התמיכה באולמרט - 35% בלבד

טלמ

New member
../images/Emo27.gifהתמיכה באולמרט - 35% בלבד

http://news.walla.co.il/?w=//920640 אני מאמין שיש עוד זמן לאולמרט לשפר את הפופולריות, בהתאם לדברים שהוא יעשה במהלך הקדנציה. אבל ציפי לבני זה תופעה, אין אמון לאף פוליטיקאי חוץ ממנה, כאילו היא מוגנת מכל השמצה, מכל בר, 53% חושבים שהיא עושה את העבודה הטובה ביותר ומעטים בחרו בה כעושה עבודה גרועה, בחרו תשובות ביניים.

bhnadav

New member
מול 35% שלא מרוצים [השאר לא יודעים]

וכל הכבוד לציפי לבני ("אולי אחת הפוליטיקאים הפופולריים בישראל בכל הזמנים").

bhnadav

New member
בד"כ -

אין אפשרות אמיתית להעריך פעילות של שר חוץ, זה ידוע (נדמה לי שזה גם נכתב באחת הכתבות שנכתבו על הסקר). בכל מקרה, אם היה בתפקיד אדם שהציבור לא היה מעריך - אני מניח שהתוצאות היו אחרות, וכנראה שבאשר לציפי לבני זה כחלק מאהדה הכוללת לה היא זוכה. ניקח לדוגמא את תפקיד שר הביטחון. אני לא חושב שמשהו השתנה מאז שמופז היה שר הביטחון, אולי להפך - נדמה לי ששומעים על יותר חיסולים (אפשר להסביר גם את זה). האם רוב הציבור היה אומר שהוא לא מרוצה מתפקוד שר הביטחון מופז? אני לא חושב - ונערכו סקרים כאלה (כשדובר על פרץ כשר ביטחון אפשרי). בקשר לפרץ, אם הציבור היה מתייחס בצורה עניינית, אני חושב שהסקר היה צריך להיות לפחות מאוזן (אם לא חיובי), וכך גם אני הייתי עונה. אולי זה בגלל שלציבור יש בעייה עם עצם המינוי של אדם כמוהו לתפקיד או אפילו בעייה אישית עם הבן אדם (שבמערכת הבחירות כבר אמרו עליו - שמי שהחליט שהוא לא יצביע לעמיר פרץ, לא ישנה את דעתו).

mean girl 16

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה בנוגע לפרץ. בנוגע ללבני זה בהחלט מה שהתכוונתי אליו. תיק החוץ הוא תיק בטוח לגמרי. קשה מאוד לגרום לציבור לפתח עויינות כלפיך בתיק הזה.. וודאי שהציבור לא יוכל באמת להאריך את תפקוד שרת החוץ.

טלמ

New member
שר חוץ לא יכול להיות כישלון גדול

אלא אם כן הוא/היא עושים טעויות ענקיות. שר חוץ הוא שר חוץ טוב כאשר הוא שומר על התנהלות המשרד באותה רמה או משפר אותה. נראה לי שהציבור רואה בעין יפה את הביקורים ברחבי העולם ומעריך את הדברים הקטנים כמו הביטול של ההוראה לשים תמונות שר החוץ בכל שגרירות. בעיתון רואים שהיה שינוי בסגל המשרד, רואים שציפי לבני עשתה שיחת ועידה והנחתה את השגרירויות. הציבור מעריך את זה...

למעלה