למה בחרתם בשיר הזה? כי אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו,ועוד בשיעור ספרות והמורה לא שמה לב
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-נימרוד שיקלר-השכנה שלי למה בחרתם בשיר הזה?כי זה נימרוד

גמני ../images/Emo3.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- ניו-יורק רפיח למה בחרתם בשיר הזה? כי הייתי אתמול בדיכאון וזה השיר הראשון ששמעתי מהדיסק וישר עלה לי חיוך כי נזכרתי בהופעות
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אממ הכי יפה בעולם של מאור כהן למה בחרתם בשיר הזה? כי בדיזנגוף סנטר ביום שני השמיעו אותו והייתי בדיוק עם מישהו שחשוב לי

GalushGalush

New member
אני

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
"ניו יורק-רפיח" למה בחרתם בשיר הזה?
כי "העולם הזה כ"כ מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אוייב..." -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
"Nirvana / "In Bloom למה בחרתם בשיר הזה?
כי זה שיר יפה

אני

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-את דומה לכלב למה בחרתם בשיר הזה? כל הזמן שלקחתי את הגיטרה ליד פשוט ניגנתי אותו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-אנחנו שניים של משינה למה בחרתם בשיר הזה?חרשתי עליו

טולייצ

New member
שלי..

של שייגעצ-אין לי אוויר כי זה פשוט שיר יפה! לא של שייגעצ.. מיקה קרני-שיר מספר 1 ולינקין פארק(עם החידוש של ג'יי זי)-Numb & Encore :)

שלי ככה-

שייגעצ- ניו-יורק רפיח. אין סיבה מיוחדת פשוט שמעתי אותו הרבה השבוע... לא של שייגעצ- של גרין דיי החדש- Boulevard Of Broken Dreams למה? ככה!

שטיצה

New member
.

שיר השבוע שלי של שייגעצ- את דומה לכלב.
למה בחרתי בו- 'את דומה לפיתה וזה חבל'
שיר השבוע לא של שייגעצ שלי- אני שמה עלייך זין - שילה פרבר.
למה בחרתי בו- כי זה שיר יפה. O: תמונה.

למעלה