התחדשויות - מאי 10

Shusaku

New member
סתם כי משעמם לי

אתמול קניתי בפעם הראשונה בחיי (בגלל המחירים) פריט מזארה. ומכיוון שאני לא יודע אם יהיה לי זמן לקראת התחדשויות החודש אז הנה->

Ron107

New member
וואו ממש יפה תתחדש ../images/Emo45.gif

כמה הוא עלה לך?

Shy Guy

New member
../images/Emo27.gifהתחדשויות - מאי 10../images/Emo37.gif

אנחנו מתקרבים לנו כבר לסוף חודש יוני, אבל קצת לפני שהחודש יסתיים לו, אתם מוזמנים לשרשר לכאן את כל הפריטים שהתחדשתם בהם במהלך חודש מאי.
ו..למקרה שתרצו להזכר בשרשור ההתחדשויות הקודם שלנו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1844&MessageId=141123558

אני > מכנסי D&G עם חולצת קסטרו גוון ג'ינס

כובע מזארה יחד עם משקפי NBA ( עם קליפס אופטי שניתן להחלפה לזוגות אחרים ) שעון עיצובי "אולג" מסוהו עם נעלי טימברלנד מעונה קודמת

סט 2 >>> מכנסי TRUE RELIGION עם חולצת מרסל

מעונה קודמת עם שרשרת לצוואר מאלדו הדגם הנ"ל של המכנסים מאתר היצרן נחטפו ואין יותר

לא יודעת לגבי שילוב שני גוני ג'ינס כ"כ דומים

לטעמי זה נראה קצת כמו מדים אחידים.

Shy Guy

New member
אממ.. אני בעד מונוכרום, אבל במקרה הזה

אני בדעה שלך. :)

Shy Guy

New member
תתחדש! :)

אני בעד ג'ינסים אפרפרים..! ו..גם אני קניתי ג'ינס מזארה לראשונה בחיי (רק בצבע תכלת שכזה
).

Cardian

New member
בפעם הראשונה? תתחדש :)

לזארה יש המון ג'ינסים מגניבים. היה להם אחד כתום כזה, בתחילת החורף שעבר, שממש רציתי לקנות. תכננתי לקנות אותו בסוף עונה (ולא לשלם 300 שקלים לג'ינס שאלבש 30-40 פעמים בחיי) , אבל פלא- הוא נעלם יותר מהר ממה שציפיתי. :( ג'ינסים אפורים זה תמיד טוב, תתחדש ותהנה ממנו :)

eboy10

New member
גם אני רציתי את הכתום במבט ראשון..

ואז הגיע המבט השני... גם האקס שלי קנה אותו... וגם לו הגיע המבט השני כשהוא הראה לי אותו...... (מה שהיה המבט השלישי שלי וגרם לי להבין שעוד הייתי עדין במבט השני) בקיצור, לג'ינס הזה יש איזה אפקט מאוד מוזר ומזל שלא קנית אותו

למעלה